Gamez - Kedvencek játékok
- Messithebest
- Director del Fútbol
Jön a Ps3 féle Jailbreak cucc xboxra is! A neve x360key. Ezt a kis bütyköt azért találták ki, mert már nagyon sok dolgot bevetett az MS a warez ellen..(Ap2.5, legújabb dash(felülírja a meghajtót...azt viheted minden játék után újraflashelni a boxot...)) az a durva hogy ebben egy mini Linux rendszer fut, egy mellékelt microSD kártyáról.... Kiváncsi leszek az árára, ha nem túl drága, lehet beruházok rá, mert már nagyon unom hogy az új játékok meg az Ap2.5ös(NFS:HP, AC:BH, Fable 3,COD: MW2, COD:BO) játékok nem mennek, csak újraflasheléssel.....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Valóban, elírtam! Javítva!Barcaádám írta:
nem kötekedésért de amiket te írtál azok stratégiák igen, de azok nem RPG-k, az RPG az szerepjáték(role playing game) a stratégia az RTS(real time strategy )![]()

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- messibarca
- Jugador d'estrella
Barcaádám , ezer köszönet, néztem videókat erről a titan quest ről és nagyon tetszik
, sztem ki fogom próbálni még ma , még egyszer kösz

a siget készítette Victor (vuvu)
- Barcaádám
- Capitá del Barça
nem kötekedésért de amiket te írtál azok stratégiák igen, de azok nem RPG-k, az RPG az szerepjáték(role playing game) a stratégia az RTS(real time strategy )Stalkyard írta:Amiket te írtál, azok stratégiai játékok, más néven RPG-k. Ebből kifolyólag én ezeket ajánlanám:messibarca írta:Üdv mindenkinek !
mivel már rá untam NFS-re és a FIFA-ra , PES-re ezért azt szeretném megkérdezni valaki tudna-e ajánlani egy bizonyos fajta játék típust.
Robin Hood the legend of sherwood
Desperados
Commandos1-2-3
Ezekhez a remek játékokhoz hasonló játékot keressek!
Nem tudom ,hogy ezeknek a játékoknak mi az összefoglaló nevük ,de ha már valaki csak az összf. nevüket leírja az már nekem segítség. A válaszokat előre köszönöm!
- Total War sorozat
- Age of Empires 1-2-3
- Lord of The Rings: Battle For Middle Earth
- Esetleg a Command&Conquer epizódjai.
Remélem segíthettem!

amúgy messibarca-nak a Titan Questet ajánlanám

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- messibarca
- Jugador d'estrella
Rendben , köszönöm a segítséget mindkettőtöknek, megnézem azokat a gameket amiket ajánlottatok 

Amiket te írtál, azok stratégiai játékok, más néven RTS-ek. Ebből kifolyólag én ezeket ajánlanám:messibarca írta:Üdv mindenkinek !
mivel már rá untam NFS-re és a FIFA-ra , PES-re ezért azt szeretném megkérdezni valaki tudna-e ajánlani egy bizonyos fajta játék típust.
Desperados
Commandos1-2-3
Nem tudom ,hogy ezeknek a játékoknak mi az összefoglaló nevük ,de ha már valaki csak az összf. nevüket leírja az már nekem segítség. A válaszokat előre köszönöm!
- Total War sorozat
- Age of Empires 1-2-3
- Lord of The Rings: Battle For Middle Earth
- Esetleg a Command&Conquer epizódjai.
Remélem segíthettem!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2011.04.26. 17:11:29-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Call of Juarez 1-2messibarca írta:Üdv mindenkinek !
Desperados
Commandos1-2-3
Nekem ez jutott eszembe!
szerk: szajko Ha szereted a gondolkodtatós kalandjátékokat próbáld ki:Dracula Origin, ez is régebbi, mi anno kollégiumban nem tudtuk letenniMeg Black Mirror, ez elvileg nem sokára jön 3ik résszel, vagy már ki is adták!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.26. 14:14:59-kor.
- messibarca
- Jugador d'estrella
Üdv mindenkinek !
Desperados
Commandos1-2-3
Desperados
Commandos1-2-3

- Messithebest
- Director del Fútbol
Azok csak ilyen DS-re PSPre vannak. PCn nem lehet emulálni egy Xboxnak a teljesítményét. És a PS3ét sem szóval ebben nem tudtok reménykedni sajnos. Megoldás: vegyetek PSt vagy boxotL.Messi 10 írta:Van valami emulator amivel lehet futtatni a konzolos gameket pc-n. Hátha.soadroli írta:Elvileg nem jön, de még lehet reménykedniMessithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.kapják be az összes fa..

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
igen, még az új MK is ilyen.barca99 írta:...

