Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A levélben van egy zárójeles rész, az alapján, ha idegenben játszik, azt írod a helyére, s hozzáteheted, hogy "ne feledd elfogadni, illetve ha nem tette meg a kihívást, akkor kihívni (számodra idegenbeli pályán)".Diego10 írta:torrestoni!!
Annyi lenne a kérdésem h akik idegenben fognak játszani azoknak ne inkább úgy írjam a levelet h ne feledd el ellenfeled kihívását elfogadni normál szabályokkal barátságos mérkőzésre??
Szerk.Már csak a 2 vendégnek kell elküldeni a hazaiknak már elküldtem,most jönnek a vendégek.
40000eFt-ot szeretnék kapni érte. A HCP szerint 62000eFt, de sérülten nyilván nem adnak annyit érte. Tehát 35000, és lehet vinni, ebből pedig (kiegészítve 10-20000-rel, akarok venni egy hasonló, de egészséges szélsőt.CFirpo3 írta:mennyiért adod? van egy sejtésem, h ezt nem tudom megvenni...
mennyiért adod? van egy sejtésem, h ezt nem tudom megvenni...torrestoni írta:Nem érdekel valakit egy 25 éves szélső?
Nálam 4 csillagot kapott átlagban, 1400-as TSI-vel rendelkezik.
A képességei:
-forma: remek (ehhez csak annyit, hogy egy remek formájú, jó szélsőjáték képességű szélső legalább annyit teljesít, mint egy kiemelkedő szélsőjátékú, de csak gyenge/középszerű, vagy attól gyengébb formájú)
-erőnlét: jó
-szélsőjáték: jó
-pontrúgás: jó
(specialitása: erőteljes)
Ami miatt el kell adnom, lesérült 3 hétre, ami 4-5 orvossal kb. 1,5-2 hét.
torrestoni írta:Nem érdekel valakit egy 25 éves szélső?
Nálam 4 csillagot kapott átlagban, 1400-as TSI-vel rendelkezik.
A képességei:
-forma: remek (ehhez csak annyit, hogy egy remek formájú, jó szélsőjáték képességű szélső legalább annyit teljesít, mint egy kiemelkedő szélsőjátékú, de csak gyenge/középszerű, vagy attól gyengébb formájú)
-erőnlét: jó
-szélsőjáték: jó
-pontrúgás: jó
(specialitása: erőteljes)
Ami miatt el kell adnom, lesérült 3 hétre, ami 4-5 orvossal kb. 1,5-2 hét.
Ok, köszi!Diego10 írta:Na újra gépközelben.![]()
Ok. Most akarom elküldeni nekik.HT-mailen nem baj ha nem a hivatalos verziót küldöm nekik amit írtál??
E-mailben és hattricken is elküldöm.
Hát, azt hiszem jövő héten kiderül, hogyan tovább, s akkor szólok neked. Legkésőbb a kupa második kiírásában (amikor már lesz tapasztalatod, s felépíted a csapatod) szerepelhetsz, de az is lehet, hogy jövő héttől.MessiFan írta:Ezekszerint várnom kell míg nem jelez vissza?torrestoni írta:http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolap
Egyébként MessiFan, mivel próbáltalak, de nem tudtalak elérni, egyenlőre várakozási listára tettelek. Azonban, mivel van csapat, amelyik még nem jelzett vissza, s ha a hétre nem köti le az első fordulónak megfelelő mérkőzést, úgy nagy valószínűséggel már a következő fordulóban megkezdheted a szereplést
Köszönöm, neked is hasonlókat!kamaj írta:...
Ezekszerint várnom kell míg nem jelez vissza?torrestoni írta:http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolap
Egyébként MessiFan, mivel próbáltalak, de nem tudtalak elérni, egyenlőre várakozási listára tettelek. Azonban, mivel van csapat, amelyik még nem jelzett vissza, s ha a hétre nem köti le az első fordulónak megfelelő mérkőzést, úgy nagy valószínűséggel már a következő fordulóban megkezdheted a szereplést
Én az alap csapatommal állok ki, mivel a csoportomban a 3. helynél fentebb nem juthatok(és most ott álloktorrestoni írta: Megvan, el is fogadtam, sőt, már a cspat felállását is beállítottam. Néhány kulcsjátékosom pihentetem, azonban a jó kezdést megpróbáljuk...
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolapMessiFan írta:Belinkelnétek neked a kupa oldalát? elfelejtettem.
Megvan, el is fogadtam, sőt, már a cspat felállását is beállítottam. Néhány kulcsjátékosom pihentetem, azonban a jó kezdést megpróbáljuk...kamaj írta:Köszi, én is így gondoltam, de inkább biztosra mentem.
Kihívtalak már most, nehogy megcsússzak vele.
Igen, ahogy a szabályzatban is le vagyon írva...: a csoportmérkőzéseket és az egyenes kieséses mérkőzéseket is normál szabályokkal kell lejátszani.kamaj írta:Akkor most ugyebár normál szabályokkal kell kihívni az ellenfelet?