Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Próbáld meg szélen középre nyilazva ha még nem untál bele a próbálgatásokba. Szerintem megfelelő lehet a szélsőjátéka vagy ahhoz közeli . Ha igazán jó játékost szeretnél nevelni belőle akkor próbáld meg (a keddi csillagszámtól függően) szélsőjáték/átadás vagy szélsőjáték/játékszervezés edzést. De ez persze nem parancs csak tanácskamaj írta: Képzeld középen játszattam és se előrébb se hátrébb nem húztam és egy csillaggal kapott kevesebbet mint a szélen. Ki érti pedig kp lenne vagy lehet hogy nem is?
Köszi a tanácsod kipróbálom visszahúzni meglátjuk mire lesz úgy képes.
Képzeld középen játszattam és se előrébb se hátrébb nem húztam és egy csillaggal kapott kevesebbet mint a szélen. Ki érti pedig kp lenne vagy lehet hogy nem is?baguvixXx írta: Vagy viszahúzott csatárnak vagy TKP-nak használd de inkább visszahúzott csatár mert azon aposzton jobban tudja hasznosítani "jól fejelő" képességét.
Kamaj az ifid mit produkált középpályán ?
LeoMessi írta:Papavasilou... Amúgy nem fogom a legjobbjaim játszatni, mert most még van esélyem feljutni. Csak cserém meg kevés van, mert kb fél évre abbahagytam és eladtam a feledzett csatáraim, meg az értékesebb cseréim. Most van 900 000 eFt-om, de nincs türelmem licitálgatni, de valamikor muszáj lesz, mert kiöregedett pár játékosom. Na mindegy, mindenkinek sok sikert és sérülésmenets kupát!
Vagy viszahúzott csatárnak vagy TKP-nak használd de inkább visszahúzott csatár mert azon aposzton jobban tudja hasznosítani "jól fejelő" képességét. Ha eddig is tudtad bocs nem okoskodásnak szántam.kamaj írta: Ha már ifik nekem őt adta ki:
Van egy jelöltünk a számodra. Vazul Csillag a neve, és 16 éves.
További edzés nélkül Gólszerzés képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Játékszervezés képességű játékosod.
Felugorva igazi őstehetség, és mind a támadások, mind a védekezések során képes élni vele.
Találunk helyet számára az akadémián?
Nos első meccsén gólt rúgott és 5 és fél csillagot kapott. Nemrossz:D:D
kamaj írta:MÁKDiego10 írta:Saját példámból pedig:egymás után 2 nálam erősebb(hatodosztályú)csapatot is elvertem ráadásul nem az első csapatommal..A másodikon pedig otthon vertem kamajt vegyes csapattal 5-3ra.:D:D:D:D:D:D
kamaj írta:Ha már ifik nekem őt adta ki:Diego10 írta: Egyébként a legújabb ifim...
Van egy jelöltünk a számodra. Vazul Csillag a neve, és 16 éves.
További edzés nélkül Gólszerzés képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Játékszervezés képességű játékosod.
Felugorva igazi őstehetség, és mind a támadások, mind a védekezések során képes élni vele.
Találunk helyet számára az akadémián?
Nos első meccsén gólt rúgott és 5 és fél csillagot kapott. Nemrossz:D:D
MÁKDiego10 írta:Saját példámból pedig:egymás után 2 nálam erősebb(hatodosztályú)csapatot is elvertem ráadásul nem az első csapatommal..A másodikon pedig otthon vertem kamajt vegyes csapattal 5-3ra.
http://www.htifik.gportal.hu/ Sajnos gportálos de nem nagyon tudok jobbat mivel nem értek a kódoláshoz.torrestoni írta:S miről szól pontosan az oldal, illetve mi a címe?
Van egy sanda gyanúm ha nem akkor is mert 19 fős a kerete. Abból 1 az edző azaz 18 ezek közül 7-en vannak 1000 TSI alatt 3 10ezer és 20 ezer között 1 38,5 ezres 5db 4 és 7 ezer között 2 pedig 1000 és 1500 között.kamaj írta: Sajnos ha Team Papavasilou komolyan veszi akkor befoghatatlan.
Ha már ifik nekem őt adta ki:Diego10 írta: Egyébként a legújabb ifim...
A címét nem tudom csak azt h ifik edzésével foglalkozik.Pár napja ajánlotta kamajnak.torrestoni írta:S miről szól pontosan az oldal, illetve mi a címe?Diego10 írta: Más:Nem neked van az oldalad ifikről????
S miről szól pontosan az oldal, illetve mi a címe?Diego10 írta: Más:Nem neked van az oldalad ifikről????
Sajnos ha Team Papavasilou komolyan veszi akkor befoghatatlan, de az ezüstért sztem nagy harc leszbaguvixXx írta: Ranglista alapján is előttem van Papasviolu/Papavasilou/Papavisolu meg a játékosainak a TSI-je is több pár tízezerrelNekem a legjobb 4100-4200 TSI-s nagyszerű kp.
