Kalap1988 írta:Lassan végzek az első 2k12-vel lejátszott Boston Celtics szezonommal, ezért egy pár szót írok róla, amit majd a végén kipótlok. Superstaron játszom, egyedi slider beállításokkal, ez egyelőre a legjobb szint nekem, bár kicsit sok pontot kapok 10 perces lejátszott negyedekben ( a 100 ált meg van, persze nekem is). Ennek az az oka, hogy ez nem a pálya, hanem egy játék, ahol kicsit türelmetlen vagyok és nem foglalkozom a támadóidővel 100-ból 99-szer, hanem mindig dobok a legjobb helyzetben egyből, vagy betörök stb. Azaz átlag 10 mp-ket támadok, így hiába blokkolok, meg védekezek ki elég sokat, sokat támadnak ellenem, meg lesz a 100. Ugye ez még nem frissített roster, de megpróbáltam amennyire tudom igazítani és kb így jött ki ( akiket használok is): Rondo ( West, maradt

)- Allen(Daniels)-Pierce(Pavlovic)-Garnett(Bass)-M. Gasol ( JO), illetve még játszik Arroyo valamennyit, még kevesebbet pedig Bradley. Gasolt úgy szereztem meg, hogy behúztam valakit FA-ról és adtam még mellé Greent ( aki itt nem sérült ugye), így a kettőért jött. Nem húzó ember, mert nem dobálok vele sokat, de jól jön a robosztus termete nagyon a palánk alá. 59 meccses szezont nyomtam, kb 35-öt játszottam le ( ősztől szép lassan), ezért konf 2. lettem a Heat mögött. 3. az Indiana, 4 a Chicago, 5 már nem tudom, 6 a New York, 7 az Atlanta, 8 pedig az Orlando.
Az alapszakaszban megdöntöttem pár rekordot

Rondoval mind az NBA mind pedig a C's assist, illetve steal rekordját ( 1-2-vel csak), illetve Allennel a triplát

Ezt csak érdekességképp írom. Rondoval nagyon ment ekkor, amelyik meccset én játszottam le ott 20 pont 15-16 ass és 6-7 steal körül átlagoltam ( ez sima mvp lett volna, de a szimulált 20-on akárhány meccs miatt persze nem, csak az NBA második 5-ösébe és védő 5-ösébe került be, semmi más). Po: első kör: Atlanta: 4-1 nekem. 2 hazai meccs sima, aztán jött egy 2 hosszabbításos nagyon kemény 3-ik meccs, ahol Pierce 35 pontot dobott és mind az első, mind pedig a második hosszabbítást, illetve a győzelmet is az ő utolsó mp-és triplájával értem el, tehát 3 tripla az utolsó másodpercekben. Brutál módban nyomta

Így nyertem, de a 4-i meccsen sajnos kikaptam, egyszerűen a két idegenbeli meccsen nem tudtam tartani a palánk alatt Smith és Horfordot. Szedtek meccsenként és fejenként vagy 6-7 támadó patit ( amit persze vissza is tettek egyből). Az 5-ik meccs is szoros volt egészen az utolsó 5-6 percig, ahol elmentem 10 pont körülire és nyertem végül 4-1-re. Aztán Indiana: szintén 4-1, de sokkal szorosabb, mert itt gyakorlatilag mind az 5 meccsen megizzadtam és az utolsó, 114-100-ra végződő hazai kivételével kb. 1-5 közti ponttal nyertem csak. Az Atlanta második meccsen megsérült Rondo ( az első meccses tripla-dupla után... steal volt még 10 ) és azóta végig hurt, és így játszik 76-os értéken, szóval vele kicsit gyengébben megy azóta, de azért a 12-14 pont, 10 ass meg van átlagban. Az Indianaban igazából Grangert ( aki itt 4-st játszik és feltűnően jól védekezett Garnetten) és Collisont nehéz tartani, de a 2-es, 3-as játékosuk is ( George és Johnson vagy fordítva) nagyon jó dobó. Itt nem a patikkal, inkább a kinti dobásokkal kínlódtam. A sorozat mvp-je talán Garnett, 20 pont 10 pati körül átlagolt ( egy-két blokk is persze meccsenként), plusz az utolsó meccsen: 28 pont, 12 pattanó, 5 assist, 3 blokk,de emellett mindenkinek volt kiemelkedő meccse és általános volt, hogy 6 ember 10 felett dobott ( a kezdő, plusz Bass 6-ként). Itt az első meccsen megsérült West is, aki nem is tudott játszani, csak az 5-en ( azóta is hurt, 60-ra leesett), Rondo még nem ép, szóval necces a helyzet. Allen és Arroyo játszott irányítót mikor a szintén sérült ( 20-22 percet játszó) Rondo ült. És akkor most a jön a Conf. Final a Miami ellen. Ők verték az Orlando, majd az elődöntőben a Chicagot ( 3-1-ről fordítottak 4-3-ra). Remélem a második, harmadik meccsre mindenki ép lesz, mert meg fogok szenvedni azt hiszem. Nyugat: Spurs-OKC döntő van, remélem OKC jut be a nagy döntőbe és velem játszanak majd. Nem szeretek a Spurs ellen játszani, olyan szürkék

Na, meg van a Miami is, ha már a valóságban nem tudok sok mindennek örülni a keltákkal kapcsolatban, akkor kiélem Ass-ban

Az első két meccs Miami, az elsőn kaptak tőlem egy 15 pontos nagy verés, igazából esélyük sem volt, 7 ember is 10 felett termelt tőlem, 4 pedig 20 felett, ilyen jól támadásban, megosztva és egyenletesen, nem nagyon játszottam még ( mondjuk 100 pontot kb így is kaptam,de raktam rá + 15-öt

). A második meccs egy 5 pontos zakó, várható volt, hogy lesz egy ilyen hazai meccsük,de végig partiban voltam. 3-ik meccs, végre Boston és végre egy jobb védekezés tőlem:105-95 nekem, a 95-öt is már értékelni kell

4ik meccsen erre rátettem egy lapáttal ( 3-ikra egyébként végre felépült Rondo és West is) 95-90-re nyertem, rengeteg hiba volt támadásban mindkét oldalon és rossz dobószázalék,de borzasztó jól ment a védekezés, az 5 pontos különbség ellenére esélyük sem volt. Ez volt az érzés végig. Az 5-ik meccs nagyon jól kezdődött, 5 perc után 15-2-re vezettem, azt hittem, hogy akár ezt a 90-et is alulmúlhatom,de egy jobb támadással, ennek ellenére innentől kicsit elvesztettem a fonalat, Garnett és Rondo fault problémákkal küzdött. Pierce-n nagyon védekezett James, egyedül Allen volt jó, így a félidőben már héttel vezettek, aztán a 4-ik negyed közepére lett ez 12 is! Innentől kicsit sikerült ráerősítenem, Rondo és Garnett is 4 faulttal játszott nagyot ( Rondonak 5 is lett a végére), Ray-Ray pedig nálam a legjobb meccsét játszotta: 39 pont, 5 reb, 3 assist, 11-12 a 3-as vonalról

.Emberről ( Wade áll előtte!!), ember nélkül, minden hogy bedobta. De nem bírtam tartani sem Jamest sem Wade-t, feljöttem szoros meccsre,de amolyan adok-kapokban és végül 114-115-ös állásnál ( rendes játékidő

) nekem, Wade egy borzasztó nagy tempót dobott emberrel a nyakában: 116-115 és maradt 1,1 mp! Nem volt kérdés, hogy Allen kapja a labdát ilyen statnál és be is dobta, de kb fél mp-et hezitáltam sajnos és jött a videóbíró! Ez tetszik egyébként a játékban,de nekem úgy tűnt ebből, hogy pont kb 2 tizeddel előtte elengedtem, tehát érvényesnek kellett volna lennie ( be szép lett volna a 4-1

), de nem adták meg. Ez van, a 6-ik meccset hoztam, hazai pályán viszonylag simán, a szokott 6-7 ember 10 pont felett, tehát kiegyensúlyozottan, nem úgy, mint az 5-en ( ahol Allen 39-e mellé, ami 42

, csak Rondo tudott felzárkózni egy hatalmas tripla-duplával: 24 p, 14 a, 10 steal)
És szerencsére bejött a várakozásom: Nagydöntő: OKC ellen! 4-2-re verték a Spurst.
A Miaminál az volt a baj és azzal nyertem gyakorlatilag, hogy nem volt kiegyensúlyozott teljesítmény. Bosh, mint a valóságban

James meg, hol nagyot játszott, hol meg ugyan dobott 15-20 pontot, de 30%-os dobószázalékkal. A sorozatban Haslem játszott centert, még ő volt a legjobb

Távolról nem igazán tudtak dobni és csak James-Wade 1-1-el meg nem ment ( meg Haslem középtávolival, Bosh össze-vissza játszott jól, vagy nagyon rosszul).