Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kamaj írta:Na végre hazaértem. Köszi Diego10 szerintem a te címered is nagyon klafa lett. És hogy a témához is kapcsolódjak a kezdő 11-et a mérkőzések menüpontban tudod beállítani. Elméletileg automatikusan is ad egyet de azon jobb minél előbb változtatni. És mindenkinek üzenem, hogy nálam is vannak kinnt játékos olcsón is adom őket, jó lenne ha mind elkelne. A csapatom neve: Debrecen City
MessiFan írta:Az a gond hogy csak laptop-on jön be a Hattrick és most tesómnál van.
Szóval majd holnap vagy azután tudom megnézni mert ma megyek barátomhoz aludni..
Rád gondoltam.Master19 írta:Rám gondolsz??Na mind1 ha nem is akkor is leirom!:
Csoport: # 5 a VII.822 csoportban
De ha már irtam akkor kérdezném h a kezdő 11-et hogy csinálhatom meg??Vagy automatikus?
Hanyad osztályba kerültél???Master19 írta:Nem kell annyit jobb esetben..nekem is ezt irta tegnap és már megvan a csapatomtorrentkiller írta:Hellosztok. Csináltam egy csapatot, és azt irta ki hogy 1 hét mire megkapom, mert várólistán vok. Akkor most 1 hetet várnom kell?
Mert azt nem szeretném. Vagy hogy megy ez?
Pls válaszoljatok. Köszi
Nem kell annyit jobb esetben..nekem is ezt irta tegnap és már megvan a csapatomtorrentkiller írta:Hellosztok. Csináltam egy csapatot, és azt irta ki hogy 1 hét mire megkapom, mert várólistán vok. Akkor most 1 hetet várnom kell?
Mert azt nem szeretném. Vagy hogy megy ez?
Pls válaszoljatok. Köszi
Tobias88 írta:hellosztok, ezt a menedzseres játékot próbáltátok már?
http://pmanager.org/
szerintem sokkal jobb mint a hattrick, legalábbis számomra átláthatóbb
torrestoni írta:Ide is belinkelheted legalább mások, és én is láthatom mire jutottál Később azonban, ha az extrák menüpontot el kezdem feltölteni, akkor e-mailban kellene elküldeni a linket. Erről mindenkit tájékoztatok majd.Diego10 írta:Arra gondoltam torrestoni de aztán hogyan tovább??
Linkeljem be ide?Mert meg akarom mutatni a címeremet.
Ide is belinkelheted legalább mások, és én is láthatom mire jutottál Később azonban, ha az extrák menüpontot el kezdem feltölteni, akkor e-mailban kellene elküldeni a linket. Erről mindenkit tájékoztatok majd.Diego10 írta:Arra gondoltam torrestoni de aztán hogyan tovább??
Linkeljem be ide?Mert meg akarom mutatni a címeremet.
thxDiego10 írta:ultrasur írta:Na megvan a csapatom
THC the hero club
már igazoltam játékost
és
VII 797 csoportba vok az elötem lévő 6 ponttal vezet...
Sok sikert!
Hát, kepfeltoltes.hu, ha erre gondolsz.Diego10 írta:Valaki megtudná nekem mondani hogy kell képet feltölteni??
Sok sikert kívánok én is. Ha szeretnél, akkor jelentkezz a Gamper Kupára.ultrasur írta:Na megvan a csapatom
THC the hero club
már igazoltam játékost
és
VII 797 csoportba vok az elötem lévő 6 ponttal vezet...