Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:27:58

Bob_Marley írta:
kanty csapatot azért állítsál, ne ezen múljon.
Mikor nem állítottam?
Azért mert tök utolsó vagyok még a csapatomat beállítom.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:24:57

Gratulálok varnagykrisztiannak, mindent elmond hogy milyen erős volt a héten, hogy tőle szenvedtem el a legnagyobb vereségemet. :D

Még mindig PO helyen vagyok, kemény fél kategóriával vezetve, na és ki ellen? Hát persze hogy kamaj ellen. :D Neki viszont sokkal könnyebb a sorsolása, én úgy érzem ez a három vereség most nagyon betett és főleg hogy Cumbee-Game-lakers-Slither is hátra van még nekem, szinte lehetetlen bejutni a PO-ba, de azért megpróbálni megfogom. varnagykrisztian formája azért remélem kitart. :D meslija és kamaj ellen baromi jó lenne ha tudna kategóriákat lopni. É most Michaa ellen tolja. Nem másnak akarok rosszat, mielőtt valaki félre értené. Úgyis magamnak kell kivívjam a bejutást, de ez a vereség annyiból volt fájó, hogy Krisztian legjobb hete volt, s nem nyert lassan két hónapja....És pont írtam Gamenek, hogy Szerdán már több FGM, 3PTM stb volt neki, mint Slither ellen az egész héten. :D Így meg esélyem sem volt, kanty ellen azért remélem sikerül nyerni. Ha most is bukó, akkor felesleges bármit számolgatni, mert onnantól biztos nem lehet bejutni.

kanty csapatot azért állítsál, ne ezen múljon.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2016.01.25. 10:02:58

PCsabi írta:Zolee válaszolt, azt írta, hogy már nem érdekli őt a csapata, szívesen átadná másnak.

Yahoo-n van szavazás.
Nah ha lemegy a szavazás és pozitív a végkifejlet, szólok neki. Am több minden is mellette szól.

1 kosarazik
2 imádja az NBA-t
3 Wall a kedvenc játékosa (még ő is nála lehetne)
4 naprakész
5 a ligában ahol most tolja toronymagasan vezet

Egyszóval, kapnánk egy ideális managert. Garanciát vállalok rá. 8)

Nekem a hetemről: Sajnos nem tudtam igazán megszorongatni a listavezetőt. De nem is vártam sokkal többet. Jön Slither. Sok jóra most se számíthatok. Nagy a harc a 6. helyért. Viszont én kezdek kiszállni sajnos ebből a versenyből. :(

Viszont ami boldogsággal tölt el. Van 1-2 meglepetés emberem. És az FA kukázás továbbra is hasznosnak bizonyul. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.22. 22:50:13

Nem panaszkodni akarok, de ilyet hogy az elmaradt meccsek pont a legjobb játékosaimat érintik. :D Hayward végre ihletett formában, kuka. Crowder az egyik legjobb triplázóm, kuka. Noel doglait remélhetőleg megoldja Lopez vagy más, de azért ő is fog hiányozni. Végén nem fogok tudni 10 embert kitenni, miközben játszik szinte minden csapat....:D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.22. 13:52:32

Zolee válaszolt, azt írta, hogy már nem érdekli őt a csapata, szívesen átadná másnak.

Yahoo-n van szavazás.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2016.01.20. 18:39:33

Cumbee írta:Éééés már ő sincs.:D
Tőlem Howard vihető, a büntetőzése miatt én nem tudom maximálisan kihasználni a potenciálját. Annyi, hogy ő nem az az olcsóbb kategória akiket gondolom keresel.
Ha valaki alapból puntolja az FT%-ot, az viszont kereshet.
Van Kaminsky... :D

Igen, Howard-ot meghagyom inkább másnak.
neobarca írta:Én tudok egy embert aki nagy rajongója a ligánknak és szívesen csatlakozna. Szokta követni az eredményeinket, aktív játékos és ha idén nem is, jövőre fel fogja tudni venni a versenyt!

