Hattrick.org - Eurobarca Föderáció

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.25. 14:19:30

Ti mennyi időn belül kaptátok meg a csapatotokat ???
Kép
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.08.25. 14:18:44

torrestoni írta: Esetleg egy jó képességűvel, akinek még 5-6 szélső edzés kellene a szintlépéshez.
Nah vagyok megint közben összeomlott ez a verhetetlen Vista...
OFF vége: Nekem egy kapásól remek kéne mert van egy kb olyan saját nevelésüm mkint amit írtál és akkor meglenne a teljesen remek szél remek-jó csatársor nagyszerű-nagyszerű-remek középpálya és jó-remek-jó védősor mellé jah és jó kapus védi a hálómat hogyha már így leírtam mindent :D
"B" csapatom így néz ki hogy már tényleg mindent megosszak :D

-------------------megfelelő megfelelő-------------
-------megfelelő----remek remek jó----jó--------
-------jó----------------megfelelő--------jó--------
-------------------------megfelelő------------------

A főskillekre értem mindegyiknél.
Az a gond hogy semmi küzdelem nem lesz a kupában Papasviolu-nak több tízezer TSI-s játékosai vannak ... Ráadásul elég sokan.
És az sem jó hogy olvasgatom itt a fórumot de lövésem sincs hogy ki melyik csapat tulajdonosa...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára baguvixXx 2008.08.25. 14:23:50-kor.
Kép
Kép
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 14:17:38

kamaj írta:
Hát igen a sors és Tóni keze is benne volt ebbe a sorsolásban :D.

:lol: Hehe, pedig ez egy teljesen átlagos sorsolás volt, én nem befolyásoltam. egy-egy fecnire egy páros került fel, pl.: az 1. és 5. (az AR-ek alapján). Először kihúztam az A csoport első csapatát, majd a B első csapatát, és így tovább. Természetesen a fecnin egyszerre csak az egyik csapatot vettem figyelembe. így alakult, de ez egyáltalán nem baj. A mi csoportunk kiegyensúlyozottabb, így nagyobb küzdelemre számíthatunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.08.25. 14:20:08-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
kamaj
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:16:01

torrestoni írta: Az sosem baj, ha komolyan veszed :wink:
Egyébként, nekem még van célom ebben a szezonban a bajnokságban is, ezért lépnek majd cserék a pályára. Azonban én is egyértelműen az első két hely egyikét szeretném :lol:
Nos, azt írjátok, hogy kiesés...: nincs kiesés, a 3., 4., helyezett is tovább folytatja a küzdelmeket, az 5.-8. helyért...
Nekem már nincs célom se fentebb se lentebb.
Am kiesés tényleg nincs, de ha nem jutok tovább akkor kiestem az első helybeli küzdelmekből :D.
kamaj
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:13:24

Diego10 írta:Nyugi ellened lehet elsőcsapattal megyek. :D
És remélem hasonló meglapetést tudok okozni mint a legutóbbi meccsünkön.
Egyébként valahogy éreztem h veled egy csoportba kerülök. :lol:
Huhh, na mostmár megnyugodtam :D:D. Lesz rá lehetőséged kétszer is, hogy bebeizonyítsad azt, hogy nem volt véletlen az az eredmény, de be kell valljam tőled kicsit tartok, mivel nem volt nagyon felforgatva a csapatom és SIMÁN vertél. Na nem baj megbosszulom majd :D vagy nem :D.

Hát igen a sors és Tóni keze is benne volt ebbe a sorsolásban :D.
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:13:00

torrestoni írta:
kamaj írta:
Ezekszerint csak én akarok tekjes csapattal végigmenni az egészen :D. Nem baj, de lehet, hogy így is simán kiesek :D. Meglátjuk.
Én csakis a győzelemre hajtok :D:D:D:D:D - telhetetlen vagyok :D.
Az sosem baj, ha komolyan veszed :wink:
Egyébként, nekem még van célom ebben a szezonban a bajnokságban is, ezért lépnek majd cserék a pályára. Azonban én is egyértelműen az első két hely egyikét szeretném :lol:
Nos, azt írjátok, hogy kiesés...: nincs kiesés, a 3., 4., helyezett is tovább folytatja a küzdelmeket, az 5.-8. helyért...

