Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze,most szerdára nekem is van egy meccsem,de akkor a jövő héten mehet egy visszavágó a Te pályádon!matyi02 írta:nekem nem jó![]()
Am a jövőhéten egy barátságos én szerdán játszok egy barit utána leköthetünk eggyet de most én leszek hazai pályán?
Benne vagy![]()
valaki...socio66 írta:Van kint egy játékosom a piacon nézzétek meg:![]()
Kadir Türk
Jól teljesített nálam,megéri megvenni,de nekem most kell a pénz.
Hát ez nagy kár,pedig nem egy rossz funkció...CFirpo3 írta:Sajnos pénzbe kerül.Lehet címert adni a csapatnak, számokat a játékosoknak stb.
Sajnos pénzbe kerül.socio66 írta:A hattrick-en belül van ez a támogatós dolog...
Ha valaki tudja mi ez,megosztaná velem? érdekelne.
Én a bajnokság második helyezettje ellen kaptam ki 7-0ra...socio66 írta:Úgy látom,ez a forduló a nagy győzelmek/vereségek fordulója volt.![]()
CFirpo3 írta:1-1!!! gólt szereztem. ez hihetetlen ugyanis az ellenfelem eddig 14 meccsén 3 gólt kapott. és most tőlem is kap egyet.![]()
egy totál kezdőtől
Húú... Kösz, hogy emlékeztetsz. el is felejtettem h most van a meccsmatyi02 írta:A stadionba érkező 1913 nézőt kellemes szórakozást ígérő "labdarúgóidő" fogadta. A látszólag jól felkészült Miskolc 3-4-3 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdőcsapat: Seufert - Hoffer, Ressmann, Magyar - Raksányi, Petry, Avarkeszi, Piroska - Berényi, Laluska, Keck.
A látszólag jól felkészült Nagytétény 4-4-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdőcsapat: Buda - Michaud, Ignácz, Paál, Gregušík - Kovács, Mekker, Csábi, Cselleng - Csurka, Koplárovics.
Miskolc főképp a széleken lendült támadásba. Bertalan Piroska nevétől volt hangos a nézőtér, amikor a mérkőzés 2. percében gólt szerzett Miskolc javára, és ezzel megszerezték a vezetést: 1 - 0.
3-4-3 van pofályuk .