Örülnék, ha megszavaznátok neki a bizalmat. :oops: Köszönöm!
Ráírtam Zolee-ra, ha ezen a héten nem válaszol/nem érdekli már őt a dolog, akkor tőlem jöhet. Többiek?
neobarca
Director del Fútbol

2016.01.19. 15:04:18

PCsabi írta:Zolee csapatával mi legyen? Csak mert nagyon inaktív...
Én tudok egy embert aki nagy rajongója a ligánknak és szívesen csatlakozna. Szokta követni az eredményeinket, aktív játékos és ha idén nem is, jövőre fel fogja tudni venni a versenyt!

Örülnék, ha megszavaznátok neki a bizalmat. :oops: Köszönöm!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.19. 14:55:20

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Erre jön ez a hét, papíron "könnyebb" ellenfél, bár a sorsolás miatt nekem a héten elég kevés emberem van. Hayward szezoncsúcs, s már most sokkal többet hozzá tett mint előző héten, erre Kemba Walker 52 pont...hát ez mi? :D DeRozan is remélem megszalad, nem tudok ezekkel így mit kezdeni, 52 ponthoz nekem kell három játékos. :D
Ma voltak ezzel így páran. :D Ez az MLK Day nagyon felpörgette a srácokat, nem igazán emlékszem olyan napra, amikor ennyi ennyire kiugró teljesítmény volt. Dailyben röpködtek is a pontrekordok. Mondjuk nem volt nehéz, mivel "csak" 4 OT meccs volt, amiből 2 ráadásul dupla OT-t hozott. Season longban én annyira nem keserednék el. Hétfő van, bőven van még idő ledolgozni a hátrányt.
(Főleg, hogy pl nálad is volt 3 ember aki kiemelkedően játszott magához képest.) Működik ez oda-vissza. Én pl Dwight miatt eláshatom magam egész hétre, de azért Neo is kapott egy kis ajándékot CP3-tól, 6 STL-es, 70%-osan triplázós meccsével. (A vicces az egészben, hogy egész meccs alatt magam ellen szurkoltam, mert Dailyben nálam volt CP, egy másik csávó meg nagyon jött rám Howardal, de köszönhetően a hosszabbításnak, csak kibekkeltem.:D)
Ezt írtam is, hogy Haywardnak nagy pacsi, egész előző héten nem dobott szinte ennyit. :D De azért a túloldalt még inkább megszaladt. Gyakorlatilag csak Lin és Ezeli volt gyengébb az átlagánál. :D Iggyi is annyit dobott mint előtte 2 hét alatt összesen. Mindegy ez van, nem panaszkodni akartam hanem a kontrasztot leírni, hogy végre egyszer megszalad (harminc pontot nekem nagyon ritkán dob bárki a csapatomban, mindenki kb 10-15 pontra jó) és Hayward nagyon jó, erre kapok egy Kemba karriercsúcsot. :D

Hozzáteszem, hogy innen borzasztó nehéz lesz visszajönnöm, hiába van még csak Kedd. Tripla, assist már most elment. FT% is nagy valószínűséggel, mert abban elég gyatra vagyok. És ez a nap eléggé betett annak is hogy az ö9sszes pont kategóriát bukjam, ezeket azért előre lehet látni. Főleg hogy minden nagyágyú jön még háromszor Krisztiánnál. És a százalékokban meg alapból erős. Úgyhogy, nem tudom mi adhat bizakodásra okot. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.01.19. 08:53:24

Bob_Marley írta:Erre jön ez a hét, papíron "könnyebb" ellenfél, bár a sorsolás miatt nekem a héten elég kevés emberem van. Hayward szezoncsúcs, s már most sokkal többet hozzá tett mint előző héten, erre Kemba Walker 52 pont...hát ez mi? :D DeRozan is remélem megszalad, nem tudok ezekkel így mit kezdeni, 52 ponthoz nekem kell három játékos. :D
Ma voltak ezzel így páran. :D Ez az MLK Day nagyon felpörgette a srácokat, nem igazán emlékszem olyan napra, amikor ennyi ennyire kiugró teljesítmény volt. Dailyben röpködtek is a pontrekordok. Mondjuk nem volt nehéz, mivel "csak" 4 OT meccs volt, amiből 2 ráadásul dupla OT-t hozott. Season longban én annyira nem keserednék el. Hétfő van, bőven van még idő ledolgozni a hátrányt.
(Főleg, hogy pl nálad is volt 3 ember aki kiemelkedően játszott magához képest.) Működik ez oda-vissza. Én pl Dwight miatt eláshatom magam egész hétre, de azért Neo is kapott egy kis ajándékot CP3-tól, 6 STL-es, 70%-osan triplázós meccsével. (A vicces az egészben, hogy egész meccs alatt magam ellen szurkoltam, mert Dailyben nálam volt CP, egy másik csávó meg nagyon jött rám Howardal, de köszönhetően a hosszabbításnak, csak kibekkeltem.:D)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.18. 23:13:25

