Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szia!bty írta:látom itt is beindult a hattrick én is játszom lassan egy éve mi ez a kupa dolog mert érdekelne nem tudom lehet e még jelentkezni?!
Igen észrevettemdepth írta:Az a baj, h mindig az utolsó 5 percben indul be igazán a licit, akkor sokan ráugranak.
Az a baj, h mindig az utolsó 5 percben indul be igazán a licit, akkor sokan ráugranak.MessiFan írta:Oké mostmár értem köszi.
7 óra 29 perc a lici végéhez és lehet hogy az enyém lesz a védő.
Szia! Ahogy tegnap beszéltük, úgy egyelőre várakozási listán vagy. Eddig összesen 15 csapat jelentkezett, azaz még egy csapat kellene a négy csoportos kupához, de az elsőt már így két csoporttal kezdjük. Addig te vagy a listán az első, ha bármi történik, bekerülsz. Szóval legkésőbb a következő kiírásban...MessiFan írta:Toni, ezekszerint nem kerülök be a kupába?
Igen megkaptam.Diego10 írta:toni!
Tegnap én is elküldtem csatolt fájlban a címert.Azt megkaptad???
Más:A csapatleírás úgy néz ki h egy ideig nálam nem lesz meg mert elég sok gondom van most.(családi probléma)
havi 1000CFirpo3 írta:Az ificsapatba mennyit áldozol? Illetve mennyi szakembered van?ultrasur írta:én 10000eft minuszba vok az ugye nem nagy gond.
vettem 4 játékost összesen 63000eFt
Hogy tok pénzt csinálni játékos eladása nélkül mert a jegyek+szponzor nem túl sok.
Az ificsapatba mennyit áldozol? Illetve mennyi szakembered van?ultrasur írta:én 10000eft minuszba vok az ugye nem nagy gond.
vettem 4 játékost összesen 63000eFt
Hogy tok pénzt csinálni játékos eladása nélkül mert a jegyek+szponzor nem túl sok.
Csinálom, csak előtte feltettem Kaifas interjújátCFirpo3 írta:torrestoni!!!
Küldtem egy levelet.
Készpénz: 510 eFt (-33 458 eFt)Diego10 írta:toni!!!
Vettem egy bombacsatárt!
Utolsó meccs:3.5 csillag 2gól
Legjobb meccs:4.5 csillag
63 gól,3 mesterhármas,idén 9 bajnoki és egy barátságos meccsen lőtt gól.
23 400 eft volt.Szal alig maradt pénzem.Remélem meghálalja ha már padlóra küldte a tőkémet.
matyi02 írta:Diego10 írta:matyi02!
Esetleg elvihetnél a csatárom mellé egy másikat is.Ő jobb mint akit most viszel.Ő is 600 eft lenne és ő is 20 éves.3 csillag a legjobbja,utóbbi időben 2.5 csillagot kap.
Idén 3 bajnokin 1 gólt lőtt és 5 barátságoson 3 gólt.Szal idén 8 meccs/4 gól.
Valaki más is elviheti ha akarja.Már felraktam átadólistára.
Erik Vrabic a neve.
még 5percem van ad meg a kódját és elviszem
Diego10 írta:matyi02!
Esetleg elvihetnél a csatárom mellé egy másikat is.Ő jobb mint akit most viszel.Ő is 600 eft lenne és ő is 20 éves.3 csillag a legjobbja,utóbbi időben 2.5 csillagot kap.
Idén 3 bajnokin 1 gólt lőtt és 5 barátságoson 3 gólt.Szal idén 8 meccs/4 gól.
Valaki más is elviheti ha akarja.Már felraktam átadólistára.
Erik Vrabic a neve.