Előzetes célom az ezüst.
baguvixXx írta:Ranglista alapján is előttem van Papasviolu/Papavasilou/Papavisolu meg a játékosainak a TSI-je is több pár tízezerrelDiego10 írta: Neked aztán jó erős a cseresorod....
Egyébként szerintem a te csapatod a legerősebb(legalábbis ranglista alapján).
Az én csapatom:CzereFC.Nekem a legjobb 4100-4200 TSI-s nagyszerű kp.
Előzetes célom az ezüst.
Lehet hogy kezdőcsapattal megyek mert ha papasviolu nem akkor lesz esélyem (otthon) egy szerencsés döntetlenre talán. Meg a bajnokságban 3. hely már az enyém lesz nagy valószínüséggel a 2.-at meg csak nagy mákkal érhetném el...
Kösz a dicséretet
Ranglista alapján is előttem van Papasviolu/Papavasilou/Papavisolu meg a játékosainak a TSI-je is több pár tízezerrelDiego10 írta: Neked aztán jó erős a cseresorod....
Egyébként szerintem a te csapatod a legerősebb(legalábbis ranglista alapján).
Az én csapatom:CzereFC.
Lehetséges, de akkor ultrasur kicsoda? Úgy emlékszem ő is jelentkezett. Mindjárt megnézem, lehet várakozási listán van.Diego10 írta:
A Savaria tulajdonosa nem fUtBoLiStA??????
torrestoni írta:Nos, gondolkodtam még korábban azon, hogy elfogadom-e Kaifas (azaz a TEAM Papavasilou) jelentkezését, de így döntöttem, hátha nem ver bucira mindenkitbaguvixXx írta:Az a gond hogy olvasgatom itt a fórumot de lövésem sincs hogy ki melyik csapat tulajdonosa...![]()
Nos, az itt fórumozók alapján:
torrestoni - Falconídas Cf
Kamaj - Debrecen City
Diego10 - Czere FC
CFirpo3 - Charlie Firpo FC
ultrasur - FC Savaria Knight-s.
Crassilius (Liverpool) és Kaifas legjobb tudomásom szerint nincs jelen a fórumon, s máshonnan találtak rá a kupára.s
baguvixXx írta:Nah vagyok megint közben összeomlott ez a verhetetlen Vista...torrestoni írta: Esetleg egy jó képességűvel, akinek még 5-6 szélső edzés kellene a szintlépéshez.
OFF vége: Nekem egy kapásól remek kéne mert van egy kb olyan saját nevelésüm mkint amit írtál és akkor meglenne a teljesen remek szél remek-jó csatársor nagyszerű-nagyszerű-remek középpálya és jó-remek-jó védősor mellé jah és jó kapus védi a hálómat hogyha már így leírtam mindent
"B" csapatom így néz ki hogy már tényleg mindent megosszak
-------------------megfelelő megfelelő-------------
-------megfelelő----remek remek jó----jó--------
-------jó----------------megfelelő--------jó--------
-------------------------megfelelő------------------
A főskillekre értem mindegyiknél.
Az a gond hogy semmi küzdelem nem lesz a kupában Papasviolu-nak több tízezer TSI-s játékosai vannak ... Ráadásul elég sokan.
És az sem jó hogy olvasgatom itt a fórumot de lövésem sincs hogy ki melyik csapat tulajdonosa...
Nos, gondolkodtam még korábban azon, hogy elfogadom-e Kaifas (azaz a TEAM Papavasilou) jelentkezését, de így döntöttem, hátha nem ver bucira mindenkitbaguvixXx írta:Az a gond hogy olvasgatom itt a fórumot de lövésem sincs hogy ki melyik csapat tulajdonosa...
Igen kiegyensúlyozott, de a másikban van a két legerősebb csapat. Kiváncsi vagyok, hogy ha továbbjutok mire megyek az egyikőjükkel.torrestoni írta:Hehe, pedig ez egy teljesen átlagos sorsolás volt, én nem befolyásoltam. egy-egy fecnire egy páros került fel, pl.: az 1. és 5. (az AR-ek alapján). Először kihúztam az A csoport első csapatát, majd a B első csapatát, és így tovább. Természetesen a fecnin egyszerre csak az egyik csapatot vettem figyelembe. így alakult, de ez egyáltalán nem baj. A mi csoportunk kiegyensúlyozottabb, így nagyobb küzdelemre számíthatunk.
kamaj írta:Huhh, na mostmár megnyugodtamDiego10 írta:Nyugi ellened lehet elsőcsapattal megyek.![]()
És remélem hasonló meglapetést tudok okozni mint a legutóbbi meccsünkön.
Egyébként valahogy éreztem h veled egy csoportba kerülök.:D. Lesz rá lehetőséged kétszer is, hogy bebeizonyítsad azt, hogy nem volt véletlen az az eredmény, de be kell valljam tőled kicsit tartok, mivel nem volt nagyon felforgatva a csapatom és SIMÁN vertél. Na nem baj megbosszulom majd
vagy nem
.
Hát igen a sors és Tóni keze is benne volt ebbe a sorsolásban.