Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ámulj 10100Diego10 írta:
Mennyiért igazolod??
A játékosok 20-21 éves korukig gyorsabban fejlődnek mint utánna ergó megfelelő edzés + edzővel simán kihozhatsz egy egész jó játékost belőle.dekor írta:Jiří Vávra
TSI=340, 18 éves és 77 napos, gyenge forma
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van
Erőnlét: nagyszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerű
Szélsőjáték: katasztrofális Védekezés: középszerű
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
Belőle kihozhatok még valamit?
kamaj írta:Akkor kell neki pár meccs játszasd végig a szezonon sztem lesz nála javulás. Lehet, hogy akkor tényleg a forma a hibás.
kamaj írta:Megelőztél Diego10. Annyira akkor nem a forma a probléma. Ugyanazon a poszton játszatod, mint a régi csapatába játszott?
kamaj írta:Hát ha minden jól megy a védőd már játszani fog ellened.
Am nekem is bemutatkozott az új tehetséges kapusom. Hát mitnemondjak a csapat legrosszabja volt, de nembaj van még ideje fejlődni(3 nap alatt 300 TSIvel többje lett bíztató sőőőőt).
kamaj írta:Na, gratula hozzá jó vétel volt!Diego10 írta:kamaj!láttad az új kapusom pár hsz-el ezelőtt???
Jobb mint az előző kapusom ráadásul mindössze 3200eft volt az előző kapusom meg eladtam 4800ért szal jó üzlet volt.![]()
Ha nem esetleg nem láttad volna:18éves 2440 TSi megfelelő forma és védés.
Az edzőknél a legeslegfőbb tulajdonsága az, hogy milyen edző. A többi utánna jön. Nekem van egy megfelelő edzőm pocsék vezetői kézséggel, de az edzések során inkább az edzői tulajdonsága a legfőbb nem a vezetői kézsége.