Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha elfogadják a kihívásodat,akkor lesz lekötve a meccs!Perrero írta:huhh picit belemerültem az ajánlattételekbemár kiirta, h nincs elég della, amugy lehet h hülye kérdés, de h tok lekötni bari meccset
a menedzserképzőből már csak az kell a köv szinthez, és kihivtam 2 csapatot is elvileg, de nem tom
8-0ra vezetek...!!!fUtBoLiStA írta:Én vezetek a csoport harmadik helyezettje ellen 1-0ra az első félidő 43. percében!Rádaásul tartalékos összeállításban játszok hazai pályán 4445 néző előtt, esőben. Remélem így marad, vagy rúgok még legalább 10et...
![]()
Grat!Diego10 írta:Na akkor én is leírom h állok.![]()
Gyöngyös-Czere FC 1-5![]()
A Gyöngyös vitt 1-0 ra...![]()
Ja és a gólok:
Lőtt egyet az új csatárom,egyet a rutinos szélső védőm,egyet a másik csatárom,egyet a 19 éves védőm aki csereként lépett pályára és egyet a 20 éves irányítóm.
Én már vezetek!socio66 írta:Úgy legyen!CFirpo3 írta:meccsemet 4-0 ra nyertem.Lehet, hogy te is.
![]()
Bár nem várok túl sokat a meccstől,hiszen most a 4-4-2-es taktika helyett 4-3-3-ra váltottam,és kreatív játékot várok a fiúktól![]()
majd meglátjuk!
Úgy legyen!CFirpo3 írta:meccsemet 4-0 ra nyertem.Lehet, hogy te is.