Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem küldted el az utasításokat régebben velem is volt már ien.matyi02 írta:socio66
it vok ien egy ...mecsetnincs semi érdekes :Dazt már 40.perc
Am akiket vetem tegnap ujakat beraktam a kezdőbe most a cserebapon vanak nem tom h mért na mind1 ez van
Azt hittem szorosabb lesz,de ennek jobban örülök.CFirpo3 írta:szerencsés vagy. én vesztésre állok és nincs helyzet sem.Diego10 írta:37.perc:
Savaria-Czere FC 1-4.![]()
Az új csatár eddig 3 gólnál jár.
Köszönöm szépentorrestoni írta:...
Először is, milyen játékosaid vannak? Mert van, akit hiába edzel. Fontos a kor, a TSI, és a jelenlegi képessége. A wikipédián találsz egy írást a Hattrick-es edzésről, az nagyon hasznos. Szóval kell alapanyag, aztán lehet edzetni őket, na meg egy edző, pénztől függően, egy középszerű, megfelelő képességú, s pénztárcához igazodó tapasztalatú.kudu írta:Valaki tudna adni hasznos tanácsokat a játékhoz?gondolok itt pl edzésmunkára
mert jelenleg elég pocsék csapatom van, 6 meccsből 6-ot vesztettem, ezek kaptam vagy 40 gólt
Támogatónak kell lenned.kudu írta:Elkezdtem én is játszani ezt a játékot, de kicsit még magas ez az egész nekem![]()
még most próbálgatok rájönni, mi hogy van:D
És hogy lehet csatlakozni az Eurobarca föderációhoz?
jah, fenébe!matyi02 írta:
Rosz az idő :DXD
Nekem nem jeleníti meg mind1 A kapusom véde oh jeh11-est
Hőha, akkor a miénk rangadó 730-cal.socio66 írta:A meccsemen 64 néző van..![]()
![]()
komoly..
Szerintem a ht-arena.com-ot használd az oldal készítésre direkt erre találták ki.MessiFan írta:úgy gondoltam a gamper kupa híreit is beraknám. nameg a barcáéit is.
Csapatok Játkosait mutatnám be és azokat akiket eladnának így adnék 1 kis löketet az "eladőknak".
Természetesen a csapatomrol is írok, történetét, játékosokat, stadiont, stb.
Ehez pár napra lenne szükségem és máris kész.
De ahoz hogy másokat is írjak az oldalra szükségem lenne infókra meg segítségre. ezért irtam hogy szeretném ha beszlnának az oldal csinálásba
Az mindjárt megoldódik. Mindig így van.socio66 írta:nekem is van egy meccsem,de nem látom...CFirpo3 írta:NA! ezaz. megy a meccsem... Nektek is most van?
azt írja hogy már elkezdődött a meccs,de még nem sikerült felvenni a kapcsolatot a stadionnal.
ez miért van?
Azt nem tudom...socio66 írta:nekem is van egy meccsem,de nem látom...CFirpo3 írta:NA! ezaz. megy a meccsem... Nektek is most van?
azt írja hogy már elkezdődött a meccs,de még nem sikerült felvenni a kapcsolatot a stadionnal.
ez miért van?
nekem is van egy meccsem,de nem látom...CFirpo3 írta:NA! ezaz. megy a meccsem... Nektek is most van?
SziaPerrero írta:Kész a csapatommármint megkaptam
HFCB B II néven futok