Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MessiFan írta:Nekem 4-4-2-es a felállásom az meg remek. a többi pocsék szóval nemtudom még. ha vannak jó csatáraid akkor nyugottan játszhatsz 4-3-3-as felállásban. másrészt kell 1 csatár?matyi02 írta:Sztem ez a 4-4-2 nem rosz de a 4-3-3-on gondolkozok vagy van valami nyerő tipped ???
Nekem 4-4-2-es a felállásom az meg remek. a többi pocsék szóval nemtudom még. ha vannak jó csatáraid akkor nyugottan játszhatsz 4-3-3-as felállásban. másrészt kell 1 csatár?matyi02 írta:Sztem ez a 4-4-2 nem rosz de a 4-3-3-on gondolkozok vagy van valami nyerő tipped ???
matyi02 írta:Van egy játékosom Dékány Dávid
Az én nevem meg Dékány Mátyás
matyi02 írta:Na megvan a csapatom lenne pár kérdésem!
H tudok eladni játékosokat ?
A mecseket a gép szimulálja cal nem nekem kell lejátszani ?
A kezdőcsapatot a mecs elöt kell beálítanom ?
Egyenlőre ennyi
Szerk: mi az a TSI ???
Ádám Cselleng
TSI=290, 30 éves és 27 napos, gyenge forma
Tapasztalata gyenge, és megfelelő vezetői képessége van [Technikás]
Erőnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: jó Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: csapnivaló
Ez menyit ér ??![]()
Rákattansz a játékos nevére és utána biztosra veszem hogy megtalálod a jobb oldali menüben.matyi02 írta:Na megvan a csapatom lenne pár kérdésem!
H tudok eladni játékosokat ?
A mecseket a gép szimulálja cal nem nekem kell lejátszani ?
A kezdőcsapatot a mecs elöt kell beálítanom ?
Egyenlőre ennyi
Szerk: mi az a TSI ???
Ádám Cselleng
TSI=290, 30 éves és 27 napos, gyenge forma
Tapasztalata gyenge, és megfelelő vezetői képessége van [Technikás]
Erőnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: jó Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: csapnivaló
Ez menyit ér ??![]()
Ezért a gyerekért minimum 40e -ret kell majd fizetni, ha nem többet.MessiFan írta: Bár azt mondhatnám. stadiont most fejlesztem. mínuszba vagyok megint és ráadásul az igazolások is ott vannak. szal azért igazolok le 6000-ért 1 csatárt hogy 51000-ért eladhassam (tipp)
Ne félj én se fogom vissza magamatDiego10 írta:Na visszatértem.kamaj/zoli!!
Az lesz a jó amit majd ellened írok.![]()
Lehet. majd holnap négy órkkor megnézem..Diego10 írta:Te tudod.Bár én a helyedben nem lennék ilyen magabiztos.![]()
Ha meg is szerzed biztos nem 6000eftért.
MessiFan írta:Ezt 100% hogy megszerzem nyugiDiego10 írta:Ezt a srácot ilyen olcsón biztos nem kapod meg.Holnap még 100szor túllicitálnak.Nagyon értékes játékos.6000eftért remek gólszerzésű csatárt nem kapsz.Szal ha meg akarod szerezni nyúlj mélyen a zsebedbe.
Szerk.A srác értékei:remek gólszerzés,jó szélsőjáték,megfelelő játékszervezés és védekezés.
Ezt 100% hogy megszerzem nyugiDiego10 írta:Ezt a srácot ilyen olcsón biztos nem kapod meg.Holnap még 100szor túllicitálnak.Nagyon értékes játékos.6000eftért remek gólszerzésű csatárt nem kapsz.Szal ha meg akarod szerezni nyúlj mélyen a zsebedbe.
Szerk.A srác értékei:remek gólszerzés,jó szélsőjáték,megfelelő játékszervezés és védekezés.
Bár azt mondhatnám. stadiont most fejlesztem. mínuszba vagyok megint és ráadásul az igazolások is ott vannak. szal azért igazolok le 6000-ért 1 csatárt hogy 51000-ért eladhassam (tipp)Diego10 írta:Ilyen jól megy pénzügyileg??
négy azthiszem most érkezik még kettő. szóval 2 csatárt eladokDiego10 írta:Hány csatárod van???