Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.03.28. 09:33:20

Basszus, végül a sját hibám miatt nem jutottam tovább. Ha szerdán ránézek a csapatomra, és berakom Nowot és JV-t vagy Covingtont akkor meg lett volna a dolog (még úgy is ha Cumbee nem felejti el berakni Nurkicot az utolsó napon). Ezért az idényért nagy kár volt. :?
PCsabi
aka Game90

2016.03.28. 05:45:27

Grat fcb!

Gyönyörű kiesés volt... De legalább továbbra is elmondhatom, hogy nem kaptam még ki a PO-ban... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.03.23. 00:02:23

Parsons is kidőlt, ezzel végleg eldőlt a párharc, ez az idény ezzel teljesen kuka lett.
PCsabi
aka Game90

2016.03.22. 00:29:25

Bob_Marley írta:Gratulálok Gamenek
Köszi! :)

Elődöntőben szerintem 55-45 fcb-nek, Bob ellen kidobálták magukat a játékosaim, de majd meglátjuk, hátha Bogdanovic szór megint egy 40-est :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 19:51:51

Slither írta:Sajnos sok a sérültem, de talán hét második felében már lesznek, csak valszeg rossz formában és kevés játékperccel.

A játékosaimnak a sorsolása is kifejezetten rossz, kedden és csütörtökön összesen lesz 3 emberem, bezzeg eddig nem volt gond ezzel. Sztem ez fog leginkább dönteni, nettó használható emberek számában sajnos alul maradok
Ennek így nem néztem utána, akkor viszont nagy bravúr lenne....mondjuk a fene tudja, mert Nowitzki is milyen formában van?...Engem egy másik ligában ő nyírt ki, 8-7 vereségemben bőven benne volt, 15 ponttal kaptam ki pontkategóriában, Nowo tolt egy negyvenest tegnap....:D De ha ilyen gyatra a sorsolásod, akkor elég nehéz dolgod lesz, de én azt mondom hogy a hatékonyságon sok múlhat. Steal-blokk szerintem a tiéd és a TO is. Curry miatt a tripla nagyon nehéz lesz, de ha csak a százalék megvan már jó vagy, FG%-ban szerintem jobb lehetsz ez már öt kategória. :D FT%-on szerintem sok fog múlni, de ez persze csak játék a számokkal, én is pl úgy kalkuláltam Cumbee ellen, hogy steal megvan, aztán Middleton szerzett 14 labdát 4 meccsen. :D Neked meg Covington most pont nincs. Szoros lesz szerintem, de akkor Cumbeera fogadok egy 7-5 az emberfór miatt.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.03.21. 18:46:48

Sajnos sok a sérültem, de talán hét második felében már lesznek, csak valszeg rossz formában és kevés játékperccel.

A játékosaimnak a sorsolása is kifejezetten rossz, kedden és csütörtökön összesen lesz 3 emberem, bezzeg eddig nem volt gond ezzel. Sztem ez fog leginkább dönteni, nettó használható emberek számában sajnos alul maradok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.21. 05:25:36

Slithernél sok volt a sérült is, ez nekem nagy szerencse volt, mindegy túltárgyaltuk, örülhetsz hogy nem te kerülték vágóhídra. :D

Gratulálok Gamenek, nem is volt kérdés, de ezt lehetett tudni előre is. Azért az megnyugtat, hogy a héten sikerült két karriercsúcsot is megkapni. :lol: Crowder-Hayward-Griffin trióval sem lett volna előrébb a csapatom, ebben erre az évre sajnos ennyi volt, a Po mint célkitűzés megint meglett.
kamaj ellen természetesen ugyanúgy fogok ezerrel hajtani, "pechemre" most pont olyan beugrósokat vettem fel, akiket ki se tudok jelenleg dobni. :D De folyamat nézegetem kivel lehetne plusz embereket betenni majd, s győzni szeretnék. Ő döntőt jósolt nekünk, lesz belőle egy ötödik helyért csata, de összejött a "randi". :D

ESPN:
Itt viszont nagyon örülök a döntőnek, megmondom őszintén csalódott is lettem volna ha nem jön össze. Még a sérülések ellenére is nagyon erősnek ítélem meg a csapatomat, meg hát ott hogy folyamat FA van az nekem eléggé kedvez. :D Egész évben nem kaptam ki csak kétszer abból egy stat correction volt és egy szintén 10 pontnál kevesebb vereség, meglepetésre nem a RSW jutott be hanem a Lagymanyosi kutyaütők. :D Ilyen csapatom mint ami most van, soha nem lesz valószínűleg még egyszer, így ha már idáig eljutottam akkor jó lenne megnyerni, de ismerve magamat, hogy milyen egy szerencsétlen tudok lenni a döntőkben így csak reménykedni tudok.

