Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nehézkes még a csapatodról véleményt mondani mivel még nem játszottál meccset. A játékos nem tűnik rossznak, de pár értéket mondhatnál róla, mert neki sincs meccsértékelése.dekor írta:Belenézne valaki a csapatomba? Kíváncsi lennék pár hozzáértő véleményére... Az egyik játékosom azonosítója akit most szereztem meg... : 211724770
dekor írta:Belenézne valaki a csapatomba? Kíváncsi lennék pár hozzáértő véleményére... Az egyik játékosom azonosítója akit most szereztem meg... : 211724770
kamaj írta:Na én kikaptam 1-0ra a 88 percben 11est hibáztam, de nem baj hisz kreatív játékra raktam a csapatot. Az új ifikapusom bemutatkozhatott ő volt a leggyengébb egyenlőre, de megnéztem 10.én vettem akkor 1430 volt a TSIje azóta 1720 lett.
kamaj írta:Köszi , tényleg elég jól nyomják, bárcsak ennyi csillagos lenne a normál csapatom! Ezt a játékosmegfigyelőkkel lehet elérni általában jó ifiket találnak és meg is mondják hol tud játszani, ezért én szinte az összes alapifit kirúgtam és módszeresen a játékosmegfigyelők segítségével újra feltöltöttem az ifiket. A tieid se rosszak, de egy kis játékkal, ahogy az előbb leírtam jobbak lehetnek. Ja és kihívtam az ifijeidet egy edzőmeccsre, mert kellene nekik a játék.
komolyan, tök sok ilyen kérdést megspórolhatnátok a manual, vagy a hattrick wiki olvasásával. de azért segítek, mert tudom, hogy én is anno megkérdeztem valakitől, ahelyett, hogy mindent átnyálaztam volnakamaj írta:Ha már ezt leírtad lenne egy kérdésem. Sokkal gyorsabb a fejlődése a csókának ha ezt a 9:1 arányt csinálom mintha 1:1 lenne megfelelő edzővel(én jelenleg egy 17 éves kapust akarok felfejleszteni eddig megfelelő védésű)? Egy picit drága móka, de ha lényegesen rövidebb a fejlődési idő akkor ezt használnám, mert hát minél előbb annál jobb.
Am megnéztem a csapatodat. Hát nagyon jól tollják gratula hozzájuk.
Még egy kérdésem lenne remélem tudja rá vlki a választ:
Mi a jobb, ha akadémián haggyuk a játékost míg ki nem nő belőle(18-19 éves korukban) vagy minél előbb akár már 17 évesen felhozni? Elméletileg én úgy tudom, hogy az akadémián gyorsabban fejlődnek, de mégis csak 17 éves ifi tehetségeket látok inkább nagyon drágán elkellni.
Ha már ezt leírtad lenne egy kérdésem. Sokkal gyorsabb a fejlődése a csókának ha ezt a 9:1 arányt csinálom mintha 1:1 lenne megfelelő edzővel(én jelenleg egy 17 éves kapust akarok felfejleszteni eddig megfelelő védésű)? Egy picit drága móka, de ha lényegesen rövidebb a fejlődési idő akkor ezt használnám, mert hát minél előbb annál jobbAgypiercing írta: 2) segéd / kapusedző: attól függ. ők az edzést gyorsítják. ha kapusokat edzel, tehát védést, akkor 1 segéd és 9 kapusedző kell, ha bármi mást, akkor fordítva. 9 segédedző drágának tűnhet eleinte, de kell, mert így lépnek a leggyorsabban a srácaid, és az eladásukból van a pénz, ugye...
sziasztok! nahát, van itt is hattrick-topic?fUtBoLiStA írta:Valaki plíz csak 2 kérdés!
Őöö...ifiakadémiát érdemes létrehozni? Valamilyen előnyöm, hátrányom származhat belőle?
Másik kérdésem hány segédedzőt, kapusedzőt, közgazdászt stb. érdemes felvenni?
...1,2,3...Húú ez 3 kérdés volt.