Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha egy nappal korábban szólsz,akkor csatlakoztam volna..Diego10 írta:Valaki esetleg beléphetne abba az ifibajnokságba amelyikben én vagyok.![]()
8 csapatos volt de 3an leléptek szal kéne pár csapat.
VP bajnokság (133523)
Online manageres játék,szerintem nagyon érdekes,szórakoztató ingyenes játék,nézd meg! www.hattrick.org.MichaaBee írta:valaki röviden, tömören elmondaná, h mi a játék lényege? érdekesnek hangzik, de nem nagyon tudom, h mi a lényeg![]()
előre is köszi!
A Gamper kupában. http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/g ... pa_kozpontsocio66 írta:ez micsoda,ez az interjúCFirpo3 írta:Lesz a következő forduló előtt is interjú?![]()
ez micsoda,ez az interjúCFirpo3 írta:Lesz a következő forduló előtt is interjú?
A jegyekből tudsz pénzt szerezni. De elsőnek ajánlatos 100-ra bővíteni a VIP helyeket. Meg felvenni pár szóvivőt úgy több szponzori pénzt kapsz.socio66 írta:Elkélne egy kis segítség:![]()
Miután vettem néhány játékost a csapatba,egy picit kiürült a kasszám,és nem igazán tudom,hogyan lehetne ismét feltölteni..Vannak ugyan játékosaim, akiket alapból kaptam,de őértük nem fogok sok pénzt kapni, örülök ha el tudom őket adni...
Szóval...
CFirpo3 írta:Szerintem nincs sok különbség. Az ificsapatban még csak csillagokat kapnak, nincs tulajdonságuk én úgy tudom.socio66 írta:Firpo!
Csatlakoztam a bajnoksághoz!![]()
Egyébként van különbség a bajnokságban szereplő csapatok közt?
Úgy értem,a többiek már régebb óta játszanak? vagy ez számít egyáltalán?
csak mert én minden csapatban látok 15 "gyereket",akiknek még a tulajdonságai sincsenek megjelenítve. Tehát miben különböznek?
![]()
Szerintem nincs sok különbség. Az ificsapatban még csak csillagokat kapnak, nincs tulajdonságuk én úgy tudom.socio66 írta:Firpo!
Csatlakoztam a bajnoksághoz!![]()
Egyébként van különbség a bajnokságban szereplő csapatok közt?
Úgy értem,a többiek már régebb óta játszanak? vagy ez számít egyáltalán?
csak mert én minden csapatban látok 15 "gyereket",akiknek még a tulajdonságai sincsenek megjelenítve. Tehát miben különböznek?
![]()
A HT-s részleggel kapcsolatban szeretnék egy olyan gyűjteményt készíteni, amelyben a más mások által publikált, és a saját tapasztalatink alapján "papírra vetett" írások lennének. Amelyben meg lehetne találni az edzésről, ifiakadémiáról, a felnőtt csapat pénzügyeiről, a taktikákról, sikerességről, és szinte mindenről. Ezeket rendszerezve nem csupán a kezdő Hattrick-esek számára jelentene értékes adatbázis, számunkra is rejtene rengeteg hasznos információt. A célja egyértelműen az lenne, hogy egy helyen sok mindenre tanácsot, választ lehetne találni, így tovább fejlődni.baguvixXx írta:Most újra olvastam hogy mi tetszik annyira a leírásombanés az első bekezdés alulról 2. sorába becsúszott egy "acélos" hiba.
Nem tudsz pontosabbat hogy miről kéne cikkeket írogatni (HT-n belül).
A Futball portál szerkesztője is te vagy? Ha igen akkor grat hozzá nagyon tetszik.
Ha bejön a pénz belőle: Caner Çalkılıç (196123265) (licitáljatok) akkor meggondolom lehet megveszem a csatárod.
OFF: Szerintem bénán hangzik ez hogy Európai Szuperkupa "döntő" hiszen egy meccsből áll az egész akkor meg már nevezzük simán Európai Szuperkupának
GLORY GLORY ZENIT !!!
Igen, már gyűjtöttem anyagot a HT részleghez, ezt kel megszerkeszteni, s addig folyamatosan lehet küldeni. Ha lesz elegendő, akkor már töltöm is fel. Egyébként én más típusú cikkekre is gondoltam. Erről többet a főoldalon a 3. cikkben lehet olvasni. S korábbi cikkekből szemezgetni. Egyfajta "blogos jellege" lenne, s akkor már elsősorban a Gamper kupások közölhetnék írásaikat.baguvixXx írta:
Toni a játékosod mikor jár le (a csatár)? Szerk.: Már megnéztem
István Osvald jó playa lenne ha lenne főskilljeDe így sem rossz lehet meggondolom. Lehetne belőle csinálni egy jó kis kp-t de akár egy durva pontrúgót is. Szerk.: Mégsincs nagy esély az üzletre a lejárási idő miatt meg kicsit sokallom is azt a négy millát.
Alwin Zehetmaier: Szerintem őt nemtod eladni 16,6 milláért.
Volt egy szavazás az oldalon (vmi ilyesmi hogy Jó ötletnek tartod e egy összefogó Hattrick oldalt csinálni ?). Én arra szavaztam hogy Igen segítenék lesz ennek vmi következménye ?
Nagytétény és HFCB B II ifi csapatainak figyelmébe ajánlom : www.gportal.hu/htifik
És ne felejtsétek el ! Caner Çalkılıç (196123265) Ma 20:27-kor jár le !!!
Szuper kis szélső szeretném ha fórumon belül maradnaBár nincs sok esély rá mert Toni mindenki pénzét leszipkázta -40 milláig
![]()
Off: Mikor lesz az Európai Szuperkupa ?
A meccs lekötve Firpo-Révfalu SE Btorrestoni írta:HT - Gamper Kupások, ne feledjétek el lekötni a második fordulónak megfelelően jövőhétre a kupameccset!
Diego10, ha leszel, akkor ez ügyben küldj már körlevelet![]()
(más: van kedve valakinek egy-két cikket írni az oldalra? Nem a kupa szekcióra, nézzétek meg a többi részt. BaguvixXx például egészen jó kis szösszenetet hozott össze a csapatáról)
elvileg beléptem...CFirpo3 írta:Belépsz ide? Mezitlábas Bajnokság (258187)
már csak egy ember kéne.
Belépsz ide? Mezitlábas Bajnokság (258187)socio66 írta:nemrég kezdtem,egy hete kb.,de nem muszáj bevenned,ha nem akarsz..baguvixXx írta:Mikor kezdted a HT-t ? Bocs hogy ilyet kérdezek de már van 3 újonc a bajnokságomban és a haverom azt mondta hogy ne hívjak többet.
Szóval nem bunkóságból kérdezem![]()
csak most alapítottam az ificsapatomat,és szeretnék elindulni egy bajnokságban velük..
nemrég kezdtem,egy hete kb.,de nem muszáj bevenned,ha nem akarsz..baguvixXx írta:Mikor kezdted a HT-t ? Bocs hogy ilyet kérdezek de már van 3 újonc a bajnokságomban és a haverom azt mondta hogy ne hívjak többet.
Szóval nem bunkóságból kérdezem![]()