Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 17:26:57

Jön a Ps3 féle Jailbreak cucc xboxra is! A neve x360key. Ezt a kis bütyköt azért találták ki, mert már nagyon sok dolgot bevetett az MS a warez ellen..(Ap2.5, legújabb dash(felülírja a meghajtót...azt viheted minden játék után újraflashelni a boxot...)) az a durva hogy ebben egy mini Linux rendszer fut, egy mellékelt microSD kártyáról.... Kiváncsi leszek az árára, ha nem túl drága, lehet beruházok rá, mert már nagyon unom hogy az új játékok meg az Ap2.5ös(NFS:HP, AC:BH, Fable 3,COD: MW2, COD:BO) játékok nem mennek, csak újraflasheléssel.....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.04.26. 17:10:53

Barcaádám írta:
nem kötekedésért de amiket te írtál azok stratégiák igen, de azok nem RPG-k, az RPG az szerepjáték(role playing game) a stratégia az RTS(real time strategy ) :wink:
Valóban, elírtam! Javítva! :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messibarca
Jugador d'estrella

2011.04.26. 15:32:43

Barcaádám , ezer köszönet, néztem videókat erről a titan quest ről és nagyon tetszik :) , sztem ki fogom próbálni még ma , még egyszer kösz
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.04.26. 15:12:30

Stalkyard írta:
messibarca írta:Üdv mindenkinek !

mivel már rá untam NFS-re és a FIFA-ra , PES-re ezért azt szeretném megkérdezni valaki tudna-e ajánlani egy bizonyos fajta játék típust.

Robin Hood the legend of sherwood
Desperados
Commandos1-2-3

Ezekhez a remek játékokhoz hasonló játékot keressek!
Nem tudom ,hogy ezeknek a játékoknak mi az összefoglaló nevük ,de ha már valaki csak az összf. nevüket leírja az már nekem segítség. A válaszokat előre köszönöm!
Amiket te írtál, azok stratégiai játékok, más néven RPG-k. Ebből kifolyólag én ezeket ajánlanám:

- Total War sorozat
- Age of Empires 1-2-3
- Lord of The Rings: Battle For Middle Earth
- Esetleg a Command&Conquer epizódjai.

Remélem segíthettem! :)
nem kötekedésért de amiket te írtál azok stratégiák igen, de azok nem RPG-k, az RPG az szerepjáték(role playing game) a stratégia az RTS(real time strategy ) :wink:

amúgy messibarca-nak a Titan Questet ajánlanám
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
messibarca
Jugador d'estrella

2011.04.26. 14:46:14

Rendben , köszönöm a segítséget mindkettőtöknek, megnézem azokat a gameket amiket ajánlottatok :!:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.04.26. 14:09:53

mivel már rá untam NFS-re és a FIFA-ra , PES-re ezért azt szeretném megkérdezni valaki tudna-e ajánlani egy bizonyos fajta játék típust.

Desperados
Commandos1-2-3

Nem tudom ,hogy ezeknek a játékoknak mi az összefoglaló nevük ,de ha már valaki csak az összf. nevüket leírja az már nekem segítség. A válaszokat előre köszönöm!
Amiket te írtál, azok stratégiai játékok, más néven RTS-ek. Ebből kifolyólag én ezeket ajánlanám:

- Total War sorozat
- Age of Empires 1-2-3
- Lord of The Rings: Battle For Middle Earth
- Esetleg a Command&Conquer epizódjai.

Remélem segíthettem! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2011.04.26. 17:11:29-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 14:03:42

Desperados
Commandos1-2-3

Call of Juarez 1-2
Nekem ez jutott eszembe!

szerk: szajko Ha szereted a gondolkodtatós kalandjátékokat próbáld ki:Dracula Origin, ez is régebbi, mi anno kollégiumban nem tudtuk letenniMeg Black Mirror, ez elvileg nem sokára jön 3ik résszel, vagy már ki is adták!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.26. 14:14:59-kor.
messibarca
Jugador d'estrella

2011.04.26. 13:57:10

Üdv mindenkinek !

Desperados
Commandos1-2-3

Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 10:56:06

L.Messi 10 írta:
soadroli írta:
Messithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.
Elvileg nem jön, de még lehet reménykedni :)kapják be az összes fa..
Van valami emulator amivel lehet futtatni a konzolos gameket pc-n. Hátha.
Azok csak ilyen DS-re PSPre vannak. PCn nem lehet emulálni egy Xboxnak a teljesítményét. És a PS3ét sem szóval ebben nem tudtok reménykedni sajnos. Megoldás: vegyetek PSt vagy boxot :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
szajko
Director del Fútbol

2011.04.26. 10:56:06

barca99 írta:...
igen, még az új MK is ilyen. :)
barca99
Llegenda del Barça

2011.04.26. 10:38:48

Látom van egy pár ember, aki az új MK-tel tolja, remélem tudtok segíteni. :)

Szerintem a legújabb játék, ami megvan, az a Fifa 11. Ez az aktiváló lemezes módszerrel simán elindul. A MK is ilyen? Elvileg nincs benne AP 2.5-ös védelem, szóval úgy gondolom, ha úgy csinálok mindent, mint eddig, akkor jó vagyok. Vagy kell valamit patchelni, hogy elinduljon?
Fernando
Llegenda del Barça

2011.04.25. 23:39:12

LA Noire-t már én is várom pár hónapja.

