Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szvsz ma zárul a jelentkezés és jövőhéten kezdődik de azért várd meg toni-t mert nem 100%.kamaj írta:Szerk: Akkor most mi van a 2. kupával? Az beindult már azoknak akik az elsőről lecsúsztak? Azt is csináljam meg? (Bocsi a hülye kérdések miatt csak a gólyatábor alatt teljesen szétestem és már nemtom mi lett megbeszélve)?
Nézz a csapatomra van egy pár... De nekem viszont pénz kel szala legjobb védőm is kiraknám ha kell nekedfUtBoLiStA írta:ezért ha van valakinek eladó védője, legyen szíves tegye ki!
KösszMessiFan írta:Figy. nekem a cseresorom középszerű. akkor neki milyen lehet? remek? Sztem Minimum jó:D de azlrt sok szerencsét
MessiFan írta:na ne túlozz. figy. ők az elsők nemde? ha igen akkor kegyetlenül elvernek
Jófejek a szurkolókmatyi02 írta: Amugy valami Real Miskolc ellen fogok játszani 6.-én drukkoljatok de a szurkolok aszongyák ki fogunk kapni és én leszek a vendék sajna xD
MessiFan írta:Amúgy csak szerencséd volt. egy csomó játékosom pihentettem. jah meg a legjobb csatárom lesérült. De ha az egyik ifim aki eltölt 1 évet. (akkor lesz 18) Felhozom a kezdőbe
Mert nagyon jónak bizonyul
Én is ugyanígy vagyok vele,de azért kikapni sosem jó..CFirpo3 írta:
A vereség meg nem annyira érdekel, mivel nekem semmi közöm hozzá. Én csak beraktam találomra a fiatalokat a kezdőbe. Ennyi.
Azért nekem is lett egy pár 4-5 csillagos.MessiFan írta:Bakker. mostmár nembánom hogy kikaptam. Petit megvertem ifibe 4-1-re és egy játékosaim 5 meg 4 csillagot kaptak!
Jahh. és miskorcrol hoztam!:D
Szerk: 5 és fél
MessiFan írta:Bakker. mostmár nembánom hogy kikaptam. Petit megvertem ifibe 4-1-re és egy játékosaim 5 meg 4 csillagot kaptak!
Jahh. és miskorcrol hoztam!:D
Szerk: 5 és fél
Grat!matyi02 írta:Nagytétény 5 – 1 Mezlitlábas![]()
Na nem baj naon boldog vagyok végre nyertem 1 mecset pedig talán 1hete játszok
Ha az Fc Bénaság az ő csapata,akkor velem játszott, 4-1-re nyert..matyi02 írta:
Menyi let neki a mecs vége ?