Látom van egy pár ember, aki az új MK-tel tolja, remélem tudtok segíteni. 
Szerintem a legújabb játék, ami megvan, az a Fifa 11. Ez az aktiváló lemezes módszerrel simán elindul. A MK is ilyen? Elvileg nincs benne AP 2.5-ös védelem, szóval úgy gondolom, ha úgy csinálok mindent, mint eddig, akkor jó vagyok. Vagy kell valamit patchelni, hogy elinduljon?

Szerintem a legújabb játék, ami megvan, az a Fifa 11. Ez az aktiváló lemezes módszerrel simán elindul. A MK is ilyen? Elvileg nincs benne AP 2.5-ös védelem, szóval úgy gondolom, ha úgy csinálok mindent, mint eddig, akkor jó vagyok. Vagy kell valamit patchelni, hogy elinduljon?
- Fernando
- Llegenda del Barça
LA Noire-t már én is várom pár hónapja.
Kiírtam valamelyik nap az Operation Flashpointot, de össze vissza update-el és nem indul el. (több féleképp próbáltam).
Addig is Mafia II. Megcsináltam 100%-osra, összes acsival együtt. Jöhet a Shift 2.
Kiírtam valamelyik nap az Operation Flashpointot, de össze vissza update-el és nem indul el. (több féleképp próbáltam).
Addig is Mafia II. Megcsináltam 100%-osra, összes acsival együtt. Jöhet a Shift 2.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Van valami emulator amivel lehet futtatni a konzolos gameket pc-n. Hátha.soadroli írta:Elvileg nem jön, de még lehet reménykedniMessithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.kapják be az összes fa..

Elvileg nem jön, de még lehet reménykedniMessithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.

Amúgy elég Mafia 2 beütése van

- Messithebest
- Director del Fútbol
PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.soadroli írta:Videó alapján tényleg elég zsíros gémMessithebest írta:L.A. Noire![]()
Szerintem eddig év játéka.....(grafika alapján...) Piszkosul bejön....
![]()
PC-re mikor jön, nem tudod?
Mostanság annyira nem toltam az NBAvel, inkább FIFÁztam, de most hogy mondod, megfogom nézniMessiFan írta:Messithebest, felvetted már a nehézségi fokozatot? Mert én már majdnem egy szezont lenyomtam All star szinten és most tartok a PO első fordulójánál
1. Boston
2. Miami
3. Knicks
...
7. BULLS![]()
Én a Sixerst kaptam akiket az első meccsen 97-122-re le is vertem bár az első félidő 51-53 volt
Rondo karriercsúcs: 31 pont, Allen szintén 31 pont.
Egyébként All star nem olyan nehéz. Példának okáért én a Chicagot hazai pályán 97-118-ra vertem aztán a Dallast szintén otthon 97-105-re.
Érdekes, ellenem általában 90-100 között dobnak. Utóbbi 3 meccs 97
RONDO MVP!!
13.9 PPG, 11.2 APG, 5.6 steal meccsenként.
Allen dobta a legjobban a hármasokat az egész NBA-ban.
Holnap folytatom a 76ers ellen. Egyébként akinek nem esett volma le, a Miami a Bullsal játszik az első körben. Megkönnyítik a dolgomat

Videó alapján tényleg elég zsíros gémMessithebest írta:L.A. Noire![]()

PC-re mikor jön, nem tudod?

Messithebest, felvetted már a nehézségi fokozatot? Mert én már majdnem egy szezont lenyomtam All star szinten és most tartok a PO első fordulójánál 
1. Boston
2. Miami
3. Knicks
...
7. BULLS
Én a Sixerst kaptam akiket az első meccsen 97-122-re le is vertem bár az első félidő 51-53 volt
Egyébként All star nem olyan nehéz. Példának okáért én a Chicagot hazai pályán 97-118-ra vertem aztán a Dallast szintén otthon 97-105-re.
RONDO MVP!!
Holnap folytatom a 76ers ellen. Egyébként akinek nem esett volma le, a Miami a Bullsal játszik az első körben. Megkönnyítik a dolgomat

1. Boston
2. Miami
3. Knicks
...
7. BULLS

RONDO MVP!!

kösziszajko írta:hát baromira megterhelődaffy írta:írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
a régieket nagyon szerettem,de az új dc-s nem jött be. a kedvenc anno a mk3 volt segan.
az irányítás nem nehéz,hamar rá fogsz jönni. a kamera mostmár forog is,de az már ismerős lehet a mk vs dc-ből...
a kivégzések kumma jóra sikeredtek. van egy jópár új szereplő is pl:nightwolf,akiről azt se tudom,hogy ki.
de összességében hasonlít a dc-re.
én már halálra untam magam azért vittem végig 3-4 nap alatt.
egy dupla dvd-t megér szerintem,próbáld ki.
egyébként nightwolf ősmortalos

hát baromira megterhelődaffy írta:írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
a régieket nagyon szerettem,de az új dc-s nem jött be. a kedvenc anno a mk3 volt segan.

az irányítás nem nehéz,hamar rá fogsz jönni. a kamera mostmár forog is,de az már ismerős lehet a mk vs dc-ből...
a kivégzések kumma jóra sikeredtek. van egy jópár új szereplő is pl:nightwolf,akiről azt se tudom,hogy ki.
de összességében hasonlít a dc-re.
én már halálra untam magam azért vittem végig 3-4 nap alatt.
egy dupla dvd-t megér szerintem,próbáld ki.
marley,olyanra gondolok amiben kevés akció van és nem durva...

youtubeon keress rá a fable 2-re vagy 3-ra és hátha beugrik valami hasonló

víscaelbarca!forever,az 1. részét sokáig vittem,de meguntam a 2. részével egy 20 percet,ha játszottam... most nem ilyen kemény kaland játékra gondoltam,ahol ömlik a vér

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
PC-re van egy kettő, milyenre gondolsz, point-click, vagy amiben "akció" is van!2006os, de szerintem a valaha volt egyik legjobb kalandjáték a Fahrenheit!szajko írta:valaki x360-ra tudna ajánlani kaland játékot,de lehetőleg a fable sorozaton kívűl,mert azt már kivégeztem egy párszor.
de ha valaki pc-re tud normális kaland játékot,akkor az sem gond.
Detektívesben Still Life az etalon

Jó hogy ezt az L.A. Noire csak Xboxra adják ki.....Maffiát is érdekes Joy-jal irányítani, de meglessük majd!

- Messithebest
- Director del Fútbol
Nézz róla videókat. Egyébként meg a történet:MessiFan írta:Ez milyen játék? Mászkálós lövöldözős mint a GTA vagy a városban csak küldetéseknél lehet lenni? Mert lehet rajta lesz a listámon xboxraMessithebest írta:L.A. Noire![]()
Eddig a lista: Fifa, NBA, Black Ops, GTA IV
"Az LA Noire egy egészen egyedi krimi, melynek célja, hogy éreztesse velünk milyen is egy igazi detektív bőrébe bújni. A Team Bondi és a Rockstar Los Angeles legvarázsosabb és egyben legerőszakosabb időszakát tálalja nekünk (1940-es évek), a megoldandó esetek pedig valós ügyekre alapoznak.
A játékban lesznek klasszikus akció-shooter részek, bizonyítékkeresés és kihallgatások. Az agymunkára legalább akkora hangsúly helyeződik, mint arra, hogy túléljük a lövöldözéseket vagy sikerrel zárjunk egy autós, esetleg gyalogos üldözést. Hősünk, Cole Phelps egy világháborús veterán, aki újoncként kezd a rendőrségnél. Úgy érzi, ebben az állásban talán helyrehozhatja azt a sok rosszat, ami a háború időszaka alatt történt. A játék során nem lép szinteket, nem kap küldetéseket, minden egyes megoldott ügy után nehezebb kihívások elé állít majd minket az LA Noire, ahogy Cole ezzel lépked fel a ranglétrán és egyre közelebb kerül a város alvilágához és annak mozgatóihoz.
Az egyes esetek megoldása több lépcsőből áll. Először helyszínelünk és kihallgatjuk a tanúkat. Ez utóbbi egészen különleges, itt jön elő leginkább a színészek munkája és az új technológia, mely arcuk minden rezdülését leköveti ('Motion scan'). Figyelnünk kell az embereket, némelyiken könnyen észrevehető lesz ha hazudik. Ez persze nem elég egy eset felgöngyölítéséhez, ott a lehetőség, hogy kövessük, ha gyanakszunk valakire. Ha bizonyítékot találunk, egy szembesítés során új nyomokhoz juthatunk, vagy a hallottakat felhasználhatjuk a kihallgatás hátralévő részében.
Az eddigiek alapján meg vagyunk győzve, várjuk a május 20-ai megjelenést. Platformok: PS3, Xbox 360."

írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.szajko írta:én már végig is toltamdaffy írta:valaki nyomta már az új mortal kombatot?
Ez milyen játék? Mászkálós lövöldözős mint a GTA vagy a városban csak küldetéseknél lehet lenni? Mert lehet rajta lesz a listámon xboxraMessithebest írta:L.A. Noire![]()

Eddig a lista: Fifa, NBA, Black Ops, GTA IV

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Dragon Age , Dragon age 2szajko írta:valaki x360-ra tudna ajánlani kaland játékot,de lehetőleg a fable sorozaton kívűl,mert azt már kivégeztem egy párszor.
de ha valaki pc-re tud normális kaland játékot,akkor az sem gond.
mind2 platformra kijött

- Messithebest
- Director del Fútbol
L.A. Noire