Cumbee neked is grat, előző héten vertél volna (és a másik elődöntőből is), a sorsolás szeszélye ez. Most ráadásul lesérült AD, ez neked óriási veszteség volt és yahoon is ezt nagyon megfogod érezni. Ismerem az érzést, borzasztó rossz ez mikor pont a Po-ra hal meg valaki, nekem van egy ligám ahol Vucevic-Gallinari-Okafor-Covington volt sérült és Hayward azóta felépült, de hát ő is....Davis nekem kevés helyen volt nálam, de pl Hayward rengeteg csapatomban van, szépen ki is estem nem egy heti beállítású ligában, de hát ez ilyen. Azért sok szerencsét, meg fel a fejjel, erős a csapatod ESPN-n is meg yahoon is, te is elég peches ember vagy. Elődöntőket nem szereted. :D

Yahoon gyakorlatilag összejött az "álomsorsolás", a sérülések bekavarhatnak, de úgy érzem két nagyon kemény párharcot várhatunk.
Én Game-Slither döntőt jósolok.
Game játékosai bombaformában, Lakers meg talán a legponterősebb csapat, de miscben erősebbnek gondolom Gamet kivéve assist. Ezért nagyon szoros párharc lehet, de hatékonyságra is jobb Game csapata, őt idén (megint) nem lehet leverni.
Másik párharcban meg sérülések itt is ott is, de valamiért úgy érzem forma alapján Slither, de DMC-Curry-Mioddleton is négy meccses lesz. Nem tudok dönteni, lehet a FT% fogja majd eldönteni. :D Két suta csapat és kinél fognak kevésbé sutázni a büntetőről. :D Stealben erős nagyon SLither, TO-t is foghatja, szerintem blokkot is, hatékonyságon rengeteg fog múlni. Én Slithert mondok 7-5 arányban, de kiderül. 6-6 Cumbeenak kedvez.

Másik párharcban meg fcbarca0827-nek kedvez a tiebreaker.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.03.17. 10:12:36

Itt most csak kifejezetten az utolsó pár hétre írtam, hogy már mindegy volt, hogy mit csinálok, nagyjából így is minimalizáltam a vereséget, de Te meg jól elverted Slithert. :)

Azt írtam is, hogy beismerem, hogy az elején, illetve még a szezon közepe felé túl inaktív voltam waiveren. Ez némileg abból is adódik, hogy fantasy baseball-on nevelkedtem, ott pedig hosszú távon az kifizetődő, ha hallgatsz a türelmes vagy és megtartod az éppen gyengébben teljesítő játékosaidat. Ugye ott minden nap játszik majdnem minden csapat, nagyon kis jelentősége van, hogy egy pihenő napon beteszel-e még +1 embert és általában nem is éri meg, mert jobb az összességében jobban teljesítő játékost a keretedben tartani. Ilyen szempontból valamelyest lusta fantasy játékos vagyok, de hát ezzel együtt kell élni. :) Jövőre igyekszem jobban aktivizálni magam a szezon elejétől kezdve, nem csak amikor észbe kapok, hogy xy guardot elfelejthetem erre az idényre... :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 18:09:00

MichaaBee írta:
Bob_Marley írta:Hozzáteszem még, hogy Michaa te se próbáltál szinte egyszer sem plusz embert betenni az utolsó hetekben, lehet akkor máshogy alakul. Alapból szerintem neked erősebb csapatod volt mint az enyém.
Az utolsó három héten kb. halál felesleges volt. :D Az első kettőn még szétnéztem, hogy van-e valaki, de pl Cumbee ellen már tettem az egészre. 84 field goal, 66 büntető, 45 tripla, 269 pont, 71 assziszt, 77 lepattanó, 13 steal. Mutass már kérlek 5 embert a waiverről, akivel egy hét alatt meg lehetett volna fordítani az összes ilyen kategóriát. :D De Game vagy Lakers0827 ellen sem volt sokkal jobb a szitu, ott se volt közöm a győzelemhez.

