Tegnap ez volt nálam is, hogy rohadjonmegMessidona10 írta:A 13-ban is működik még, hogy pl. Messi félévkor bejelenti, hogy el akar menni?

Tegnap ez volt nálam is, hogy rohadjonmegMessidona10 írta:A 13-ban is működik még, hogy pl. Messi félévkor bejelenti, hogy el akar menni?
igen,volt egy szimulált próbaévem a barcával,elvitte a real. 115.000.000euró voltMessidona10 írta:A 13-ban is működik még, hogy pl. Messi félévkor bejelenti, hogy el akar menni?
X-BOX 360-on tolomMessa írta:Csapass már egy print screent, hadd röhögjünk mi is.BritishKnight írta:Egy 16éves ifit felhoztam a nagycsapathoz és mackónadrágba játszik pedig mezőnyjátékos![]()
Csapass már egy print screent, hadd röhögjünk mi is.BritishKnight írta:Egy 16éves ifit felhoztam a nagycsapathoz és mackónadrágba játszik pedig mezőnyjátékos![]()
Nem, de amióta ezt elolvastam, sírok a nevetéstől...BritishKnight írta:Veletek történt már ilyen?![]()
mackónadrágba játszik
A Fifával nem is, de más játéknál régebben én is tapasztaltam ilyet.Saviola írta:Lehet volt már ilyen probléma másnál,nem volt türelmem visszaolvasni,ezért bocs előre is!
A következő a helyzet: Eddig ment flottul a játék,karrierben játszom,lement már vagy 8 meccs,nem volt probléma.Btw PC.
Most viszont elindítom,ultra lassan tölt be,s elkezd laggolni,mint állat.Már frissítettem VGA drivert,nem segített.
Ötlet?
Előre is köszi!
Xavi_Messi írta:Számítógépen játszok...Arra már rájöttem,hogy a shiftet lenyomvakel tartanom,de a többi kombóra.... (a shift-et állítottam be lépésszabályozónak)
Min tolod?Xavi_Messi írta:A 13-ban,hogy lehet cselezni?? Már mindent kipróbáltam,de csak nem akarja megcsinálni azt a fránya cselt...
1 giga 2 giga...Lionel85 írta:Hogyhogy mekkora?Initom írta:nem tudom...én nem tiltottam le az exe fájlokat.
mekkora videó kártyád van?Az van, amit leírtam, az ASUS. Mostmár bejön a logó, ami eddig nem volt, de nem indul el a játék, hanem megjelenik egy crash dump-fálj a könyvtárban.
Hogyhogy mekkora?Initom írta:nem tudom...én nem tiltottam le az exe fájlokat.
mekkora videó kártyád van?
Nem hiszem hogy vírus.Initom írta: csinálj egy vírus keresést,ki tudja mit nyeltél be.
ez újratelepítés gyanús,nekem is hasonló volt.
játékhoz van elegendő ram od?
csinálj egy vírus keresést,ki tudja mit nyeltél be.soadroli írta:Nálam az van, hogy ha felteszem a driver-frissítést, akkor megy a játék, de néha meghal gép. Netezés közben is, ha sok videót nézek, meg ilyenek..![]()
Utána felugrik egy buborék, hogy " képernyőillesztő 123.123. súlyos hiba után helyreállt", (vagy valami ilyesmi) jobbik esetben, rosszabbik esetben meg lefagy, meg néha kékhalál. Úgyhogy le is töröltem, nem tudok fifázni, sőt még az Angry Birds se megyÖtlet?
nem tudom...én nem tiltottam le az exe fájlokat.Lionel85 írta:...
Win7-es gép, de nincs rajta net. Sok mindent feltettem (directx, vga driver frissítés, .net framework 4.5, java), már addig eljutott a gép, hogy bejön a logó indítás után, de nem csinál semmit tovább... Mivel említettem, hogy nincs net a másik gépemen, így tűzfal sincsen. Ez nem zavarhat be? Mert mondják pár helyen, hogy a fifa.exe, a fifaconfig.exe és talán az activationoui.exe is legyen blokkolva.Initom írta:igen természetesen aztLionel85 írta:Szerk.: megnéztem az Eszközkezelőben a Videokártyák pont alatt, hogy ASUS EAH4870 series-t ír ki. Ezt kéne frissítenem?Initom írta:firssítettem a directX et meg a videókártya drivert...
Win7 ed van? mert akkor nem kell neten rákeresned.
igen természetesen aztLionel85 írta:Szerk.: megnéztem az Eszközkezelőben a Videokártyák pont alatt, hogy ASUS EAH4870 series-t ír ki. Ezt kéne frissítenem?Initom írta:firssítettem a directX et meg a videókártya drivert...
neobarca írta:
BritishKnight írta: