fUtBoLiStA írta:Valaki plíz csak 2 kérdés!
Őöö...ifiakadémiát érdemes létrehozni? Valamilyen előnyöm, hátrányom származhat belőle?
Másik kérdésem hány segédedzőt, kapusedzőt, közgazdászt stb. érdemes felvenni?
...1,2,3...Húú ez 3 kérdés volt. 
sziasztok! nahát, van itt is hattrick-topic?

én már elég régóta játszom, több-kevesebb lelkesedéssel, jelenleg a negyedosztályban, de örülhetek, ha a szezon végén odaérek osztályozós helyre, kicsit kiöregedett a csapatom, ráférne egy generációváltás. na mindegy, nem untatlak ezzel benneteket.
a kérdéseidre a válasz: olvasd el a manualt (:D), de egy pár dolgot megmondhatok ingyen is

. ja és lényegében két kérdés volt.
1) ifiakadémia: ha van rá elég időd, csak akkor nyomasd, mert külön meccsei lesznek, külön ligával, amit neked kell összehozni, és olvasni kell a játékos-megfigyelők jelentéseit (1-3 figyelő lehet), hogy megtaláld, kinek mi a legjobb posztja. a 4000 eFt úgyis kell, "lottós" ifinél is, csak remek csapatból van a legnagyobb esélyed normális srácot húzni!

.
2) segéd / kapusedző: attól függ. ők az edzést gyorsítják. ha kapusokat edzel, tehát védést, akkor 1 segéd és 9 kapusedző kell, ha bármi mást, akkor fordítva. 9 segédedző drágának tűnhet eleinte, de kell, mert így lépnek a leggyorsabban a srácaid, és az eladásukból van a pénz, ugye...
közgazdász: ha sok pénzed van tartalékban, kamatoztathatja (de hülye szó

), de ezt ilyen 500 millával érdemes elkezdeni, azt mondják az okosok. ha meg nagy mínuszban vagy, valamennyit faraghat belőle, de nagy mínusznál én inkább eladnék egy jó játékost, és kirúgnám az egész személyzetet, mintsemhogy fölvegyek még valakit...
szóval ezek az én tapasztalataim, ha valamit rosszul írtam volna, javítsatok ki, az utóbbi időben nem követtem annyira a játék változásait...
hja a csapatom: 3rd District Pumas (577866) a IV.64-ből.