Egyszerűen ilyen volt a sorsolás, a szezon korábbi szakaszain kellett volna több győzelmet behúzni. Csak az a baj, hogy marha türelmes vagyok a draft pickjeimmel, szeretem azt hinni, hogy beválnak majd, akiket kinéztem, aztán a szezon felénél kapok észbe, hogy baj van, addigra waiverről már rég eltűntek az új felfedezettek, csak a zavarosban lehet halászni. Ez most sajnos ennyihez volt elég, jövőre bízom abban, hogy az első 5 draft pickem nem úgy fog kinézni, hogy Danny Green, Carroll, etc... :D
Nem konkrétan Cumbee ellen, de akkor Game vagy más ellen. Mindegy, én nem szólok bele hogy te hogyan játszol, amúgy is idegesít a jelenlegi FA rendszer még jó hogy te nem kezdtél el akciózni. :D
A legrosszabb rendszer van most nekem legalábbis, erről majd Nyáron szeretnék is kérvényt benyújtani, mert így aki erős az még erősebb lesz FA-ról, mert nem vesz fel embert mert nem kell neki, ha meg olyan van elölről felveszi. Sima FA szerintem sem jó, az meg nekem kedvezett volna, én 4-5 órákat alszok, mindenkit feltudtam volna venni akit akarok. :D Waiver budget az egyetlen megoldás, főleg hogy az kiküszöbölné azt a hibát is, hogy ha valakit ktieszel csak harmadik nap tudod felvenni és nem második nap, na ez idegesít fel a legjobban. :D Licitnél ilyen gond nem lenne. Ez más tészta.

De én úgy vagyok vele, hogy FA-val legalább a minimum esélyt megadom magamnak, s kihasználom a cserelehetőségeimet. 5 ember mákkal pl 13 stealt összetud rakni. Már fogtál egy kategóriát, de mondhatnám Game ellen pl tudod min múlt hogy nyert? Kapott egy stat correctiont amivel iksz lett az egyik kategória plusz felvett egy Davist utolsó nap és megnyerte a blokkot. Oké hogy ott szoros volt a csata végig, de ezeken múlhat 1-1 kategória, s szerintem volt idényt tekintve olyan mikor neked is szoros volt. Én most Game ellen is az ötöt kihasználom aztán lesz ami lesz, Stauskas is beugró, de hátha. Mi vesztenivalóm van?
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.03.15. 15:37:58

Bob_Marley írta:Hozzáteszem még, hogy Michaa te se próbáltál szinte egyszer sem plusz embert betenni az utolsó hetekben, lehet akkor máshogy alakul. Alapból szerintem neked erősebb csapatod volt mint az enyém.
Az utolsó három héten kb. halál felesleges volt. :D Az első kettőn még szétnéztem, hogy van-e valaki, de pl Cumbee ellen már tettem az egészre. 84 field goal, 66 büntető, 45 tripla, 269 pont, 71 assziszt, 77 lepattanó, 13 steal. Mutass már kérlek 5 embert a waiverről, akivel egy hét alatt meg lehetett volna fordítani az összes ilyen kategóriát. :D De Game vagy Lakers0827 ellen sem volt sokkal jobb a szitu, ott se volt közöm a győzelemhez.

Egyszerűen ilyen volt a sorsolás, a szezon korábbi szakaszain kellett volna több győzelmet behúzni. Csak az a baj, hogy marha türelmes vagyok a draft pickjeimmel, szeretem azt hinni, hogy beválnak majd, akiket kinéztem, aztán a szezon felénél kapok észbe, hogy baj van, addigra waiverről már rég eltűntek az új felfedezettek, csak a zavarosban lehet halászni. Ez most sajnos ennyihez volt elég, jövőre bízom abban, hogy az első 5 draft pickem nem úgy fog kinézni, hogy Danny Green, Carroll, etc... :D
H a t t r i c k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 14:42:00

Akkor azt tegyük hozzá, hogy SLithernél nem volt Vucevic +Covington is lesérült és embereket se rakosgatott be pluszba utolsó hétre én meg igen (mondjuk nagyon mellé lőttem párral). Normál esetben kikaptam volna.
Szóval ez nem hitegetés vagy bármi, itt az eredménye Game ellen, hogy mennyit ér ez a csapat.

