Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ma negyed 5korMessiFan írta:Létsíves mond meg hogy hány napja néztem meg a csapatom?bty írta:akkor meg aztán főleg nem szoltam
Létsíves mond meg hogy hány napja néztem meg a csapatom?bty írta:akkor meg aztán főleg nem szoltam
te is ujonc vagy ahogy látomdekor írta:Az enyém CRFC Farkasok, és Lukas Wimmer volt a legnagyobb igazolásom. 3 meccsem volt, mind a 3 meccsen ő volt a legjobb és persze mindhármat megnyertem
akkor meg aztán főleg nem szoltamMessiFan írta:Mostanában? kb 1-2 napja?bty írta:...
Mostanában? kb 1-2 napja?bty írta:...
akokr a tiédet már néztem elég kezdő vagy nem bántásbol mondom ne értsd félre de mondjuk még én se vagyok annyira acélos de most fogok majd egy nagyot fejlődni mert pénz áll a házhoz:)MessiFan írta:Nekem Utcai Mezitlábas Csapat (UMCS)
csapatotok neve?kiváncsiságbol megnéznémMessiFan írta:Ha a tied bombaerős akkor az enyém harmatgyenge... voltdekor írta:Igazából én csak ma tudtam visszaigazolni a jelentkezésem... Pedig már jó pár napja próbáltam, de nem tudtam. akkor legyen egy 2. csoport, ha belefér, úgyis várakozólistán vagyok(és a csapatom bombaerős)
Mostmár egész jó kis csapat lett belőle
Ha a tied bombaerős akkor az enyém harmatgyenge... voltdekor írta:Igazából én csak ma tudtam visszaigazolni a jelentkezésem... Pedig már jó pár napja próbáltam, de nem tudtam. akkor legyen egy 2. csoport, ha belefér, úgyis várakozólistán vagyok(és a csapatom bombaerős)
Apropó gólok...ma sikerült vennem két új csatárt.Diego10 írta:Ha gólokat rúgsz rúgjak többet!!
én azt se tudtam hogy vissza kell igazolni de nekem még semmi nem jöttdekor írta:Igazából én csak ma tudtam visszaigazolni a jelentkezésem... Pedig már jó pár napja próbáltam, de nem tudtam. akkor legyen egy 2. csoport, ha belefér, úgyis várakozólistán vagyok(és a csapatom bombaerős)
fUtBoLiStA írta:Jah láttam, visszaolvasgattam a fórumon! Grat hozzá, tényleg nem semmi mutatói vannak, mindenesetre remélem nem ellenem kezdi el a góllövést az új csapatában...Diego10 írta:fUtBoLiStA!!!
Vettem ellened egy nagyon jó csatárt mivel tartok tőled!![]()
Ha gólokat rúgsz rúgjak többet!!
socio66, figyelj jobban oda, pár HSZ-szel korábban érthetően leírtam, de akkor mégegyszer:socio66 írta:Erről van szó!fUtBoLiStA írta:
Legyen egy másik 8 csapatos bajnokság aztán kész.![]()
Torrestoni
Már megírtam a kiegészítést, tehát a másik főcsoport jelentkezésére vonatkozó szabályokat. Ezt még bővítem majd, azonban ma már elérhető lesz az oldalon, a szabályzatnál ki lesz emelve, akik szeretnének szerepleni, azok szíveskedjenek elolvasniRendben, összeállítom az erre vonatkozó szabályokat, s kiegészítem az eredeti szabályzatot. (ez ideiglenes lesz, a következő kiírásra visszaáll az eredeti formájára) Mivel már 7 várakozási listás van, ezért csak a jövőhét közepéig lehet jelentkezni. Utána megnézzük hány csapat jelentkezett, s az alapján (nem feltétlenül 4-es) csoportokat készítek, kisorsolom, ahogy a menetrendet is, s ezek értelmében (ha szabadidőm is engedi) foglalkozni fogok vele, amennyit csak lehet.
Jah láttam, visszaolvasgattam a fórumon! Grat hozzá, tényleg nem semmi mutatói vannak, mindenesetre remélem nem ellenem kezdi el a góllövést az új csapatában...Diego10 írta:fUtBoLiStA!!!
Vettem ellened egy nagyon jó csatárt mivel tartok tőled!![]()
Ha gólokat rúgsz rúgjak többet!!
Nyugi, nem lesz változás, viszont egy másik főcsoport indításában benne vagyok.fUtBoLiStA írta:...
Erről van szó!fUtBoLiStA írta:
Legyen egy másik 8 csapatos bajnokság aztán kész.
Nem szerintem sem...de már kész van minden le volt szervezve az egész!CFirpo3 írta:Nem érdemes a várakozó csapatoknak 3 hónapot várniuk, hogy ők is játszhassanak.
nem 16 csapatos torna lenne! a mostani lemehet a 8 már meglévő csapattal aztán indulhatna a kövi,ugyancsak 8-cal.(ami remélhetőleg összejön ha már így beszélünk róla.)aztán a két győztes játszana egymással egy szuperdöntőt. szerintem nem lenne rossz!fUtBoLiStA írta:Ez a mostani menjen le így 8 csapattal! Nem érdemes megint átszervezni, le volt írva világosan, hogy hány jelentkezőt várunk és mikorra...Én ellene vagyok tehát hogy jövő héten kezdjünk 16 csapattal!
Az már viszont tényleg jó ötlet, hogy legyen még egy bajnokság a másik nyolc csapatnak. De hát ez Torrestonitól függ, ha neki van energiája és ideje...