meslija elleni vereség nem fájt annyira, mert nem lehetett vele mit kezdeni. Butler Thompson meg a többiek egész héten megszórtak. Kamaj elleni viszont már nagyon bántott, mert borzasztó gyengén dobtak az embereim Leonardnak ilyen gyenge hete talán rookie évében volt utoljára....De hát nem tudok vele mit kezdeni, nekem kevés a puska, abból főzök ami van.

Erre jön ez a hét, papíron "könnyebb" ellenfél, bár a sorsolás miatt nekem a héten elég kevés emberem van. Hayward szezoncsúcs, s már most sokkal többet hozzá tett mint előző héten, erre Kemba Walker 52 pont...hát ez mi? :D DeRozan is remélem megszalad, nem tudok ezekkel így mit kezdeni, 52 ponthoz nekem kell három játékos. :D

Óriási gond, s folyamat jön fel mindenki rám...a legjobbkor sikerült belekerülni ebbe a hullámvölgybe bakker.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.01.18. 21:56:11

PCsabi írta:Akinek van normális PF-e, az küldjön már ajánlatot, mert jelen pillanatban egy darab Power Forward-om van, Larry Nance Jr :mrgreen: Köszi :)
Éééés már ő sincs.:D
Tőlem Howard vihető, a büntetőzése miatt én nem tudom maximálisan kihasználni a potenciálját. Annyi, hogy ő nem az az olcsóbb kategória akiket gondolom keresel.
Ha valaki alapból puntolja az FT%-ot, az viszont kereshet.
PCsabi
aka Game90

2016.01.18. 16:58:55

neobarca írta:Game ellen 6-6. 8) Van kérdés? :mrgreen:
Megvan a nyerő taktika, el kell cserélni a legjobb játékosaidat a keeper-eken kívül és tankolni :mrgreen:

Zolee csapatával mi legyen? Csak mert nagyon inaktív...
neobarca
Director del Fútbol

2016.01.18. 16:26:40

Game ellen 6-6. 8) Van kérdés? :mrgreen:

Örülök, mert tele vagyok számomra értékes FA játékosokkal. Eskü jobban élvezem így a játékot, mint amikor még a "nagyok" nálam voltak.

Nagy a harc a 6. helyért. Konkrétan 4 csapatnak van még esélye a 6.helyre velem együtt amit nem hittem volna. De még Bob és Slither is látható közelségben van sokaknak. :lol:

Tetszik ez a szezon idáig nagyon. Jó izzadtság szagú de élvezetes... :)

Heti rangadó: Game VS. Lakers0827 =D>

PCsabi
aka Game90

2016.01.12. 16:01:03

Akinek van normális PF-e, az küldjön már ajánlatot, mert jelen pillanatban egy darab Power Forward-om van, Larry Nance Jr :mrgreen: Köszi :)
neobarca
Director del Fútbol

2016.01.05. 18:16:57

Jött a W a héten nekem is bár erre picit számítottam. :oops: Így is vánom azt az 1 labdalopást.
Azért az vicc, hogy amióta elcseréltem a "nagyágyúkat" és helyettük FA-zok, zsinórban a 6. győzelmemet ünnepeltem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jó nyilván az elején voltak az erősebbek de akkor is. Kérem ha a jelenlegi csapatomat draftoltam volna, közröhej tárgya lettem volna. =D> :mrgreen:

Na de most jönnek a kijózanító pofonok. Lakers-Game-Cumbee-Slither-Bob. Természetesen a cél a minél több pontszerzés. Szal igyekszem megszorongatni a t*kötöket srácok. 8)

