Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
fUtBoLiStA írta:Diego10!
Eldöntöttem, hogy az egyik védőd vinném! Már licitáltam rá!
fUtBoLiStA írta:Nah meglestem őket! Tényleg jó áron vannak és nem is rosszak! Lehet hogy elviszem az egyikőjüket vagy akár mindkettőt.Diego10 írta:Néztem h 1 csillagosak a védőid.Elvihetnél tőlem 2 fiatal védőt!2 csillagosak olcsón adom őket.Az egyik 19 éves a másik 20.
Luca Bruscia és Vesa Laapotti.Nézd meg őket!
Ha elviszed akkor ellenem akár debütálhatnak is.![]()
Kicsit informálódtam a csapatodról. Látom akár még feljutó helyen is végezhetsz!Jó kis csapatod van, grat hozzá! És sok sikert a bajnokságba, kívánom hogy sikerüljön feljutnod!
Nah meglestem őket! Tényleg jó áron vannak és nem is rosszak! Lehet hogy elviszem az egyikőjüket vagy akár mindkettőt.Diego10 írta:Néztem h 1 csillagosak a védőid.Elvihetnél tőlem 2 fiatal védőt!2 csillagosak olcsón adom őket.Az egyik 19 éves a másik 20.
Luca Bruscia és Vesa Laapotti.Nézd meg őket!
Ha elviszed akkor ellenem akár debütálhatnak is.
torrestoni írta:Nos, a stadionbővítésről...: mekkora a mostani stadionod, s mennyit szánnál bővítésre, azt hiszem tudok segíteni.baguvixXx írta:Ezt tudtam csak a bővités mérete miat akartamtorrestoni írta: BaguvixXx: a kilátogató szurkolók száma függ a szurkolói táborod nagyságától, illetve a szurkolók hangulatától, ami az aktuális elvárásokhoz viszonyított eredményekhez. Ha négy-öt meccsen teltházad van (nem kell mondanom, hazai pályán), s a keretedbe belefér a (stadion) bővítés, akkor mindenképp ajánlott, több bevételed lesz.![]()
Még mindig várom ellenfelem fórumon való jelentekezését.
Révfalu SE
Lehet, hogy az ellenfeled tulajdonosa nincs ezen a fórumon, más módon is rátalálhatott a kupa oldalára, nem tudom. Ha nem jelentkezik valahogy, s nem köti le a meccsét, akkor mást teszek be a helyére.
Nos, a stadionbővítésről...: mekkora a mostani stadionod, s mennyit szánnál bővítésre, azt hiszem tudok segíteni.baguvixXx írta:Ezt tudtam csak a bővités mérete miat akartamtorrestoni írta: BaguvixXx: a kilátogató szurkolók száma függ a szurkolói táborod nagyságától, illetve a szurkolók hangulatától, ami az aktuális elvárásokhoz viszonyított eredményekhez. Ha négy-öt meccsen teltházad van (nem kell mondanom, hazai pályán), s a keretedbe belefér a (stadion) bővítés, akkor mindenképp ajánlott, több bevételed lesz.![]()
Még mindig várom ellenfelem fórumon való jelentekezését.
Révfalu SE
Ezt tudtam csak a bővités mérete miat akartamtorrestoni írta: BaguvixXx: a kilátogató szurkolók száma függ a szurkolói táborod nagyságától, illetve a szurkolók hangulatától, ami az aktuális elvárásokhoz viszonyított eredményekhez. Ha négy-öt meccsen teltházad van (nem kell mondanom, hazai pályán), s a keretedbe belefér a (stadion) bővítés, akkor mindenképp ajánlott, több bevételed lesz.
A legutolsó bajnokimon beleszaladtam egy 7-0ás méretes zakóba...Diego10 írta:Milyen középpályád van neked meg csatársorod??Elég erős de a védelmed nem az igazi.Mindenesetre lehet elsőcsapattal megyek így a kezdődet elnézve.
Elsőcsapattal megyek, persze! Elég kishalnak érzem magam ahhoz, hogy ne a legjobbjaimmal álljak ki.Diego10 írta:fUtBoLiStA írta:FC Savaria Knights - CzereFC lekötve!
Ok.Elsőcsapattal jösz??A kezdőmből 5 ember lesz és a többi csere de ebből ketten most edbütálnak szal lényegében 4 csere.
fUtBoLiStA írta:FC Savaria Knights - CzereFC lekötve!
CFirpo3 írta:Tippelgess és egyszer csak kijön a megoldás... Én is ezt csináltam.MessiFan írta:Ha valakit szépen megkérnék megcsinálná nekem a kvízkérdéseket?
torrestoni írta:40000eFt-ot szeretnék kapni érte. A HCP szerint 62000eFt, de sérülten nyilván nem adnak annyit érte. Tehát 35000, és lehet vinni, ebből pedig (kiegészítve 10-20000-rel, akarok venni egy hasonló, de egészséges szélsőt.CFirpo3 írta:mennyiért adod? van egy sejtésem, h ezt nem tudom megvenni...
Szélsőedzést még csak kétszer tartottam, ezért úgy számolom, még 5-6 héten kellene edzeni, hogy remek legyen. Azonban erre nekem nincs időm.