Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nah vagyok megint közben összeomlott ez a verhetetlen Vista...torrestoni írta: Esetleg egy jó képességűvel, akinek még 5-6 szélső edzés kellene a szintlépéshez.
kamaj írta:
Hát igen a sors és Tóni keze is benne volt ebbe a sorsolásban.
Nekem már nincs célom se fentebb se lentebb.torrestoni írta: Az sosem baj, ha komolyan veszed![]()
Egyébként, nekem még van célom ebben a szezonban a bajnokságban is, ezért lépnek majd cserék a pályára. Azonban én is egyértelműen az első két hely egyikét szeretném![]()
Nos, azt írjátok, hogy kiesés...: nincs kiesés, a 3., 4., helyezett is tovább folytatja a küzdelmeket, az 5.-8. helyért...
Huhh, na mostmár megnyugodtamDiego10 írta:Nyugi ellened lehet elsőcsapattal megyek.![]()
És remélem hasonló meglapetést tudok okozni mint a legutóbbi meccsünkön.
Egyébként valahogy éreztem h veled egy csoportba kerülök.
torrestoni írta:Az sosem baj, ha komolyan veszedkamaj írta:
Ezekszerint csak én akarok tekjes csapattal végigmenni az egészen. Nem baj, de lehet, hogy így is simán kiesek
. Meglátjuk.
Én csakis a győzelemre hajtok:D:D:D:D - telhetetlen vagyok
.
![]()
Egyébként, nekem még van célom ebben a szezonban a bajnokságban is, ezért lépnek majd cserék a pályára. Azonban én is egyértelműen az első két hely egyikét szeretném![]()
Nos, azt írjátok, hogy kiesés...: nincs kiesés, a 3., 4., helyezett is tovább folytatja a küzdelmeket, az 5.-8. helyért...
Az sosem baj, ha komolyan veszedkamaj írta:
Ezekszerint csak én akarok tekjes csapattal végigmenni az egészen. Nem baj, de lehet, hogy így is simán kiesek
. Meglátjuk.
.
kamaj írta:Ezekszerint csak én akarok tekjes csapattal végigmenni az egészenDiego10 írta:torrestoni írta: Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.
Én se első csapattal megyek a meccsekre.Inkább vegyessel.A csatársorban meg rotáció lenne mindig mivel van 1 db 3 csillagos csatárom 4 db fiatal 2.5 csillagos csatárom(kettő 20,egy 19 és egy 17 éves)illetve egy 20 éves 2 csillagos csatárom.. Nem baj, de lehet, hogy így is simán kiesek
. Meglátjuk.
.
Ezekszerint csak én akarok tekjes csapattal végigmenni az egészenDiego10 írta:torrestoni írta: Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.
Én se első csapattal megyek a meccsekre.Inkább vegyessel.A csatársorban meg rotáció lenne mindig mivel van 1 db 3 csillagos csatárom 4 db fiatal 2.5 csillagos csatárom(kettő 20,egy 19 és egy 17 éves)illetve egy 20 éves 2 csillagos csatárom.
torrestoni írta:Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.Diego10 írta:Kíváncsi leszek a csoportomban a 2 "nagy" csatájára.Egy döntetlennek nagyon tudnék örülni és akkor beverekedhetem magam akár az első kettőbe.
torrestoni írta:Még most sem sikerült?MessiFan írta:Minuszba vagyok. ha megcsinálnám az utolső 3 kvízt. akkor meg tudnám venni. 1 olyan 10 perc mulva licitálok, Toni
Figyelj..., amikor megcsinálod, amelyik helyes, azt leírod a papírra, amelyik nem, azt is, így tudod, hogy arra nem szabad...
Am. rendben
Hát én Kamaj ellen kezdésnek egy döntetlennel megelégednék, ha még a sérülés is elkerülne. Meglátjuk, én az első két fordulóban szeretnék lehető legjobban teljesíteni, aztán már tényleg csak a cseréimmel játszanék.Diego10 írta:Kíváncsi leszek a csoportomban a 2 "nagy" csatájára.Egy döntetlennek nagyon tudnék örülni és akkor beverekedhetem magam akár az első kettőbe.
Még most sem sikerült?MessiFan írta:Minuszba vagyok. ha megcsinálnám az utolső 3 kvízt. akkor meg tudnám venni. 1 olyan 10 perc mulva licitálok, Toni
Egy pillanat, és kiteszem, a neve János Bor. Egyébként van még néhány eladó játékos, szemezgess közülük. ezt a játékost én visszavont csatárként játszattam, s jól teljesített (3 csillag, s 1-0.5-ös gólátlag/meccs), azonban az elmúlt hetekben nem volt lehetőségem a szerepeltetésére, így nem kapott edzést, s több értéke is visszaesett (pl.: 1200TSI->820).MessiFan írta:Torres. ki tetted a játékost?
Egyébként hogyhívnak? csak azért kérdezem mert nem akarlak mindig torresnek hívni
Ja, igen, erre elfelejtettem válaszolni.baguvixXx írta:Pontosan. Akkor írjak a csapatomról ? Vagy inkább majd egy elfogulatlan személy ?torrestoni írta:Remek szélső? Azaz remek szélsőjáték képességű?
Nem, csak a rendszer próbaüzeme miatt kértem meg baguvixXx-et...Diego10 írta:Ugye nem kell mindenkinek újra jelentkeznie???
Köszi, meg is kaptam a jelentkezést, így gondoltam a próbátbaguvixXx írta:Szerintem sokkal jobb könnyebben kezelhető mint az előző verzió.torrestoni írta:...
Ha kipróbálás alatt azt értetted hogy jelentkezzek újra akkor megtettem.
Ellenfelemmel le van kötve a bari meccs.
Remek fiatal szélsőt keresek továbbra is![]()
Mi lenne ha írnék néhány sort a csapatomról ? Így egyszerűbb lenne kitölteni az Extrák menüpontot.
Kell. Jelentkeztem ujra és belinkeltem a csapat címerttorrestoni írta:...
Szerintem sokkal jobb könnyebben kezelhető mint az előző verzió.torrestoni írta:Annyi lenne, hogy szerkesztgettem kicsit a kupa lapját, hogy átláthatóbb legyen. Új formát adtam a jelentkezésnek. Ezt kellene kipróbálni. Emellett megnézni, hogy számodra így milyen lett.
Másrészt: jelentkezett már az ellenfeled? Kihívott már, vagy elfogadta már a kihívást? Amennyiben a mai napon nem teszi meg, úgy MessiFan-t teszem be helyére, ha még akarja.
Nekem pedig van egy játékosom számodra, mivel már egyáltalán nincs szükségem rá, ezért bőven áron alul eladom.MessiFan írta:...