Kiírtam valamelyik nap az Operation Flashpointot, de össze vissza update-el és nem indul el. (több féleképp próbáltam).

Addig is Mafia II. Megcsináltam 100%-osra, összes acsival együtt. Jöhet a Shift 2.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.04.25. 22:57:22

soadroli írta:
Messithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.
Van valami emulator amivel lehet futtatni a konzolos gameket pc-n. Hátha.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.04.25. 22:36:50

Amúgy elég Mafia 2 beütése van :)
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.25. 22:24:14

soadroli írta:
Messithebest írta:L.A. Noire :shock: :shock: Szerintem eddig év játéka.....(grafika alapján...) Piszkosul bejön....
Videó alapján tényleg elég zsíros gém :D
PC-re mikor jön, nem tudod?
PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.
MessiFan írta:Messithebest, felvetted már a nehézségi fokozatot? Mert én már majdnem egy szezont lenyomtam All star szinten és most tartok a PO első fordulójánál :D
1. Boston
2. Miami
3. Knicks
...
7. BULLS :shock:

Én a Sixerst kaptam akiket az első meccsen 97-122-re le is vertem bár az első félidő 51-53 volt :D
Rondo karriercsúcs: 31 pont, Allen szintén 31 pont.

Egyébként All star nem olyan nehéz. Példának okáért én a Chicagot hazai pályán 97-118-ra vertem aztán a Dallast szintén otthon 97-105-re.
Érdekes, ellenem általában 90-100 között dobnak. Utóbbi 3 meccs 97 :D

RONDO MVP!! :D
13.9 PPG, 11.2 APG, 5.6 steal meccsenként.
Allen dobta a legjobban a hármasokat az egész NBA-ban.

Holnap folytatom a 76ers ellen. Egyébként akinek nem esett volma le, a Miami a Bullsal játszik az első körben. Megkönnyítik a dolgomat :D
Mostanság annyira nem toltam az NBAvel, inkább FIFÁztam, de most hogy mondod, megfogom nézni :D
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.04.25. 22:15:41

Messithebest írta:L.A. Noire :shock: :shock: Szerintem eddig év játéka.....(grafika alapján...) Piszkosul bejön....
Videó alapján tényleg elég zsíros gém :D
PC-re mikor jön, nem tudod?
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.25. 21:58:10

Messithebest, felvetted már a nehézségi fokozatot? Mert én már majdnem egy szezont lenyomtam All star szinten és most tartok a PO első fordulójánál :D
1. Boston
2. Miami
3. Knicks
...
7. BULLS :shock:

Én a Sixerst kaptam akiket az első meccsen 97-122-re le is vertem bár az első félidő 51-53 volt :D
Rondo karriercsúcs: 31 pont, Allen szintén 31 pont.

Egyébként All star nem olyan nehéz. Példának okáért én a Chicagot hazai pályán 97-118-ra vertem aztán a Dallast szintén otthon 97-105-re.
Érdekes, ellenem általában 90-100 között dobnak. Utóbbi 3 meccs 97 :D

RONDO MVP!! :D
13.9 PPG, 11.2 APG, 5.6 steal meccsenként.
Allen dobta a legjobban a hármasokat az egész NBA-ban.

Holnap folytatom a 76ers ellen. Egyébként akinek nem esett volma le, a Miami a Bullsal játszik az első körben. Megkönnyítik a dolgomat :D
daffy
Madridista

2011.04.25. 08:01:31

szajko írta:
daffy írta:írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
a régieket nagyon szerettem,de az új dc-s nem jött be. a kedvenc anno a mk3 volt segan.
hát baromira megterhelő :D

az irányítás nem nehéz,hamar rá fogsz jönni. a kamera mostmár forog is,de az már ismerős lehet a mk vs dc-ből...
a kivégzések kumma jóra sikeredtek. van egy jópár új szereplő is pl:nightwolf,akiről azt se tudom,hogy ki.
de összességében hasonlít a dc-re.
én már halálra untam magam azért vittem végig 3-4 nap alatt.
egy dupla dvd-t megér szerintem,próbáld ki.
köszi
egyébként nightwolf ősmortalos :)
szajko
Director del Fútbol