Hozzáteszem még, hogy Michaa te se próbáltál szinte egyszer sem plusz embert betenni az utolsó hetekben, lehet akkor máshogy alakul. Alapból szerintem neked erősebb csapatod volt mint az enyém.

Na gyönyörűen kezdődött a hét, az egy dolog hogy pont kategória z esélytelen, de olyan gyatrán dobnak az embereim, hogy félelmetes....Mikor Mack a legjobb embered akkor komoly baj van. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.15. 12:29:31

MichaaBee írta:Pedig végig hitegetett, hogy milyen borúsan látja a dolgokat
Tavaly ugyanezt csinálta... :twisted: :P
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.03.15. 10:15:30

neobarca írta:Bob! Csak bejutottál! :)
Pedig végig hitegetett, hogy milyen borúsan látja a dolgokat, de csak igazam lett (sajnos). :D Részemről onnantól esélytelen volt a dolog, hogy az utolsó három héten az első három helyezett csapattal kellett játszanom, egyszerűen nem volt olyan forgatókönyv, hogy ne verjenek rommá. :) No majd jövőre...
H a t t r i c k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 01:36:21

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:ESPN viszont Cumbee ellen elődöntő, az most jobban izgat. :D
Majdnem nem jött össze.:D Pénteken amikor ránéztem ESPN-re, hogy csapatot állítsak hétvégére, akkor láttam, hogy minden nap kevesebb emberem lesz mint az ellenfélnek. Gondolkodtam, hogy lehet fel kéne venni valakit, de aztán ránéztem a standingsre,láttam, hogy 2 meccsel előnyöm van a többiekkel szemben, szal úgy döntöttem, hogy hagyom, ha kikapok akkor is megvan a rájátszás. Kicsit meglepődtem, amikor most hétfőn láttam, hogy ellened nyomom, de gyorsan kiderült, hogy azért, mert ez már a 2. kör.:D
Te nagyon képben vagy. :D Nekem idén ez az egyik legfontosabb ligám, ilyen csapatom mint ami most van, soha nem lesz még egyszer. Néztem a párharcodat, csodálkoztam is hogy Reedet miért nem cseréled már le, s teszel be valaki olyat, aki pontot is hoz. :D De végül nem ezen múlott.

Hayward sincs, gyönyörű lesz ez a hét. :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.03.15. 01:28:29

Bob_Marley írta:ESPN viszont Cumbee ellen elődöntő, az most jobban izgat. :D
Majdnem nem jött össze.:D Pénteken amikor ránéztem ESPN-re, hogy csapatot állítsak hétvégére, akkor láttam, hogy minden nap kevesebb emberem lesz mint az ellenfélnek. Gondolkodtam, hogy lehet fel kéne venni valakit, de aztán ránéztem a standingsre,láttam, hogy 2 meccsel előnyöm van a többiekkel szemben, szal úgy döntöttem, hogy hagyom, ha kikapok akkor is megvan a rájátszás. Kicsit meglepődtem, amikor most hétfőn láttam, hogy ellened nyomom, de gyorsan kiderült, hogy azért, mert ez már a 2. kör.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.14. 16:20:15

neobarca írta:Bob! Csak bejutottál! :)

Most akkor van alsóházi PO is vagy mi?!
Ezt minden évben megkérdezed. :mrgreen:

Bejutottam, de minek.....Game agyonver, Crowder lesérült.

ESPN viszont Cumbee ellen elődöntő, az most jobban izgat. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2016.03.14. 11:32:23

Bob! Csak bejutottál! :)

Most akkor van alsóházi PO is vagy mi?!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.11. 22:50:57

Slither írta:
Bob_Marley írta:Tiszta Danny Ainge voltam a cserehatáridőnél. :D
Slitherrel ha cseréltünk volna az tuti vétó, Gamemel meg tárgyaltunk egy ideje, de nem lett abból se semmi....Michaaval is volt egy próbálkozás féleség, de az alig volt terítéken, de ez a kettő ez sokkal komolyabb volt, kár érte. Így se az idei szezont se a jövőt tekintve nem lett semmi előrelépés, jó nagy balfék vagyok. :D
Sztem nem lett volna egybol veto tekintve hogy mik mentek at, de valszeg adtam volna meg 1 kort ha kuldtel volna countert.

