Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!Bob_Marley írta:Gratulálok Gamenek
Ennek így nem néztem utána, akkor viszont nagy bravúr lenne....mondjuk a fene tudja, mert Nowitzki is milyen formában van?...Engem egy másik ligában ő nyírt ki, 8-7 vereségemben bőven benne volt, 15 ponttal kaptam ki pontkategóriában, Nowo tolt egy negyvenest tegnap....Slither írta:Sajnos sok a sérültem, de talán hét második felében már lesznek, csak valszeg rossz formában és kevés játékperccel.
A játékosaimnak a sorsolása is kifejezetten rossz, kedden és csütörtökön összesen lesz 3 emberem, bezzeg eddig nem volt gond ezzel. Sztem ez fog leginkább dönteni, nettó használható emberek számában sajnos alul maradok
Nem konkrétan Cumbee ellen, de akkor Game vagy más ellen. Mindegy, én nem szólok bele hogy te hogyan játszol, amúgy is idegesít a jelenlegi FA rendszer még jó hogy te nem kezdtél el akciózni.MichaaBee írta:Az utolsó három héten kb. halál felesleges volt.Bob_Marley írta:Hozzáteszem még, hogy Michaa te se próbáltál szinte egyszer sem plusz embert betenni az utolsó hetekben, lehet akkor máshogy alakul. Alapból szerintem neked erősebb csapatod volt mint az enyém.Az első kettőn még szétnéztem, hogy van-e valaki, de pl Cumbee ellen már tettem az egészre. 84 field goal, 66 büntető, 45 tripla, 269 pont, 71 assziszt, 77 lepattanó, 13 steal. Mutass már kérlek 5 embert a waiverről, akivel egy hét alatt meg lehetett volna fordítani az összes ilyen kategóriát.
De Game vagy Lakers0827 ellen sem volt sokkal jobb a szitu, ott se volt közöm a győzelemhez.
Egyszerűen ilyen volt a sorsolás, a szezon korábbi szakaszain kellett volna több győzelmet behúzni. Csak az a baj, hogy marha türelmes vagyok a draft pickjeimmel, szeretem azt hinni, hogy beválnak majd, akiket kinéztem, aztán a szezon felénél kapok észbe, hogy baj van, addigra waiverről már rég eltűntek az új felfedezettek, csak a zavarosban lehet halászni. Ez most sajnos ennyihez volt elég, jövőre bízom abban, hogy az első 5 draft pickem nem úgy fog kinézni, hogy Danny Green, Carroll, etc...
Az utolsó három héten kb. halál felesleges volt.Bob_Marley írta:Hozzáteszem még, hogy Michaa te se próbáltál szinte egyszer sem plusz embert betenni az utolsó hetekben, lehet akkor máshogy alakul. Alapból szerintem neked erősebb csapatod volt mint az enyém.
Tavaly ugyanezt csinálta...MichaaBee írta:Pedig végig hitegetett, hogy milyen borúsan látja a dolgokat
Pedig végig hitegetett, hogy milyen borúsan látja a dolgokat, de csak igazam lett (sajnos).neobarca írta:Bob! Csak bejutottál!
Te nagyon képben vagy.Cumbee írta:Majdnem nem jött össze.Bob_Marley írta:ESPN viszont Cumbee ellen elődöntő, az most jobban izgat.Pénteken amikor ránéztem ESPN-re, hogy csapatot állítsak hétvégére, akkor láttam, hogy minden nap kevesebb emberem lesz mint az ellenfélnek. Gondolkodtam, hogy lehet fel kéne venni valakit, de aztán ránéztem a standingsre,láttam, hogy 2 meccsel előnyöm van a többiekkel szemben, szal úgy döntöttem, hogy hagyom, ha kikapok akkor is megvan a rájátszás. Kicsit meglepődtem, amikor most hétfőn láttam, hogy ellened nyomom, de gyorsan kiderült, hogy azért, mert ez már a 2. kör.
Majdnem nem jött össze.Bob_Marley írta:ESPN viszont Cumbee ellen elődöntő, az most jobban izgat.
Ezt minden évben megkérdezed.neobarca írta:Bob! Csak bejutottál!
Most akkor van alsóházi PO is vagy mi?!
Én abból indultam ki hogy én valószínűleg vétóztam volna ha nem én vagyok benne. Még ha elmúlt időszakot is vesszük figyelembe 10 pontos emberke kontra húsz pontos emberke. De látod ezért is az én hibám, hogy későn ébredtem fel, mert pl az elején leírtad hogy 3 kört nem adsz, nem volt idő ezeket tisztázni és közelíteni az elképzeléseket.Slither írta:Sztem nem lett volna egybol veto tekintve hogy mik mentek at, de valszeg adtam volna meg 1 kort ha kuldtel volna countert.Bob_Marley írta:Tiszta Danny Ainge voltam a cserehatáridőnél.
Slitherrel ha cseréltünk volna az tuti vétó, Gamemel meg tárgyaltunk egy ideje, de nem lett abból se semmi....Michaaval is volt egy próbálkozás féleség, de az alig volt terítéken, de ez a kettő ez sokkal komolyabb volt, kár érte. Így se az idei szezont se a jövőt tekintve nem lett semmi előrelépés, jó nagy balfék vagyok.
Szerencsere senki nem rontotta el a csereket es minden megfelel a pick szabalyoknak.
Elol levo embereket nehez lesz megfogni a rajatszasban, Bledsoe hianya sokat kivett a csapatombol.
Sztem nem lett volna egybol veto tekintve hogy mik mentek at, de valszeg adtam volna meg 1 kort ha kuldtel volna countert.Bob_Marley írta:Tiszta Danny Ainge voltam a cserehatáridőnél.
Slitherrel ha cseréltünk volna az tuti vétó, Gamemel meg tárgyaltunk egy ideje, de nem lett abból se semmi....Michaaval is volt egy próbálkozás féleség, de az alig volt terítéken, de ez a kettő ez sokkal komolyabb volt, kár érte. Így se az idei szezont se a jövőt tekintve nem lett semmi előrelépés, jó nagy balfék vagyok.
Most vettem észre, hogy fcb-nek három darab 10. köröse lett volna, szóval vétóztam.Bob_Marley írta:Hat kör különbség van Batum és Barnes között? Szerintem egyáltalán nincs. Ekkora különbségre alapból nem is emlékszem hogy lett volna, vagy ha igen valószínű nem 1-1 játékos között.