Mármint hova?a elvileg felvettelk,bár nem biztos h te vagy az,mert van több is Very Happy vegyél fel engem teis,belőlem csak egy van :DDD Messi-Ini (Hungary)
Nincs msn-em, akkor barátnak gondoltad a gamerabger-ben!?

Mármint hova?a elvileg felvettelk,bár nem biztos h te vagy az,mert van több is Very Happy vegyél fel engem teis,belőlem csak egy van :DDD Messi-Ini (Hungary)
ja elvileg felvettelk,bár nem biztos h te vagy az,mert van több isKash írta:Jaj tényleg, veled IS kell játszak, bocs.Messi-Ini írta:Kash írta:Szia Kanty.
Tegnap nem tudtuk lejátszani az éles meccset, mivel nálunk tombolt a vihar.
Mindenesetre ma ráérek egész nap, ha volna kedved lejátszani, akkor irj ide, mivel a pü modulom nem jelzi a frissen beérkezetteket.
Üdv: Kash
bár én nem kanty vagyok,de 6 után ráérek![]()
Akkor 6 után, irj chat-en, Kash vagyok ott is.
Email: gerajosef@gmail.com
Jaj tényleg, veled IS kell játszak, bocs.Messi-Ini írta:Kash írta:Szia Kanty.
Mindenesetre ma ráérek egész nap, ha volna kedved lejátszani, akkor irj ide, mivel a pü modulom nem jelzi a frissen beérkezetteket.
bár én nem kanty vagyok,de 6 után ráérek
Kash írta:Szia Kanty.
felvettelekKalap1988 írta:Nekem jó, vegyél fel msn-en, mert segítened kell a mikéntbenelbandi írta:Bob,Kalap most vagyok egy darabig,ha nektek jó jelezzétek.Köszi! kalaposgabor@windowslive.com
Nekem jó, vegyél fel msn-en, mert segítened kell a mikéntbenelbandi írta:Bob,Kalap most vagyok egy darabig,ha nektek jó jelezzétek.
az tökéletes,holnap csak 10-re kell suliba mennem,szal most fennmaradhatok egy picit továbbkanty írta:Tűzfalat próbáltad kikapcsolni?Messi-Ini írta:Na nekem ez így tökéletes isfelőlem mehet
ráérek ma egész délután,szal aki le szeretné tolni,az írjon
![]()
egyébként egy kissebb problémám akadt,mert én GameRangerrel nem tudok játszani,mert ha gazda vagyok,vagy esetleg kapcsolódok,akkor is a csapat beállítása után kiirja h kapcsolat megszakadt...szal ez nekem nemfog menni,de elvileg tudok majd adni sima ip-t,és azzal jólesz,ha nem,akkor nekem van hamachim is,azzal is nyomhatjuk legvégső esetben.
Ma este 1ö után/fele megfelel Neked?
Tűzfalat próbáltad kikapcsolni?Messi-Ini írta:Na nekem ez így tökéletes isfelőlem mehet
ráérek ma egész délután,szal aki le szeretné tolni,az írjon
![]()
egyébként egy kissebb problémám akadt,mert én GameRangerrel nem tudok játszani,mert ha gazda vagyok,vagy esetleg kapcsolódok,akkor is a csapat beállítása után kiirja h kapcsolat megszakadt...szal ez nekem nemfog menni,de elvileg tudok majd adni sima ip-t,és azzal jólesz,ha nem,akkor nekem van hamachim is,azzal is nyomhatjuk legvégső esetben.
Oké persze majd kereslek püben vagy (írom mindenkinek ) sambarca92@hotmail.com mint msn cím.elbandi írta:18:00 kor mehet egy játszma?Bob_Marley írta:...
Lehet válogatott is. Csak még annyi, h bajnokság közbe nem lehet a csapatokat cserélgetni, ha eggyel elkezded, akkor azzal végig kell vinni.elbandi írta:Akkor csak klubokkal lehet lenni?kanty írta:...
Vagy lehet válogatottal is lenni?![]()
A csoportomban lévő uraknak üzenem hogy én 14:00-től ráérek