Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom lehet hogy újra előjött a probléma amiről egy rendszerinfó is megjelent már bár tudtommal már kijavították. De hát ki tudja...matyi02 írta:baguvixXx írta:Akinek ifi bajnokságra van szüksége az csatlakozhatna ide:
I Márton Vitray cup (253671)
Egyik haverom jelentkezne de nem tud belépni mért van ?![]()
(nekem már sikerült)
És még egy hely van .
baguvixXx írta:Akinek ifi bajnokságra van szüksége az csatlakozhatna ide:
Majd lehet lecsapnák rákamaj írta:Gianpiero Portochese (179398693)
24 éves és 49 napos, középszerű forma, egészséges
TSI: 3 760
Tulajdonos: Debrecen City
Fizetés: 648 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Erőnlét: jó Védés: jó
Esetleg nem kellene neked 18000 van kinnt:fUtBoLiStA írta: a kapusom sem volt túl acélos maga másfél csillagjával(pedig szerintem jó kis kapus, a mutatói alapján, ennek ellenére két meccsen !12! gólt kapott). Viszont a középpályám és a csatársorom rendbe volt megintcsak.
fUtBoLiStA írta:Gratulálok Diego10!![]()
Azért valamilyen szinten szorosabb meccsre számítottam, de hát ez van...
Már a 9.percben vezetést szerezhettem volna tizenegyesből, ha berúgja a védőm...Pedig mindkét félidőben én birtokoltam többet a labdát, ha nem is olyan nagy százalékban. Ahogy nézegettem a csapatrészekre vonatkozó értékelést, sok helyen jobb voltam illetve döntetlen volt. A nagy gond megint a védelemmel volt...
Két középső védőm 1 csillagot kapott... + a kapusom sem volt túl acélos maga másfél csillagjával(pedig szerintem jó kis kapus, a mutatói alapján, ennek ellenére két meccsen !12! gólt kapott
). Viszont a középpályám és a csatársorom rendbe volt megintcsak.
Neked viszont nagyon jó volt a védelmed3 csillagos védőd is volt. Gondolom a mesterhármast szerző csatárod, az akit tegnap vagy tegnapelőtt igazoltál. Hát nagy vétel volt, ezt bizonyította...
![]()
További sok sikert!
Nagyon köszi ez jól esettkamaj írta:MessiFan nagyon király lett, bárcsak az enyém is ilyen komoly lenne. GRT hozzá.
ez jo otlet. igy sokkal olcsobban jo edzohoz lehet jutni, csak minimum 16 hetig nalad kell legyen a jatekos, csak utana tudod edzokent alkalmazniMessiFan írta:Van 1 Spanyol Raúl aki 34 éves. 8200 eFt-t ajánlottam érte. edzőnek szeretném mert Tapasztalata jó, és megfelelő vezetői képessége van.
Hányan vagytok?baguvixXx írta:Akinek ifi bajnokságra van szüksége az csatlakozhatna ide: