Fifa helyzetjelentés:
2022-t írunk, a Vitesse csapatával játszok az elejétől fogva és egyértelműen a belgákra építem a csapatomat, szinte mindenki az utánpótlásból jött, kivéve Mbaye (Interből) és Deloose (Ajaxból, háhá). Itt a kezdőm (zárójelben a jelenlegi tudásszáma vagy mi a fenéje, + a nemzetisége):
Del Grosso (74, olasz)
Dinescu (87, román) - Van Damme (86, belga) - Deloose (87, belga) - Mbaye (88, nigériai)
Fomitchow (90, német) - D'Haene (80, belga) - Kuzmicki (87, belga) - Calvé (93, francia)
Rabret (92, belga) - De Mesquites (81, brazil)
Volt egy nagyon jó magyar is, Hajnal Roland (még a nevét is mondta az angol kommentár), a padon ül sajna pedig 90es értéke van, illetve Wille (német) aki 91es értékkel büszkélkedhet. Annó az Anderlecht-ből jött Praet (belga), de tavaly óta D'Haene-t játszattam a kárára, mert nagyon gyorsan fejlődik.
26 éves a két középső védőm, illetve Mbaye 27, a többiek 24 alattiak. A kezdőm átlag életkora 23,18 év, nem rossz, valósághű....
Belga kapitány is vagyok, a kezdő 11ben Hazard-on kívül mindenki megfordult már a csapatomban, de még a padon is vannak páran