varnagykrisztian írta:Skacok, yahoo-ra csak telószám megadásával lehet regisztrálni?Én még annó egy nem létezőt adtam meg.Kikerülhető?Haveromnak FANTASY-hoz kellene de nem bízik benne.Köszi.
Szerintem azért telefonszám nélkül is lehet regisztrálni. Nekem nem rémlik, hogy meg kellett volna adni számot.
MichaaBee írta:Bob, azért ahogy mostanában muzsikál a csapatom, nem volt akkora kihívás elverni, még én örültem a végén a 9-3-nak...

Épp a múlt héten néztem végig a draftolt névsoromat, hát amilyen jónak tűnt anno majdnem mindenki, annyira gyászos, hogy most mennyi értékelhető emberem van. Towns-on kívül nincs is olyan pickem, aki nagyon bejött volna.
Aztán tegnap épp kijött a lépés, Smith is a semmiből szórt 8 triplát, általában egy hét alatt szokott ennyi pontot összekapargatni... Danny Green-t nem is említem már, nagyon teszteli a tűréshatáromat.

Az egyik legjobb játékosom nélkül, aki ráadásul a legponterősebb is nálam azért nem gondoltam volna.
Azt meg tegyük hozzá, hogy Bosh 14 hármast tolt 60%-kal.

Curry elbújhatna mögötte. Illetve Greennek úgy rémlik pont az egyik meccse nagyon összejött és dobott pár triplát. Mondjuk ő tényleg nagy talány, iszonyat gyenge.
Azért most gyengébb formába is kerültek embereid meg Bradley is lesérült. Hill amúgy egész jó, Ellis gyenge (én pont fordítva jósoltam.

) Dieng is jó, Carroll sérült állandóan is ez is sokat számít. Én tőled most is tartok, mert az első három az szerintem nem kérdés. Cumbee-fcbarca0827-Game tuti. Negyediknek én továbbra is Slithert mondanám, de neki is most van sérültje is meg rossz formájú embere. 5-6 meg megyünk öten is úgy néz ki. meslija-te-kamaj-én és még neo is ott van. Szóval én ezeket a csatákat még inkább figyelem és ezért is próbáltam felszedni embert a blokkokra, hátha sikerül megcsípni. Csak hát mohó voltam és a végén még a biztosnak tűnők is elszálltak.

De tanultam ebből, viszont nagy győzelemnek értékelem még ha gyengébb is volt pár embered. meslija most ugyanez, ráadásul így kezdésnek rögtön annyi embere van mint égen a csillag.

Tegnap 10 vs 5 ma egy szolid 7 vs 4 (3). És Game meg pont elvitte Belinellit, pedig ő ma is meg csütörtökön is játszott volna. Én ezekre is mindig próbálok figyelni, meslija ellen nem szabad kikapnom vagy ha igen akkor nem nagyon. Ezek a legfontosabb csaták idén, mert mint írtam az első hármas úgyis erősebb mint mi, de hát valakinek be kell jutnia a PO-ba is, s én mindent meg is teszek, hogy beérjek.