(külön öröm, hogy a másik ligámban elvertem a listavezetőt és toronymagas esélyest úgy, hogy sem Griffin, sem Lillard, sem Jack nem volt bevethető a héten nálam. Ott kicsit sok múlik ki, hogyan muzsikál mert teljesen más a pontozási rendszer)

MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.01.05. 18:01:43

Bob_Marley írta:
MichaaBee írta:Bob, azért ahogy mostanában muzsikál a csapatom, nem volt akkora kihívás elverni, még én örültem a végén a 9-3-nak... :) Épp a múlt héten néztem végig a draftolt névsoromat, hát amilyen jónak tűnt anno majdnem mindenki, annyira gyászos, hogy most mennyi értékelhető emberem van. Towns-on kívül nincs is olyan pickem, aki nagyon bejött volna.

Aztán tegnap épp kijött a lépés, Smith is a semmiből szórt 8 triplát, általában egy hét alatt szokott ennyi pontot összekapargatni... Danny Green-t nem is említem már, nagyon teszteli a tűréshatáromat. :)
Az egyik legjobb játékosom nélkül, aki ráadásul a legponterősebb is nálam azért nem gondoltam volna.
Azt meg tegyük hozzá, hogy Bosh 14 hármast tolt 60%-kal. :D Curry elbújhatna mögötte. Illetve Greennek úgy rémlik pont az egyik meccse nagyon összejött és dobott pár triplát. Mondjuk ő tényleg nagy talány, iszonyat gyenge.

Azért most gyengébb formába is kerültek embereid meg Bradley is lesérült. Hill amúgy egész jó, Ellis gyenge (én pont fordítva jósoltam. :D ) Dieng is jó, Carroll sérült állandóan is ez is sokat számít. Én tőled most is tartok, mert az első három az szerintem nem kérdés. Cumbee-fcbarca0827-Game tuti. Negyediknek én továbbra is Slithert mondanám, de neki is most van sérültje is meg rossz formájú embere. 5-6 meg megyünk öten is úgy néz ki. meslija-te-kamaj-én és még neo is ott van. Szóval én ezeket a csatákat még inkább figyelem és ezért is próbáltam felszedni embert a blokkokra, hátha sikerül megcsípni. Csak hát mohó voltam és a végén még a biztosnak tűnők is elszálltak. :D De tanultam ebből, viszont nagy győzelemnek értékelem még ha gyengébb is volt pár embered. meslija most ugyanez, ráadásul így kezdésnek rögtön annyi embere van mint égen a csillag. :D Tegnap 10 vs 5 ma egy szolid 7 vs 4 (3). És Game meg pont elvitte Belinellit, pedig ő ma is meg csütörtökön is játszott volna. Én ezekre is mindig próbálok figyelni, meslija ellen nem szabad kikapnom vagy ha igen akkor nem nagyon. Ezek a legfontosabb csaták idén, mert mint írtam az első hármas úgyis erősebb mint mi, de hát valakinek be kell jutnia a PO-ba is, s én mindent meg is teszek, hogy beérjek.
Igen, épp Boshnak hála sikerült azt a két kategóriát behúzni, illetve a blokkok jöttek Ibakának és KAT-nek hála, de ez igen vékony.

Ellis amúgy kezd formába jönni, szerintem ő innentől rendben lesz. Hill meg nem hoz semmi kiugrót, kicsit többre számítottam tőle, de legalább egy stabil közepes teljesítményt lehoz. Green borzasztó, bárkivel jobban jártam volna szinte, és a többiek is maximum a minimumot hozzák, abszolút semmi kiugró, inkább negatív irányban. Így azért nehéz sajnos, meg persze az is igaz, hogy nem vagyok a legaktívabb az FA-piacon, valószínűleg mivel nem a kosár fantasy-n nevelkedtem. :) Most összeszedem kicsit magam, annál szomorúbb nincs, amikor épp lemarad az ember a PO-ról. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 17:55:59

varnagykrisztian írta:[
Bob nézz nekem légyszi utánna, valami olyat ír regisztrációkor hogy SMS-ben küldi jelszót.Régen tőlem sem kért telószámot vagyis igen de kamut írtam be.Köszi. :mrgreen:
Megnéztem, valóban kell telefonszámot is megadni. Írja be és azután tud regelni.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2016.01.05. 17:34:53