Nos igen papírforma(ranglista) alapján 5.nek kellene lennem.Szal ez alapján a csoportban 3.nak.De talán felborítom a papírformát. :lol:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 14:10:52

kamaj írta:
Ezekszerint csak én akarok tekjes csapattal végigmenni az egészen :D. Nem baj, de lehet, hogy így is simán kiesek :D. Meglátjuk.
Az sosem baj, ha komolyan veszed :wink:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:09:25

kamaj írta:
Diego10 írta:
torrestoni írta: Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.

Én se első csapattal megyek a meccsekre.Inkább vegyessel.A csatársorban meg rotáció lenne mindig mivel van 1 db 3 csillagos csatárom 4 db fiatal 2.5 csillagos csatárom(kettő 20,egy 19 és egy 17 éves)illetve egy 20 éves 2 csillagos csatárom.

Nyugi ellened lehet elsőcsapattal megyek. :D
És remélem hasonló meglapetést tudok okozni mint a legutóbbi meccsünkön.
Egyébként valahogy éreztem h veled egy csoportba kerülök. :lol:
kamaj
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:07:28

Diego10 írta:
torrestoni írta: Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.

Én se első csapattal megyek a meccsekre.Inkább vegyessel.A csatársorban meg rotáció lenne mindig mivel van 1 db 3 csillagos csatárom 4 db fiatal 2.5 csillagos csatárom(kettő 20,egy 19 és egy 17 éves)illetve egy 20 éves 2 csillagos csatárom.
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:03:22

torrestoni írta:
Diego10 írta:Kíváncsi leszek a csoportomban a 2 "nagy" csatájára.Egy döntetlennek nagyon tudnék örülni és akkor beverekedhetem magam akár az első kettőbe. :lol:
Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.

Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 14:00:41

torrestoni írta:
MessiFan írta:Minuszba vagyok. ha megcsinálnám az utolső 3 kvízt. akkor meg tudnám venni. 1 olyan 10 perc mulva licitálok, Toni :)
Még most sem sikerült?

Figyelj..., amikor megcsinálod, amelyik helyes, azt leírod a papírra, amelyik nem, azt is, így tudod, hogy arra nem szabad...

Am. rendben :wink:

Még a kvízeknél vagy???Nem akarok nagyképű lenni de nekem majdnem mind elsőre sikerült.Asszem egy volt ami harmadjára a többi elsőre meg másodikra. :lol:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 14:00:15

Diego10 írta:Kíváncsi leszek a csoportomban a 2 "nagy" csatájára.Egy döntetlennek nagyon tudnék örülni és akkor beverekedhetem magam akár az első kettőbe. :lol:
Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 13:58:41

MessiFan írta:Minuszba vagyok. ha megcsinálnám az utolső 3 kvízt. akkor meg tudnám venni. 1 olyan 10 perc mulva licitálok, Toni :)
Még most sem sikerült?

Figyelj..., amikor megcsinálod, amelyik helyes, azt leírod a papírra, amelyik nem, azt is, így tudod, hogy arra nem szabad...

Am. rendben :wink:

Egyébként az a játékos, akit vettél tőlem (M. Regős), bevált?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.08.25. 14:01:18-kor.
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 13:57:56

Kíváncsi leszek a csoportomban a 2 "nagy" csatájára.Egy döntetlennek nagyon tudnék örülni és akkor beverekedhetem magam akár az első kettőbe. :lol:
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.25. 13:57:06

Minuszba vagyok. ha megcsinálnám az utolső 3 kvízt. akkor meg tudnám venni. 1 olyan 10 perc mulva licitálok, Toni :)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 13:50:58

MessiFan írta:Torres. ki tetted a játékost?
Egyébként hogyhívnak? csak azért kérdezem mert nem akarlak mindig torresnek hívni
Egy pillanat, és kiteszem, a neve János Bor. Egyébként van még néhány eladó játékos, szemezgess közülük. ezt a játékost én visszavont csatárként játszattam, s jól teljesített (3 csillag, s 1-0.5-ös gólátlag/meccs), azonban az elmúlt hetekben nem volt lehetőségem a szerepeltetésére, így nem kapott edzést, s több értéke is visszaesett (pl.: 1200TSI->820).