Szerencsere senki nem rontotta el a csereket es minden megfelel a pick szabalyoknak.

Elol levo embereket nehez lesz megfogni a rajatszasban, Bledsoe hianya sokat kivett a csapatombol.
Én abból indultam ki hogy én valószínűleg vétóztam volna ha nem én vagyok benne. Még ha elmúlt időszakot is vesszük figyelembe 10 pontos emberke kontra húsz pontos emberke. De látod ezért is az én hibám, hogy későn ébredtem fel, mert pl az elején leírtad hogy 3 kört nem adsz, nem volt idő ezeket tisztázni és közelíteni az elképzeléseket.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.03.11. 17:54:48

Bob_Marley írta:Tiszta Danny Ainge voltam a cserehatáridőnél. :D
Slitherrel ha cseréltünk volna az tuti vétó, Gamemel meg tárgyaltunk egy ideje, de nem lett abból se semmi....Michaaval is volt egy próbálkozás féleség, de az alig volt terítéken, de ez a kettő ez sokkal komolyabb volt, kár érte. Így se az idei szezont se a jövőt tekintve nem lett semmi előrelépés, jó nagy balfék vagyok. :D
Sztem nem lett volna egybol veto tekintve hogy mik mentek at, de valszeg adtam volna meg 1 kort ha kuldtel volna countert.

Szerencsere senki nem rontotta el a csereket es minden megfelel a pick szabalyoknak.

Elol levo embereket nehez lesz megfogni a rajatszasban, Bledsoe hianya sokat kivett a csapatombol.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.11. 17:39:58

Tiszta Danny Ainge voltam a cserehatáridőnél. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.09. 19:40:29

Bob_Marley írta:Hat kör különbség van Batum és Barnes között? Szerintem egyáltalán nincs. Ekkora különbségre alapból nem is emlékszem hogy lett volna, vagy ha igen valószínű nem 1-1 játékos között.
Most vettem észre, hogy fcb-nek három darab 10. köröse lett volna, szóval vétóztam.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.09. 00:50:37

Hat kör különbség van Batum és Barnes között? Szerintem egyáltalán nincs. Ekkora különbségre alapból nem is emlékszem hogy lett volna, vagy ha igen valószínű nem 1-1 játékos között.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.03.07. 16:19:49

Aki még túl akar adni a játékosain, az jöhet hozzám, de sok mindent már nem fogok tudni adni így pár nappal a határidő előtt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.07. 11:31:15

Miután tartottam magam 18 héten keresztül jó érzés utolsó hétre hetedik helyre kerülni. :D Előző héten el is bénáztam a dolgokat, amit elterveztem nem jött be, Szombatra és Vasárnapra nem jó kalkuláltam két ember felvételem is bent maradt. És a vicc az hogy természetesen egymás elleniben meg vertem volna Michaat. :D
Tavaly is ilyen befutó volt, de idén részemről bedobom a türcsit, mert nincs értelme, hetedik leszek így is úgyis így van egy két emberem akik érdekesek lehetnek másoknak. Úgyhogy nagy fogadások nem kell legyenek, van két három napom eladni pár embert. :D Én abszolút ráálltam három most már fontosabb ligámra, ESPN-n úgy érzem nagyon nagy esélyem van nyerni is, ha úgy alakul.

Tavaly is ilyentájt volt cserehatáridő, Március 5, most Március 10.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2016.03.07. 11:06:09

Elérkezett az utolsó hét. Sztem ilyen izgalmas befutó még nem volt. Teljesen nyitott a 6. hely kérdése.
Kamajt én már bent érzem és Slither is PO-s ha csak valami csoda nem történik.

Michaa-Bob kettős pedig izgulhat. =D>

Egyikőjüknek sem lesz könnyű hete. Itt aztán tényleg minden apróságokon múlhat.
Nah? Ki lesz a befutó? Fogadásokat nálam lehet kötni :!: 8)

Oddsok:
Michaa 1.15
Bob: 1.2

Figyelme véve a jelenlegi pontokat illetve az aktuális ellenfeleket. 8)

Egy apró kérdés: Idén nincs cserehatáridő?! Idáig utcsó héten már nem nagyon lehetett cserélni... :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése