Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ohhh depth, nagyon koszonom... orulok v itt van meg 1 valaki arrol a vitarol... kosz...depth írta:Uhhh, annál én is ott voltam és még mindig tartom magam az álláspontomhozA foci hibákból áll, csak akkor tud az egyik csapat gólt lőni, ha a másik hibázik. Akik végigkövették a vitát meg is értették ezt az álláspontot. Ebből nem engedek
en azt mondtam h a gol abbol szuletik h az ellenfel hibazik... jottek a linkek... es? ronaldinhohoz emelkszel h kerult a labda a chelsea ellen? u h terry rossz helyre fejelte.... v a zidane golja a leverkusen ellen.... allt a 16oson belul, varta a labdat, es senki a 15 meteres korzeteben nem volt.... nem hibaztak a vedok h teljesen egyedul maradt??? h a fenebe ne?? meg is magyaraztam es a vegere paran meg is ertettek h mit akarok mondani, ugy laotm nem tartozol kozejuk... en azt mondtam h a tamadojatek nagyon nagy osszefuggesben van az ellenfel vedojatekaval, es ha az egyik csapat nem hibazik akkor, nem tud golt kapni, mert egyszeruen lehetetlen, hiba nelkul golt kapni nem lehet, ha egy vedo 20bol 1szer elvszi a labdat messitol akkor 19szer hibazott... nem ilyen olegueri hibakrol beszelunk, legyen az helyezkedes, v rossz emberfogas.... amikor kiugrik egy csatar... hogyne hibazna a vedelem? hat elrontottak a lesreallitast, v a rajta allo ember leszakadt a tamadorol... mind mind apro hiba, de nem szoktak mindent megemliteni ezert nezett mindenki ertetlenul h milyen huesegeket beszelek.... amugy speciel a zidane gol hatalmas vedekezsi iba volt, h nem allt rajta senki.... tegyel be linkeket es megmondom a goloknal h mit hibazott az ellenfel... jelen esetben a kontrak is idetartoznak.... nem kozvetlenul a loves elotti pillanatokrol beszelek... a kontrakbol lott golok is az ellenfele hibajabol indult.... ez hiba nelkul nincs golos dolgot serinted en talaltam ki? nagy fociszakertok mondtak... nem olyanok mint mi, ha melyen blegondolsz rajossz h mekkora igazsag... kerlek.. tenyleg keress nekem golokat... v csak elemezd ki te magad....tegnap mindenkivel összeakaszkodál azon, hogy márpedig a fociban minden gól az ellenfél játékosainak hibája
Én ahogy azt már mondtam, lezártam a témát.mindorokke_barca írta:torrestoni nem tudom mit almodozol, mert meg csak veletlenul sem jartam tegnap errefele, utoljara akkor irtam a topicba amikor kamajnak valaszoltam a kerdeseire.
amugy legyen. bocsanatot kerek, vszinuleg felreertheto voltam az egesz vitat privatban akartam lejatszani de baguvixx nem reagalt ott, igy maradt a kozos... a kritizalas, a kioktatas csak neki szolt, es neki is csak azert mert ki akart oktatni egy hueseggel, nem is nagyon ertettem h a tobbiek, miert veszitek magatokra. de tenyleg bocs, nem volt szandekomban kioktatni senkit sem aki nem erdemli meg. csak segiteni akartam. szal ha megis lenne kerdesetek, ahogy idom engedi valaszolok, akar privatban, akar kozosben
Én erre gondolnék. Ha bajod van vlkivel az okés, magatok közt azt amit(bizonyos kereteken belül), de ez már nekem sok volt. Szted ez normális hangnem VELÜNK és VELE is?mindorokke_barca írta:jolvan. lexarom akkor menjetek a sajat fejetek utan... jo hattrickezest. szevasztok "+" de elhiheteted h mennyire magasrol le...rom h mit csinaltok a csapatotokkal, de latom azon versenyeztek h ki menjen hamarabb csodbe...
kezdo hattrickesnek 1 dologra kell koncenralnia... hogy legyen alap tokeje...vagyis az elso dolgod az h veszel egy jobb edzot(megfelelot) es veszel melle 2 db 17 max 18 eves kapust... es ezt a kettot edzed... termeszetesen emelle kell venni 9 kapusedzot h legyen hatasa.... ebbol a ket kapusbol viszonylag hamar kb 3 szezon alatt jo penzt tudsz nyerni.... amibol megkezdheted a kozeppalyasok edzeset....... cask ugy tudszket kapust edzeni ha mind2 jatszik 1 heten... vagyis egyik baratsagos meccsen, a masik a bajnokin.... ha nem igy kezded a hattricket vagy hamar csodbe jutsz, vagy nem fejlodik semmit a csapatod, ha nem edzel jatekosokosokat, penzed sem lesz, ami nelkul nem lehet hattrickezni..... akinek kerdese van tegye fel nyugodtan, megprobalok segiteni
Hát ebbe rendesen belekötnék:
1. Miből vesz olyan edzőt aki 9 kapusedzőt tud kezelni ?
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
Én meg azt mondom, menjen csak innen. Nekem az nem segítség, ha valaki megmondja, hogy márpedig ülve jobb pisilni, mert akkor biztosan nem kap belőle a lábad..., s ha mégsem úgy csinálom, ahogy azt ő mondja, akkor már hülye vagyok.kamaj írta:Figy itt nem azzal van a gond, hogy segíteni akarsz nekünk, hanem a stílussal. Kicsit vissza kéne venni sztem, de nem én vagyok az atyaúristen. Tisztelem, amit ti elértetek, grt hozzá, csak a stílus a probléma.mindorokke_barca írta:jolvan. lexarom akkor menjetek a sajat fejetek utan... jo hattrickezest. szevasztok
Pont most olvastam ezt azon az oldalon amit előbb linkeltem. Nagyon leszóltál, h a szabályzatban is benne van az edzés. Ez is benne van? Mert akkor mégis hasznos az az oldal.mindorokke_barca írta:vki irta h elfogyott a penze... mert bevasarolt... de nem edz semmit... magyarazza mar el nekme h megis hogyan akar fejlodni? 24-25 eves jatekosokat akartok edzeni? egy 17 eves kapus jo edzovel 5 het alatt lep 1 szintet... egy 24 eves kapus 12 het alatt... h miert? mert minden egyes evvel amivel idosebb 17-nel a kapus 1 hettel tolodik a szintlepese... fogadjunk ezt sem tudtad....
Figy itt nem azzal van a gond, hogy segíteni akarsz nekünk, hanem a stílussal. Kicsit vissza kéne venni sztem, de nem én vagyok az atyaúristen. Tisztelem, amit ti elértetek, grt hozzá, csak a stílus a probléma.mindorokke_barca írta:jolvan. lexarom akkor menjetek a sajat fejetek utan... jo hattrickezest. szevasztok
torrestoni írta:Továbbra is várjuk a topicban az építő jellegű hozzászólásokat, kritikákat, de az, hogy te amit leírsz, az szent és sérthetetlen, nem igaz. Te valamit jónak tartasz, más nem.mindorokke_barca írta:...
Azért azt honnan tudod, hogy hogy lehet igazán sikeres csapatot építeni. Ahhoz szerencse is kell, illetve utánna kell olvasni, hogyan működik a játék.
Egyébként a szabályzat, mint olyan nem sok segítség. Szándékosan csak támpontokat adnak, nem írják le mi a siker kulcsa, azt mindenkinek magának kell megtalálni. Csakis a HT készítői tudják, hogy mi, hogy működik pontosan. A legtöbb leírás tapasztalatokon alapul, a több éve HT-sek tapasztalati, akik nem mindenben értenek egyet, nem mindenki ugyanúgy vált sikeressé... Pont te írtad, hogy a HT-komplex játék, nagyon bonyolult. Akkor te honnan tudsz mindent? Lehet, hogy te az elvedet követve, s a szabályt bemagolva sikeres vagy, lettél, de akkor is. Miért pont az a jó, amit te csinálsz. Honnan tudod, hogy más csődbe jut? Tapasztalatból? Nem hiszem, mint ahogy azt sem, hogy te mindennel tisztában vagy a játékkal kapcsolatban, s te mindent tudsz. Vagy te vagy a Hattrick egy alapítója?
És ezt nem bántásként mondtam, csak azért, mert nekem az jött le, hogy feleslegesen kötöd az ebet a karóhoz, s nem ismered el, hogy másnak is lehet igaza.
Egyébként meg mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Ha csődbe megy, majd később, a hibáiból tanulva újrakezdi.
Továbbra is várjuk a topicban az építő jellegű hozzászólásokat, kritikákat, de az, hogy te amit leírsz, az szent és sérthetetlen, nem igaz. Te valamit jónak tartasz, más nem.mindorokke_barca írta:...
a hattrick sajat oldalan fent van a jatek egesz szabalyzata a-tol z-ig.. midnen megvan benne amit tudni kell az alapokrol...
Hát, sok sikert hozzá. nem mondom, hogy rossz ötlet. Bár ha csak a csapatról készíted, az nem lesz mások számára igazán érdekes. Én másféle témát is belecsempésznék. Egyébként remélem tudod mibe vágtad a fejszéd, nem lesz egyszerű, de mégegyszer mondom, sok sikert hozzá. Sajnos a kevés szabadidőm nem engedi, hogy személy szerint tevékeny részt vállaljak. Egy-egy kérdésre, ha módomban áll válaszolok, s ha kész az oldal, az én csapatom is felkerülhet.MessiFan írta:..MessiFan írta:Csinálok a csapatomrol 1 oldalt. szeretném ha valaki segítene ebben. más csapatát is fel írjuk majd az oldalra.