Egyébként Toni, esetleg Tóni :wink:
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.25. 13:47:11

Torres. ki tetted a játékost?
Egyébként hogyhívnak? csak azért kérdezem mert nem akarlak mindig torresnek hívni
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 13:45:03

baguvixXx írta:
torrestoni írta:Remek szélső? Azaz remek szélsőjáték képességű?
Pontosan. Akkor írjak a csapatomról ? Vagy inkább majd egy elfogulatlan személy ? :D
Ja, igen, erre elfelejtettem válaszolni.
Nos, eddig úgy áll, hogy először én elkészítem, s utána az alapján lehetne nektek elküldeni számomra, amit én feltöltenék. Erről korábban is beszéltünk. Lehetne, ahogy te is mondtad írni a csapatodról (kizárólag mindenki a sajátjáról, bármennyire is részrehajló :wink: :twisted: ), a célkitűzésekről, a mérkőzésekről, a szereplésről, játékosokról..., tehát mindenről. Azonban ezzel a résszel még eléggé le vagyok maradva, ami a "szabadidő adósságom" miatt van. Igyekszem, s ma már, de legkésőbb a hét végén megpróbálom elkészíteni, s értesítek mindenkit. Lesz egy hírek menü az oldalon is, itt a várható változásokról írok majd (a kupával, az oldallal kapcsolatban, tehát ott is lehet majd informálódni). Nem felejtettem el.
Addig megírhatjátok a csapatotok bemutatkozóját, illetve a szezon előtti célkitűzéseket. Amint elkészül a megfelelő oldal, s letesztelem, csak elkülditek, s feltöltöm őket, a címerekkel együtt.

Remek szélső: egyetlen saját nevelésű játékosom ilyen kaliberű, a többi mint jó..., ebben tehát nem tudok segíteni. Esetleg egy jó képességűvel, akinek még 5-6 szélső edzés kellene a szintlépéshez.
Diego10 írta:Ugye nem kell mindenkinek újra jelentkeznie???
Nem, csak a rendszer próbaüzeme miatt kértem meg baguvixXx-et... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.08.25. 13:48:00-kor.
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 13:40:17

Ugye nem kell mindenkinek újra jelentkeznie???
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.08.25. 13:39:33

torrestoni írta:Remek szélső? Azaz remek szélsőjáték képességű?
Pontosan. Akkor írjak a csapatomról ? Vagy inkább majd egy elfogulatlan személy ? :D
Kép
Kép
Kép
Diego10
Capitá del Barça

2008.08.25. 13:36:35

Na mostmár ráérek. :D
Nem voltam gépnél csak elfelejtettem kilépni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 13:35:40

baguvixXx írta:
torrestoni írta:...
Szerintem sokkal jobb könnyebben kezelhető mint az előző verzió.
Ha kipróbálás alatt azt értetted hogy jelentkezzek újra akkor megtettem.
Ellenfelemmel le van kötve a bari meccs.

Remek fiatal szélsőt keresek továbbra is :!:
Mi lenne ha írnék néhány sort a csapatomról ? Így egyszerűbb lenne kitölteni az Extrák menüpontot.
Köszi, meg is kaptam a jelentkezést, így gondoltam a próbát :wink:
Az jó, ha lekötötte, tegnap este még nem adott jelet magáról...

Remek szélső? Azaz remek szélsőjáték képességű?
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.25. 13:34:23

torrestoni írta:...
Kell. Jelentkeztem ujra és belinkeltem a csapat címert
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.08.25. 13:33:28

torrestoni írta:Annyi lenne, hogy szerkesztgettem kicsit a kupa lapját, hogy átláthatóbb legyen. Új formát adtam a jelentkezésnek. Ezt kellene kipróbálni. Emellett megnézni, hogy számodra így milyen lett.

Másrészt: jelentkezett már az ellenfeled? Kihívott már, vagy elfogadta már a kihívást? Amennyiben a mai napon nem teszi meg, úgy MessiFan-t teszem be helyére, ha még akarja.
Szerintem sokkal jobb könnyebben kezelhető mint az előző verzió.
Ha kipróbálás alatt azt értetted hogy jelentkezzek újra akkor megtettem.
Ellenfelemmel le van kötve a bari meccs mármint a kupa meccs :)

Remek fiatal szélsőt keresek továbbra is :!:
Mi lenne ha írnék néhány sort a csapatomról ? Így egyszerűbb lenne kitölteni az Extrák menüpontot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baguvixXx 2008.08.25. 13:34:34-kor.
Kép
Kép
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.25. 13:32:13

MessiFan írta:...
Nekem pedig van egy játékosom számodra, mivel már egyáltalán nincs szükségem rá, ezért bőven áron alul eladom.

24 éves, 820 TSI, remek erőnlét, jó átadás, középszerű szélsőjáték és gólszerzés. 1500eFt az ára, akkor teszem ki, ha kell.
Válasz küldése