2011.04.24. 20:28:18

daffy írta:írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
a régieket nagyon szerettem,de az új dc-s nem jött be. a kedvenc anno a mk3 volt segan.
hát baromira megterhelő :D

az irányítás nem nehéz,hamar rá fogsz jönni. a kamera mostmár forog is,de az már ismerős lehet a mk vs dc-ből...
a kivégzések kumma jóra sikeredtek. van egy jópár új szereplő is pl:nightwolf,akiről azt se tudom,hogy ki.
de összességében hasonlít a dc-re.
én már halálra untam magam azért vittem végig 3-4 nap alatt.
egy dupla dvd-t megér szerintem,próbáld ki.

marley,olyanra gondolok amiben kevés akció van és nem durva... :)
youtubeon keress rá a fable 2-re vagy 3-ra és hátha beugrik valami hasonló :)

víscaelbarca!forever,az 1. részét sokáig vittem,de meguntam a 2. részével egy 20 percet,ha játszottam... most nem ilyen kemény kaland játékra gondoltam,ahol ömlik a vér :D de azért köszi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.24. 20:15:45

szajko írta:valaki x360-ra tudna ajánlani kaland játékot,de lehetőleg a fable sorozaton kívűl,mert azt már kivégeztem egy párszor.

de ha valaki pc-re tud normális kaland játékot,akkor az sem gond. :)
PC-re van egy kettő, milyenre gondolsz, point-click, vagy amiben "akció" is van!2006os, de szerintem a valaha volt egyik legjobb kalandjáték a Fahrenheit!
Detektívesben Still Life az etalon :lol:

Jó hogy ezt az L.A. Noire csak Xboxra adják ki.....Maffiát is érdekes Joy-jal irányítani, de meglessük majd!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.24. 19:59:03

MessiFan írta:
Ez milyen játék? Mászkálós lövöldözős mint a GTA vagy a városban csak küldetéseknél lehet lenni? Mert lehet rajta lesz a listámon xboxra :D
Eddig a lista: Fifa, NBA, Black Ops, GTA IV :D
Nézz róla videókat. Egyébként meg a történet:
"Az LA Noire egy egészen egyedi krimi, melynek célja, hogy éreztesse velünk milyen is egy igazi detektív bőrébe bújni. A Team Bondi és a Rockstar Los Angeles legvarázsosabb és egyben legerőszakosabb időszakát tálalja nekünk (1940-es évek), a megoldandó esetek pedig valós ügyekre alapoznak.

A játékban lesznek klasszikus akció-shooter részek, bizonyítékkeresés és kihallgatások. Az agymunkára legalább akkora hangsúly helyeződik, mint arra, hogy túléljük a lövöldözéseket vagy sikerrel zárjunk egy autós, esetleg gyalogos üldözést. Hősünk, Cole Phelps egy világháborús veterán, aki újoncként kezd a rendőrségnél. Úgy érzi, ebben az állásban talán helyrehozhatja azt a sok rosszat, ami a háború időszaka alatt történt. A játék során nem lép szinteket, nem kap küldetéseket, minden egyes megoldott ügy után nehezebb kihívások elé állít majd minket az LA Noire, ahogy Cole ezzel lépked fel a ranglétrán és egyre közelebb kerül a város alvilágához és annak mozgatóihoz.

Az egyes esetek megoldása több lépcsőből áll. Először helyszínelünk és kihallgatjuk a tanúkat. Ez utóbbi egészen különleges, itt jön elő leginkább a színészek munkája és az új technológia, mely arcuk minden rezdülését leköveti ('Motion scan'). Figyelnünk kell az embereket, némelyiken könnyen észrevehető lesz ha hazudik. Ez persze nem elég egy eset felgöngyölítéséhez, ott a lehetőség, hogy kövessük, ha gyanakszunk valakire. Ha bizonyítékot találunk, egy szembesítés során új nyomokhoz juthatunk, vagy a hallottakat felhasználhatjuk a kihallgatás hátralévő részében.

Az eddigiek alapján meg vagyunk győzve, várjuk a május 20-ai megjelenést. Platformok: PS3, Xbox 360."
Kép
daffy
Madridista

2011.04.24. 19:57:28

szajko írta:
daffy írta:valaki nyomta már az új mortal kombatot?
én már végig is toltam :D
írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.24. 19:32:50

Ez milyen játék? Mászkálós lövöldözős mint a GTA vagy a városban csak küldetéseknél lehet lenni? Mert lehet rajta lesz a listámon xboxra :D
Eddig a lista: Fifa, NBA, Black Ops, GTA IV :D
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.04.24. 19:17:00

szajko írta:valaki x360-ra tudna ajánlani kaland játékot,de lehetőleg a fable sorozaton kívűl,mert azt már kivégeztem egy párszor.

de ha valaki pc-re tud normális kaland játékot,akkor az sem gond. :)
Dragon Age , Dragon age 2
mind2 platformra kijött :D de PCre tudsz letölteni magyarosítást, ami nagyon kell a játékba mivel kissé bonyolult
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.24. 18:41:21

L.A. Noire :shock: :shock: Szerintem eddig év játéka.....(grafika alapján...) Piszkosul bejön....
Kép
Válasz küldése