Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor nem állítottam?Bob_Marley írta:
kanty csapatot azért állítsál, ne ezen múljon.
Nah ha lemegy a szavazás és pozitív a végkifejlet, szólok neki. Am több minden is mellette szól.PCsabi írta:Zolee válaszolt, azt írta, hogy már nem érdekli őt a csapata, szívesen átadná másnak.
Yahoo-n van szavazás.
Van Kaminsky...Cumbee írta:Éééés már ő sincs.
Tőlem Howard vihető, a büntetőzése miatt én nem tudom maximálisan kihasználni a potenciálját. Annyi, hogy ő nem az az olcsóbb kategória akiket gondolom keresel.
Ha valaki alapból puntolja az FT%-ot, az viszont kereshet.
Ráírtam Zolee-ra, ha ezen a héten nem válaszol/nem érdekli már őt a dolog, akkor tőlem jöhet. Többiek?neobarca írta:Én tudok egy embert aki nagy rajongója a ligánknak és szívesen csatlakozna. Szokta követni az eredményeinket, aktív játékos és ha idén nem is, jövőre fel fogja tudni venni a versenyt!
Örülnék, ha megszavaznátok neki a bizalmat.Köszönöm!
Én tudok egy embert aki nagy rajongója a ligánknak és szívesen csatlakozna. Szokta követni az eredményeinket, aktív játékos és ha idén nem is, jövőre fel fogja tudni venni a versenyt!PCsabi írta:Zolee csapatával mi legyen? Csak mert nagyon inaktív...
Ezt írtam is, hogy Haywardnak nagy pacsi, egész előző héten nem dobott szinte ennyit.Cumbee írta:Ma voltak ezzel így páran.Bob_Marley írta:Erre jön ez a hét, papíron "könnyebb" ellenfél, bár a sorsolás miatt nekem a héten elég kevés emberem van. Hayward szezoncsúcs, s már most sokkal többet hozzá tett mint előző héten, erre Kemba Walker 52 pont...hát ez mi?DeRozan is remélem megszalad, nem tudok ezekkel így mit kezdeni, 52 ponthoz nekem kell három játékos.
![]()
Ez az MLK Day nagyon felpörgette a srácokat, nem igazán emlékszem olyan napra, amikor ennyi ennyire kiugró teljesítmény volt. Dailyben röpködtek is a pontrekordok. Mondjuk nem volt nehéz, mivel "csak" 4 OT meccs volt, amiből 2 ráadásul dupla OT-t hozott. Season longban én annyira nem keserednék el. Hétfő van, bőven van még idő ledolgozni a hátrányt.
(Főleg, hogy pl nálad is volt 3 ember aki kiemelkedően játszott magához képest.) Működik ez oda-vissza. Én pl Dwight miatt eláshatom magam egész hétre, de azért Neo is kapott egy kis ajándékot CP3-tól, 6 STL-es, 70%-osan triplázós meccsével. (A vicces az egészben, hogy egész meccs alatt magam ellen szurkoltam, mert Dailyben nálam volt CP, egy másik csávó meg nagyon jött rám Howardal, de köszönhetően a hosszabbításnak, csak kibekkeltem.)
Ma voltak ezzel így páran.Bob_Marley írta:Erre jön ez a hét, papíron "könnyebb" ellenfél, bár a sorsolás miatt nekem a héten elég kevés emberem van. Hayward szezoncsúcs, s már most sokkal többet hozzá tett mint előző héten, erre Kemba Walker 52 pont...hát ez mi?DeRozan is remélem megszalad, nem tudok ezekkel így mit kezdeni, 52 ponthoz nekem kell három játékos.
![]()
Éééés már ő sincs.PCsabi írta:Akinek van normális PF-e, az küldjön már ajánlatot, mert jelen pillanatban egy darab Power Forward-om van, Larry Nance JrKöszi
Megvan a nyerő taktika, el kell cserélni a legjobb játékosaidat a keeper-eken kívül és tankolnineobarca írta:Game ellen 6-6.Van kérdés?
![]()
Igen, épp Boshnak hála sikerült azt a két kategóriát behúzni, illetve a blokkok jöttek Ibakának és KAT-nek hála, de ez igen vékony.Bob_Marley írta:Az egyik legjobb játékosom nélkül, aki ráadásul a legponterősebb is nálam azért nem gondoltam volna.MichaaBee írta:Bob, azért ahogy mostanában muzsikál a csapatom, nem volt akkora kihívás elverni, még én örültem a végén a 9-3-nak...Épp a múlt héten néztem végig a draftolt névsoromat, hát amilyen jónak tűnt anno majdnem mindenki, annyira gyászos, hogy most mennyi értékelhető emberem van. Towns-on kívül nincs is olyan pickem, aki nagyon bejött volna.
