Slithernél sok volt a sérült is, ez nekem nagy szerencse volt, mindegy túltárgyaltuk, örülhetsz hogy nem te kerülték vágóhídra.
Gratulálok Gamenek, nem is volt kérdés, de ezt lehetett tudni előre is. Azért az megnyugtat, hogy a héten sikerült két karriercsúcsot is megkapni.

Crowder-Hayward-Griffin trióval sem lett volna előrébb a csapatom, ebben erre az évre sajnos ennyi volt, a Po mint célkitűzés megint meglett.
kamaj ellen természetesen ugyanúgy fogok ezerrel hajtani, "pechemre" most pont olyan beugrósokat vettem fel, akiket ki se tudok jelenleg dobni.

De folyamat nézegetem kivel lehetne plusz embereket betenni majd, s győzni szeretnék. Ő döntőt jósolt nekünk, lesz belőle egy ötödik helyért csata, de összejött a "randi".
ESPN:
Itt viszont nagyon örülök a döntőnek, megmondom őszintén csalódott is lettem volna ha nem jön össze. Még a sérülések ellenére is nagyon erősnek ítélem meg a csapatomat, meg hát ott hogy folyamat FA van az nekem eléggé kedvez.

Egész évben nem kaptam ki csak kétszer abból egy stat correction volt és egy szintén 10 pontnál kevesebb vereség, meglepetésre nem a RSW jutott be hanem a Lagymanyosi kutyaütők.

Ilyen csapatom mint ami most van, soha nem lesz valószínűleg még egyszer, így ha már idáig eljutottam akkor jó lenne megnyerni, de ismerve magamat, hogy milyen egy szerencsétlen tudok lenni a döntőkben így csak reménykedni tudok.
Cumbee neked is grat, előző héten vertél volna (és a másik elődöntőből is), a sorsolás szeszélye ez. Most ráadásul lesérült AD, ez neked óriási veszteség volt és yahoon is ezt nagyon megfogod érezni. Ismerem az érzést, borzasztó rossz ez mikor pont a Po-ra hal meg valaki, nekem van egy ligám ahol Vucevic-Gallinari-Okafor-Covington volt sérült és Hayward azóta felépült, de hát ő is....Davis nekem kevés helyen volt nálam, de pl Hayward rengeteg csapatomban van, szépen ki is estem nem egy heti beállítású ligában, de hát ez ilyen. Azért sok szerencsét, meg fel a fejjel, erős a csapatod ESPN-n is meg yahoon is, te is elég peches ember vagy. Elődöntőket nem szereted.
Yahoon gyakorlatilag összejött az "álomsorsolás", a sérülések bekavarhatnak, de úgy érzem két nagyon kemény párharcot várhatunk.
Én Game-Slither döntőt jósolok.
Game játékosai bombaformában, Lakers meg talán a legponterősebb csapat, de miscben erősebbnek gondolom Gamet kivéve assist. Ezért nagyon szoros párharc lehet, de hatékonyságra is jobb Game csapata, őt idén (megint) nem lehet leverni.
Másik párharcban meg sérülések itt is ott is, de valamiért úgy érzem forma alapján Slither, de DMC-Curry-Mioddleton is négy meccses lesz. Nem tudok dönteni, lehet a FT% fogja majd eldönteni.

Két suta csapat és kinél fognak kevésbé sutázni a büntetőről.

Stealben erős nagyon SLither, TO-t is foghatja, szerintem blokkot is, hatékonyságon rengeteg fog múlni. Én Slithert mondok 7-5 arányban, de kiderül. 6-6 Cumbeenak kedvez.
Másik párharcban meg fcbarca0827-nek kedvez a tiebreaker.