Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm a gyors választ !Kár ,általában az ilyen játékokból nem szokták kihagyni.Na mindegy!Messidona10 írta:Én úgy vettem észre, hogy nincs automatikus mentés.messibarca írta:Egy kérdés ,h ha a profilom kreálásakor nem állítottam be az auto mentést akkor , utána hol tudom? ,a menedzser módban szeretném használni!
Én úgy vettem észre, hogy nincs automatikus mentés.messibarca írta:Egy kérdés ,h ha a profilom kreálásakor nem állítottam be az auto mentést akkor , utána hol tudom? ,a menedzser módban szeretném használni!
Igen sikerült kihúztam a netet és megoldódott, csak így ugye nem tudok online játszani de offline módban tökéletes!Varga írta:
Sikerült megoldást találni? Nekem is ugyanezt csinálja már 1 hete. Hétvégén még lenne is időm játszani..
Én a 4. évemben a Zenitet választottam és ott a Lazio és még egy csapat ajánlott fel egyre nagyobb összeget a csatáromért, és mikor az egyik 22 milliót ajánlott elfogadtam, majd a másik csapat 24-et és azt is és csak úgy köddé lett az üzlet. Lehet ez a probléma, hogy több klubb ajánlatát is elfogadtad. De ha nem ez akkor fogalmam sincs mi lehet.Forcabarca8 írta:pls,helpvan egy problémám,nem tudom mi lett a mentésemmel,de már nem tudok játékost eladni.jön az ajánlat (nem csak egy játékosért,hanem most éppen 3playáról van szó) elfogadom,de utána egyszerűen eltűnik az ajánlat.pedig olyan jó kis cottbust hoztam össze Owennel..
volt vkinek hasonló baja?megoldás van-e?
Adil RamiMessa írta:fifa12-ből mondjatok már francia középhátvédeket jó értékekkel.
A fifaconfigban be kell állítani a mikroszaggatás megszüntetését (nem tudom, hogy pont így van-e megnevezve, valami ilyesmi rémlik). Nekem megoldotta a szaggatást.messibarca írta:Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem .A fifa 12-ben van valami kupa ami helyettesíti a libertadores kupát a 2. szezonban a latin csapatok számára ?Mert kezdeni akarok egy menedzser módot valamely brazil csapattal de ha nincs libertadores kupa akkor leteszek róla.Előre is köszönöm!
Sikerült megoldást találni? Nekem is ugyanezt csinálja már 1 hete. Hétvégén még lenne is időm játszani..Skeraj írta:Sziasztok! Lenne egy kis problémám eredeti fifám van és 2 napja elkezdett akadni a játék eddig semmi hiba nem volt de most mindenhol akad nem csak játék közben hanem már a menüben is! Újra raktam de nem történt semmi! Tudnátok valami megoldást ajánlani?
Előre is köszi
Én most a Dortmunddal vagyok, és szeretek velünk lenni(asszem 2016 körül járok)Messi-Ini írta:Miután öcsém likvidálta a Barcas karrierem,arra jutottam hogy most kezdenék egy újat.Az egyetlen problémám az lenne,hogy nemtudom hogy melyik csapattal fussak neki.Az egyik legnagyobb esélyes a Bayern,mert bár a 07 óta mindegyik fifával játszottam,velük még sosem voltam.De ha esetleg lenne vmi jó tapasztalatotok más csapattal,akkor adhatnátok tanácsot
Én megcsináltam Ikrényt Gönyüt Tápot Győrujfalut meg bajcsot:Dferninho írta:PS3
XBOX 360&PC (akiknek eredeti a fifájuk) TULAJOK
FIFA 12-RE OTP BANK LIGA!!!!!
én már felraktam PS3-ra és rohadt jó![]()
lehet vele nem rangsorolt online meccset is játszanimeg ugye sima meccseket is.
elméletileg 1,59 angol fontért a Karrier módba is belehet rakni.
http://www.eurofifa.hu/ea-sports-fifa-s ... oksag.html
ha valami ebből nem világos, itt van róla videó is, hogy lehet felrakni a konzolra
tök buli![]()
Ratingek:
- Debrecen----66-66-63
Diósgyőr-----64-63-60
Ferencváros-62 61 60
Győri ETO---66 63 62
Haladás------63 62 60
Honvéd------66 62 61
Kaposvár----62 61 59
Kecskemét--63 61 61
Paks---------63 63 62
Pápa---------63 60 61
Pécs---------63 62 60
Siófok-------62 61 61
Újpest-------64 61 59
Vasas--------63 61 59
Videoton----66 65 63
I. Opara, valamelyik amcsi csapatnál van. Ismeretlen európai embernek. Középhátvéd alapvetően, de marha gyors, így a széleken is maximálisan jól teljesít.barca99 írta:Cácereshez hasonló játékost tudtok ajánlani? Tehát a védelem két szélén és középen is bevethető legyen, és ne legyen lassú sem. Az uruguayi pont tökéletes lenne, de most érkezett véglegesen a Sevillához, így most még nem lehet megvenni.
Én is. 2017 januárja van, a bajnokságot vezetem, a BL-ben csoportelsőként jutottam tovább. A Copából sajna kiestem a Depor ellen. 1-0-ra nyertem a Riazorban, de visszavágón 2-1-re nyert a Depor. Mindkettő meccs esős volt. Egyszerűen nem megy a foci nekem esőben... Szárazon tök jól játszom, de esőben vergődök...MessiFan írta:Egyébként csak én fifázok mostanában?