Bob_Marley írta:
varnagykrisztian írta:Skacok, yahoo-ra csak telószám megadásával lehet regisztrálni?Én még annó egy nem létezőt adtam meg.Kikerülhető?Haveromnak FANTASY-hoz kellene de nem bízik benne.Köszi.
Szerintem azért telefonszám nélkül is lehet regisztrálni. Nekem nem rémlik, hogy meg kellett volna adni számot.
Bob nézz nekem légyszi utánna, valami olyat ír regisztrációkor hogy SMS-ben küldi jelszót.Régen tőlem sem kért telószámot vagyis igen de kamut írtam be.Köszi. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 17:07:06

varnagykrisztian írta:Skacok, yahoo-ra csak telószám megadásával lehet regisztrálni?Én még annó egy nem létezőt adtam meg.Kikerülhető?Haveromnak FANTASY-hoz kellene de nem bízik benne.Köszi.
Szerintem azért telefonszám nélkül is lehet regisztrálni. Nekem nem rémlik, hogy meg kellett volna adni számot.
MichaaBee írta:Bob, azért ahogy mostanában muzsikál a csapatom, nem volt akkora kihívás elverni, még én örültem a végén a 9-3-nak... :) Épp a múlt héten néztem végig a draftolt névsoromat, hát amilyen jónak tűnt anno majdnem mindenki, annyira gyászos, hogy most mennyi értékelhető emberem van. Towns-on kívül nincs is olyan pickem, aki nagyon bejött volna.

Aztán tegnap épp kijött a lépés, Smith is a semmiből szórt 8 triplát, általában egy hét alatt szokott ennyi pontot összekapargatni... Danny Green-t nem is említem már, nagyon teszteli a tűréshatáromat. :)
Az egyik legjobb játékosom nélkül, aki ráadásul a legponterősebb is nálam azért nem gondoltam volna.
Azt meg tegyük hozzá, hogy Bosh 14 hármast tolt 60%-kal. :D Curry elbújhatna mögötte. Illetve Greennek úgy rémlik pont az egyik meccse nagyon összejött és dobott pár triplát. Mondjuk ő tényleg nagy talány, iszonyat gyenge.

Azért most gyengébb formába is kerültek embereid meg Bradley is lesérült. Hill amúgy egész jó, Ellis gyenge (én pont fordítva jósoltam. :D ) Dieng is jó, Carroll sérült állandóan is ez is sokat számít. Én tőled most is tartok, mert az első három az szerintem nem kérdés. Cumbee-fcbarca0827-Game tuti. Negyediknek én továbbra is Slithert mondanám, de neki is most van sérültje is meg rossz formájú embere. 5-6 meg megyünk öten is úgy néz ki. meslija-te-kamaj-én és még neo is ott van. Szóval én ezeket a csatákat még inkább figyelem és ezért is próbáltam felszedni embert a blokkokra, hátha sikerül megcsípni. Csak hát mohó voltam és a végén még a biztosnak tűnők is elszálltak. :D De tanultam ebből, viszont nagy győzelemnek értékelem még ha gyengébb is volt pár embered. meslija most ugyanez, ráadásul így kezdésnek rögtön annyi embere van mint égen a csillag. :D Tegnap 10 vs 5 ma egy szolid 7 vs 4 (3). És Game meg pont elvitte Belinellit, pedig ő ma is meg csütörtökön is játszott volna. Én ezekre is mindig próbálok figyelni, meslija ellen nem szabad kikapnom vagy ha igen akkor nem nagyon. Ezek a legfontosabb csaták idén, mert mint írtam az első hármas úgyis erősebb mint mi, de hát valakinek be kell jutnia a PO-ba is, s én mindent meg is teszek, hogy beérjek.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.01.05. 16:32:57

Bob, azért ahogy mostanában muzsikál a csapatom, nem volt akkora kihívás elverni, még én örültem a végén a 9-3-nak... :) Épp a múlt héten néztem végig a draftolt névsoromat, hát amilyen jónak tűnt anno majdnem mindenki, annyira gyászos, hogy most mennyi értékelhető emberem van. Towns-on kívül nincs is olyan pickem, aki nagyon bejött volna.

