Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
..MessiFan írta:Csinálok a csapatomrol 1 oldalt. szeretném ha valaki segítene ebben. más csapatát is fel írjuk majd az oldalra.
Beállítod, hogy milyen edzést tartsanak az edzőid. Ez alapján, az kap edzést, aki az edzésnek megfelelő poszton lehetőséget kapott héten. Egyébként a legegyszerűbb, hogy ha kiguglizod a HT edzésről való írásokat (van néhány magyar is). Rengeteget lehet okulni belőlük. Szóval egy kis keresés, s ott tapasztalatok alapján, pontosan megtalálod milyen edzés mire jó, mennyi időt vesz igénybe egy játékos képességének fejlesztése, stb.CFirpo3 írta:De az edzésnél az edzéstípust lehet beállítani. Akkor ez mit változtat. Az kire vonatkozik?
mindorokke_barca írta:nem is beszelve arrol h mekkora butasag ifiiskolat nyitni egy kezdo ht-snek... csak a penzt dobod ki... tapasztalatbol mondom h semmit nem ersz el az ifik tamogatasaval....mert pont 0-ba jossz ki osszessegeben... semmit nem nyersz a jatekosokon... csak annyi h a hetrol hetre kidobott penzt egyszer majd megkapod egeszben... utana jo ideig megint nem lesz hasznalhato ifid... de menjetek csak a sajat fejetek utan... kivancsi leszek h alltok 1 ev mulva... mar ha addig nem unjatok meg a sikertelenseget...
Kettő U21 és nagyválogatott esélyes ifim van de ha mindenképp kritizálni szeretnél tedd azt sz@rok rá és ahogy mondtam normális hangnemben hajlandó vok megtárgyalni a dolgokat pontmindorokke_barca írta:nem is beszelve arrol h mekkora butasag ifiiskolat nyitni egy kezdo ht-snek... csak a penzt dobod ki... tapasztalatbol mondom h semmit nem ersz el az ifik tamogatasaval....mert pont 0-ba jossz ki osszessegeben... semmit nem nyersz a jatekosokon... csak annyi h a hetrol hetre kidobott penzt egyszer majd megkapod egeszben... utana jo ideig megint nem lesz hasznalhato ifid... de menjetek csak a sajat fejetek utan... kivancsi leszek h alltok 1 ev mulva... mar ha addig nem unjatok meg a sikertelenseget...
Szívesen, de még mindig inkább én(mi) tartozunk köszönettel neked szvsz.torrestoni írta:Zoli, köszönöm, jól esett ez a hozzászólás.
Más: azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a jelenlegi "tiszteletbeli" szervezők tudják-e vállalni a többletmunkát, ami a másik főcsoporttal járna. Kb. dupla annyi lenne, tehát a mostani feladatok a másik csoportra is vonatkoznának.
Amennyiben igen, azért mérhetetlenül hálás lenék. Ha nem, azt is megértem, nem is várom el, az eddigi segítséget is köszönöm szépen!
Más: szóval nálam is listán vannak a korábban már említett játékosok, úgyhogy tessék szétnézni, hátha megtetszik valakinek valaki. (Falconídas CF)
Egyelőre, az eddig leadott jelentkezések alapján megvan a másik főcsoportra a minimális 8 csapat, de még nőhet a létszám (az oldal jelentkezési listáján megtalálhatjátok ki, s ki nem)!
Várom tehát továbbra is a jelentkezőket, akik szeretnének az I. HT - Joan Gamper Kupában részt venni (a második főcsoportban)
Végül: Zoli, holnap..., meglátjuk, minden esetre én az esélytelenek nyugalmával várom a holnapi nyitányt, de remélem nem kell csalódnom nagyot a csapatban...
Nem is mondtam hogy rossz vagy hattrickben de ettől még ezt rosszul tudod !mindorokke_barca írta:ok.a kettonek rohadtul semmi koze sincs egymashoz, nem is tudom h tudtal ilyen baromsagot beszelni, helyedben hallgattam volna.Hát ebbe rendesen belekötnék:
1. Miből vesz olyan edzőt aki 9 kapusedzőt tud kezelni ?
a barati tarsasagomban kb 10-en hattrickezunk 5 eve.. nem 5 hattrickes szezonja, hanem 5 eve, ami kozel 20 szezon. csak 3-an kezdtunk kapusedzessel de a masik 7 is azt mondta utolag ugy kellett volna kezdjek mint mi. nah az egyik a 10bol most az orszag a leggazdagabb csapata... most kicsit felhuztal..., hogy kicsit feszitsek: 2007. februar 2ikan 600 780 TSI volt a csapatom jatekosainak osszerteke leirom betukkel, hogy jobban megertsd: hatszázezerhétszáznyolcvan TSI
Okés kirakom 18000-ért akinek kell licitáljon rá. A csapatom neve: Debrecen CityMessiFan írta:kamaj. 22.000-ot ajánlanék a kapusodért (márha van anyi zsém)