Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
KijavítvabaguvixXx írta:- S mi a véleménye első ellenfeléről?
Ezután a kérdés után becsúszott egy kis elírás az első mondatban pls javítsd ki toni.
Előre is köszi
baguvixXx írta:- S mi a véleménye első ellenfeléről?
Ezután a kérdés után becsúszott egy kis elírás az első mondatban pls javítsd ki toni.
Előre is köszi
Igen, még lehet jelentkezni. A Kupa hivatalos oldalának a címeMQuC írta:Sziasztok!
Lehet még jelentkezni, belépni a Gamper kupára? És ha iggen, mit kell tenni, hol tudom elérni, és jelentkezni. Előre is köszi.
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolapMQuC írta:Sziasztok!
Lehet még jelentkezni, belépni a Gamper kupára? És ha iggen, mit kell tenni, hol tudom elérni, és jelentkezni. Előre is köszi.
Nyugodtan..., sok sikert hozzá. Ha megkapod a csapatod, akkor mjad látogass el a "kupánk" oldalára.Perrero írta:Kiprobálom én is a cuccost, számítsatok hülye kérdésekre
torrestoni írta:Mert még szerkesztettemDiego10 írta:Az én interjúmat nem adja be az oldalon.Legalábbis nekem nem.![]()
Most próbáld meg! Egyébként jó lett, sok a közös gondolatunk...
Mert még szerkesztettemDiego10 írta:Az én interjúmat nem adja be az oldalon.Legalábbis nekem nem.
ÉN sajna nem írok mert nem vagyok 100%-ban a kupábantorrestoni írta:Tehát, a résztvevők számára itt a cím, ahol akár már most leadhatjátok első interjútokat, amely felkerül a honlapra. Ez az interjú Szerdáig elérhető, az első forduló után új kérdések lesznek. Nem kötelező válaszolni, de legalább nézzétek meg, hátha kedvet kaptok hozzá. Szerintem jó ötlet.
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/g ... dinterview
fUtBoLiStA, nem gond, ha így gondolod, az sem kötelező. Jóéjt, majd beszélünk!
torrestoni írta:Tehát, a résztvevők számára itt a cím, ahol akár már most leadhatjátok első interjútokat, amely felkerül a honlapra. Ez az interjú Szerdáig elérhető, az első forduló után új kérdések lesznek. Nem kötelező válaszolni, de legalább nézzétek meg, hátha kedvet kaptok hozzá. Szerintem jó ötlet.
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/g ... dinterview
fUtBoLiStA, nem gond, ha így gondolod, az sem kötelező. Jóéjt, majd beszélünk!
Köszi és remélem nálam is sok gólt fog majd lőni!Diego10 írta:Utánanéztem a játékosnak elég jó.20 éves török.7 gólja van ebből idén lőtt 3at.Utolsó meccsén 2.5 csillagot kapott,a legjobb teljesítményét még márciusban nyújtotta,akkor 4 csillagot kapott.Szal sok sikert hozzá!!
baguvixXx írta:Ha még 2 óra hátra van akkora biztosra veheted hogy túlicitálnak a vége felé mindenképp legyél ott ha meg akarod szerezni. Nem tűnik rossz playának de hány éves és mennyi a TSI-je ?MessiFan írta:Somer Moll, Csatár
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: jó Pontrúgás: középszerű
6000 eFt-t adtam érte
Még 2 óra és megvan
20 éves 1800 TSI-velbaguvixXx írta:Ha még 2 óra hátra van akkora biztosra veheted hogy túlicitálnak a vége felé mindenképp legyél ott ha meg akarod szerezni. Nem tűnik rossz playának de hány éves és mennyi a TSI-je ?
Ha még 2 óra hátra van akkora biztosra veheted hogy túlicitálnak a vége felé mindenképp legyél ott ha meg akarod szerezni. Nem tűnik rossz playának de hány éves és mennyi a TSI-je ?MessiFan írta:Somer Moll, Csatár
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: jó Pontrúgás: középszerű
6000 eFt-t adtam érte
Még 2 óra és megvan
Bocs srácok, de nekem sem időm sem energiám nincs arra hogy leírást készítsek a csapatomról.torrestoni írta:Egyébként te is nézd meg a kupa oldalán az extrák menüt, az alapján te is készíthetsz a csapatodról írást!