H a t t r i c k
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2016.01.05. 15:06:45

Skacok, yahoo-ra csak telószám megadásával lehet regisztrálni?Én még annó egy nem létezőt adtam meg.Kikerülhető?Haveromnak FANTASY-hoz kellene de nem bízik benne.Köszi.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 09:21:39

Fura ez a fantasy. :D Griffin nélkül egy üres szotyis zacskót se adtam volna arra, hogy akárcsak 4 kategóriát megfogok, erre tegnap álltunk úgy hogy 11-0-1, s a végén meg nekem kellett izgulni, mert jöttek a TO-k, jöttek a téglák. Vége 9-3 Michaa ellen, óriási bravúrnak könyvelem el és borzasztó sokat jelenthet a PO-ért folyó csatában. Rögtön az egymás elleniben is ez egy előny. meslija következik, ez is ki-ki meccs, s PO-ért történő csata. Nem igazán kedvező a sorsolásom a héten, ez sokat számíthat majd. Meglátjuk, mindenesetre elég szoros lesz a vége ha így folytatódik, mert most pl kamaj hozott egy bravúr győzelmet Cumbee ellen és még ha Cumbee-Game-fcbarca0827 nagyon kiemelkedik, lejjebb a kilencedik helyi megy a harakiri. :D Megint szinte minden kategóriának lehet jelentősége a végén.

kamaj-Slither a héten a legfontosabb meccs, 1.5 kategória van köztetek.

ESPN:
Ilyen "kényelmes" ligám sem volt még szinte soha. Gyakorlatilag itt majdnem mindenkit sikerült megszerezni, akit kinéztem magamnak a drafton és csak be kell tenni az embereket. Az ingyen megszerezhető emberek is mind jók nálam, sőt sokszor kénytelen vagyok olyat kitenni akiket amúgy nem is akarnék. Kellemes gondok, nem is "nagyképűsködök" tovább ezzel. Ilyen liga az álomliga.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.29. 22:34:39

MichaaBee írta:Ha ma kidobok egy játékost, akkor egyből lekerül a rosteremről, vagy csak holnap?
Egyből lekerül!

Nem írt senki, de jegyezzük meg fcbarca0827 nyerte az NFL PPR bajnokságunkat. Gratulálok, ráadásul sok sérülted is volt (eltiltott is) utolsó hétre, de nyertél. Arizona D kitett magáért na meg a Packers támadófal. :lol:

isocsek meg klasszikus PO runt mutatott be, éppen hogy beestél, de ebben a két hétben jók voltak az embereid. Neked is nagy grat, ellenem is brutál módban volt pár embered.

Összességében élveztem ezt a PPR dolgot, nem volt akkora kontraszt az irányítók és a többi játékos között. Persze nekem "könnyű", CaMVP nagy húzás volt, de második irányítóval azért végig szenvedtem, de általában nem azon volt a csapatomban a hangsúly. Hátulról jókat húztam be, Freeman hatalmas felvétel volt, pár hatalmas betlire viszont nincs magyarázat. Anderson benne volt, de Lacy óriási csalódás volt, nem ráfogom, de nagyban hozzájárult, hogy elvesztettem az elődöntőt.
Remélem jövőre is eltudunk indulni, kicsit aktívabb emberekkel a végéről, de en bloc azért jó kis szezon volt, s még egyszer gratulálok fcbarca0827-nek. Többször nem, mert hosszú a neved. :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.12.29. 22:24:11

MichaaBee írta:Ha ma kidobok egy játékost, akkor egyből lekerül a rosteremről, vagy csak holnap?
A kidobás azonnal megtörténik.

Bledsoe out-of-season térdsérülés... ha esetleg vkinek kell egy jó keeper akkor küldjön ajánlatot érte.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.12.29. 11:40:15

Ha ma kidobok egy játékost, akkor egyből lekerül a rosteremről, vagy csak holnap?
H a t t r i c k
Válasz küldése