Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
torrestoni írta:Nekem megfelel, egyébként elsősorban ez a ti érdeketekDiego10 írta: OK.Egyébként ha holnap elküldöm a címert és majd utána 1-2 nappal a leírást a csapatról az úgy jó lesz??![]()
Szóval nyugodtan. Mindjárt elkészítem a szezon előtti interjút (a résztvevő csapattulajdonosok, menedzserek számára), s már ma le lehet adni (pontosabban elküldeni). Hamarosan felrakom a címet, de ezt már Roli is elpostázta mindenkinek.
Nekem megfelel, egyébként elsősorban ez a ti érdeketekDiego10 írta: OK.Egyébként ha holnap elküldöm a címert és majd utána 1-2 nappal a leírást a csapatról az úgy jó lesz??
torrestoni írta:Szia, nézd meg, nálam is van védő listánfUtBoLiStA írta:Diego10!
Sajnos elvitték előlem a játékosod! Pedig nagy szükségem lett volna rá!Kösz, hogy figyelmeztettél csak akkor már nem voltam itthon. A másik védődet is elvitték? Mert akkor őt még megpróbálnám megszerezni!
![]()
Más: A Savaria az én csapatom!![]()
Egyébként te is nézd meg a kupa oldalán az extrák menüt, az alapján te is készíthetsz a csapatodról írást!
Roli, köszi a segítséget, így is rendben lesz.
Szia, nézd meg, nálam is van védő listánfUtBoLiStA írta:Diego10!
Sajnos elvitték előlem a játékosod! Pedig nagy szükségem lett volna rá!Kösz, hogy figyelmeztettél csak akkor már nem voltam itthon. A másik védődet is elvitték? Mert akkor őt még megpróbálnám megszerezni!
![]()
fUtBoLiStA írta:Diego10!
![]()
Rendben, köszi!Diego10 írta:Toni!
Most kezdem elküldeni a leveleket.Eddig nem nagyon volt időm.
Rendben, ez egyébként sem kötelező, s senki sincs elkésve vele, én voltam egyedül, mert nem volt időm. Szóval jöhet, aztán ha lesz időm már töltöm is felCFirpo3 írta:Én majd holnap megírom az interjút magammal a célokról meg a csapatról.![]()
Egyébként nagyon jó ötlet.
+ 1 ötlet: be lehetne tenni, hogy hogy áll a csapat a bajnokságban. És, hogy hogy fejlődik a ranglistán hónapról- hónapra.
torrestoni írta:Hát, az enyém elég kezdetleges, a Petié már komoly...baguvixXx írta:
Hogyan gyártotok ilyen szuper címereket ?
Amúgy meg Ferenc a keresztnevem.
Az Extrák menü szuper lett főleg a szép címerek tetszenek meg az interjúzás.![]()
Én személy szerint a Photoshop-ot vettem igénybe.
Hát, az enyém elég kezdetleges, a Petié már komoly...baguvixXx írta:
Hogyan gyártotok ilyen szuper címereket ?
Amúgy meg Ferenc a keresztnevem.
Az Extrák menü szuper lett főleg a szép címerek tetszenek meg az interjúzás.
Hogyan gyártotok ilyen szuper címereket ?CFirpo3 írta:Na akkor itt van a címerem. Ha lehet, ez legyen az extrákban nállam. A többit majd e-mailban küldöm.
http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
Igen, mailben. Elküldtem mégegyszerDiego10 írta:torrestoni írta:Rolinak elküldtem, ő volt a leggyorsabb. Peti, neked így mást szánok, e-mailben már megkérdeztem tudod-e vállalni, majd válaszolj rá![]()
Zoli, neked is köszi, nem gond...
Más: Peti, pár sorral korábban írtam, hogy megnyitottam az extrák menüt, s elsőként az én csapatomról töltöttem fel. Ez alapján lehet hasonló szösszenetet készíteni, s elküldeni a fociportal@euromail.hu címre, s ezt követően fogom feltölteni.
E-mailben küldted??Mert még nem kaptam meg.
torrestoni írta:Rolinak elküldtem, ő volt a leggyorsabb. Peti, neked így mást szánok, e-mailben már megkérdeztem tudod-e vállalni, majd válaszolj rá![]()
Zoli, neked is köszi, nem gond...
Más: Peti, pár sorral korábban írtam, hogy megnyitottam az extrák menüt, s elsőként az én csapatomról töltöttem fel. Ez alapján lehet hasonló szösszenetet készíteni, s elküldeni a fociportal@euromail.hu címre, s ezt követően fogom feltölteni.
torrestoni írta:Diego10, Kamaj, vagy CFirpo3!
Lenne számotokra egy új szervezői feladat, az extrák menüvel kapcsolatban, pontosabban a közlemények, interjúk (mert ilyen is lesz a csapat tulajdonosai számára) miatt. Jelentkezzetek az e-mail címen, s elküldöm (aki tudja, s akarja vállalni elsőként)![]()
(egyébként mostantól mindenkit a keresztnevén szólítanám meg, ha lehet)
Kipróbáljuk - meglátjukbaguvixXx írta: Próbáld meg szélen középre nyilazva ha még nem untál bele a próbálgatásokba. Szerintem megfelelő lehet a szélsőjátéka vagy ahhoz közeli . Ha igazán jó játékost szeretnél nevelni belőle akkor próbáld meg (a keddi csillagszámtól függően) szélsőjáték/átadás vagy szélsőjáték/játékszervezés edzést. De ez persze nem parancs csak tanács