Aztán tegnap épp kijött a lépés, Smith is a semmiből szórt 8 triplát, általában egy hét alatt szokott ennyi pontot összekapargatni... Danny Green-t nem is említem már, nagyon teszteli a tűréshatáromat.
Azt meg tegyük hozzá, hogy Bosh 14 hármast tolt 60%-kal.Curry elbújhatna mögötte. Illetve Greennek úgy rémlik pont az egyik meccse nagyon összejött és dobott pár triplát. Mondjuk ő tényleg nagy talány, iszonyat gyenge.
Azért most gyengébb formába is kerültek embereid meg Bradley is lesérült. Hill amúgy egész jó, Ellis gyenge (én pont fordítva jósoltam.) Dieng is jó, Carroll sérült állandóan is ez is sokat számít. Én tőled most is tartok, mert az első három az szerintem nem kérdés. Cumbee-fcbarca0827-Game tuti. Negyediknek én továbbra is Slithert mondanám, de neki is most van sérültje is meg rossz formájú embere. 5-6 meg megyünk öten is úgy néz ki. meslija-te-kamaj-én és még neo is ott van. Szóval én ezeket a csatákat még inkább figyelem és ezért is próbáltam felszedni embert a blokkokra, hátha sikerül megcsípni. Csak hát mohó voltam és a végén még a biztosnak tűnők is elszálltak.
De tanultam ebből, viszont nagy győzelemnek értékelem még ha gyengébb is volt pár embered. meslija most ugyanez, ráadásul így kezdésnek rögtön annyi embere van mint égen a csillag.
Tegnap 10 vs 5 ma egy szolid 7 vs 4 (3). És Game meg pont elvitte Belinellit, pedig ő ma is meg csütörtökön is játszott volna. Én ezekre is mindig próbálok figyelni, meslija ellen nem szabad kikapnom vagy ha igen akkor nem nagyon. Ezek a legfontosabb csaták idén, mert mint írtam az első hármas úgyis erősebb mint mi, de hát valakinek be kell jutnia a PO-ba is, s én mindent meg is teszek, hogy beérjek.
Megnéztem, valóban kell telefonszámot is megadni. Írja be és azután tud regelni.varnagykrisztian írta:[
Bob nézz nekem légyszi utánna, valami olyat ír regisztrációkor hogy SMS-ben küldi jelszót.Régen tőlem sem kért telószámot vagyis igen de kamut írtam be.Köszi.
Bob nézz nekem légyszi utánna, valami olyat ír regisztrációkor hogy SMS-ben küldi jelszót.Régen tőlem sem kért telószámot vagyis igen de kamut írtam be.Köszi.Bob_Marley írta:Szerintem azért telefonszám nélkül is lehet regisztrálni. Nekem nem rémlik, hogy meg kellett volna adni számot.varnagykrisztian írta:Skacok, yahoo-ra csak telószám megadásával lehet regisztrálni?Én még annó egy nem létezőt adtam meg.Kikerülhető?Haveromnak FANTASY-hoz kellene de nem bízik benne.Köszi.
Szerintem azért telefonszám nélkül is lehet regisztrálni. Nekem nem rémlik, hogy meg kellett volna adni számot.varnagykrisztian írta:Skacok, yahoo-ra csak telószám megadásával lehet regisztrálni?Én még annó egy nem létezőt adtam meg.Kikerülhető?Haveromnak FANTASY-hoz kellene de nem bízik benne.Köszi.
Az egyik legjobb játékosom nélkül, aki ráadásul a legponterősebb is nálam azért nem gondoltam volna.MichaaBee írta:Bob, azért ahogy mostanában muzsikál a csapatom, nem volt akkora kihívás elverni, még én örültem a végén a 9-3-nak...Épp a múlt héten néztem végig a draftolt névsoromat, hát amilyen jónak tűnt anno majdnem mindenki, annyira gyászos, hogy most mennyi értékelhető emberem van. Towns-on kívül nincs is olyan pickem, aki nagyon bejött volna.
Aztán tegnap épp kijött a lépés, Smith is a semmiből szórt 8 triplát, általában egy hét alatt szokott ennyi pontot összekapargatni... Danny Green-t nem is említem már, nagyon teszteli a tűréshatáromat.
Egyből lekerül!MichaaBee írta:Ha ma kidobok egy játékost, akkor egyből lekerül a rosteremről, vagy csak holnap?
A kidobás azonnal megtörténik.MichaaBee írta:Ha ma kidobok egy játékost, akkor egyből lekerül a rosteremről, vagy csak holnap?