Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban, elírtam! Javítva!Barcaádám írta:
nem kötekedésért de amiket te írtál azok stratégiák igen, de azok nem RPG-k, az RPG az szerepjáték(role playing game) a stratégia az RTS(real time strategy )![]()
nem kötekedésért de amiket te írtál azok stratégiák igen, de azok nem RPG-k, az RPG az szerepjáték(role playing game) a stratégia az RTS(real time strategy )Stalkyard írta:Amiket te írtál, azok stratégiai játékok, más néven RPG-k. Ebből kifolyólag én ezeket ajánlanám:messibarca írta:Üdv mindenkinek !
mivel már rá untam NFS-re és a FIFA-ra , PES-re ezért azt szeretném megkérdezni valaki tudna-e ajánlani egy bizonyos fajta játék típust.
Robin Hood the legend of sherwood
Desperados
Commandos1-2-3
Ezekhez a remek játékokhoz hasonló játékot keressek!
Nem tudom ,hogy ezeknek a játékoknak mi az összefoglaló nevük ,de ha már valaki csak az összf. nevüket leírja az már nekem segítség. A válaszokat előre köszönöm!
- Total War sorozat
- Age of Empires 1-2-3
- Lord of The Rings: Battle For Middle Earth
- Esetleg a Command&Conquer epizódjai.
Remélem segíthettem!
Amiket te írtál, azok stratégiai játékok, más néven RTS-ek. Ebből kifolyólag én ezeket ajánlanám:messibarca írta:Üdv mindenkinek !
mivel már rá untam NFS-re és a FIFA-ra , PES-re ezért azt szeretném megkérdezni valaki tudna-e ajánlani egy bizonyos fajta játék típust.
Desperados
Commandos1-2-3
Nem tudom ,hogy ezeknek a játékoknak mi az összefoglaló nevük ,de ha már valaki csak az összf. nevüket leírja az már nekem segítség. A válaszokat előre köszönöm!
Call of Juarez 1-2messibarca írta:Üdv mindenkinek !
Desperados
Commandos1-2-3
Azok csak ilyen DS-re PSPre vannak. PCn nem lehet emulálni egy Xboxnak a teljesítményét. És a PS3ét sem szóval ebben nem tudtok reménykedni sajnos. Megoldás: vegyetek PSt vagy boxotL.Messi 10 írta:Van valami emulator amivel lehet futtatni a konzolos gameket pc-n. Hátha.soadroli írta:Elvileg nem jön, de még lehet reménykedniMessithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.kapják be az összes fa..
igen, még az új MK is ilyen.barca99 írta:...
Van valami emulator amivel lehet futtatni a konzolos gameket pc-n. Hátha.soadroli írta:Elvileg nem jön, de még lehet reménykedniMessithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.kapják be az összes fa..
Elvileg nem jön, de még lehet reménykedniMessithebest írta:PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.
PC-re úgy tudom nem jön, csak PS3ra és Xbox 360ra. De nézz utána, mert nem vagyok benne 100%ig biztos.soadroli írta:Videó alapján tényleg elég zsíros gémMessithebest írta:L.A. Noire![]()
Szerintem eddig év játéka.....(grafika alapján...) Piszkosul bejön....
![]()
PC-re mikor jön, nem tudod?
Mostanság annyira nem toltam az NBAvel, inkább FIFÁztam, de most hogy mondod, megfogom nézniMessiFan írta:Messithebest, felvetted már a nehézségi fokozatot? Mert én már majdnem egy szezont lenyomtam All star szinten és most tartok a PO első fordulójánál
1. Boston
2. Miami
3. Knicks
...
7. BULLS![]()
Én a Sixerst kaptam akiket az első meccsen 97-122-re le is vertem bár az első félidő 51-53 volt
Rondo karriercsúcs: 31 pont, Allen szintén 31 pont.
Egyébként All star nem olyan nehéz. Példának okáért én a Chicagot hazai pályán 97-118-ra vertem aztán a Dallast szintén otthon 97-105-re.
Érdekes, ellenem általában 90-100 között dobnak. Utóbbi 3 meccs 97
RONDO MVP!!
13.9 PPG, 11.2 APG, 5.6 steal meccsenként.
Allen dobta a legjobban a hármasokat az egész NBA-ban.
Holnap folytatom a 76ers ellen. Egyébként akinek nem esett volma le, a Miami a Bullsal játszik az első körben. Megkönnyítik a dolgomat
Videó alapján tényleg elég zsíros gémMessithebest írta:L.A. Noire![]()
kösziszajko írta:hát baromira megterhelődaffy írta:írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
a régieket nagyon szerettem,de az új dc-s nem jött be. a kedvenc anno a mk3 volt segan.
az irányítás nem nehéz,hamar rá fogsz jönni. a kamera mostmár forog is,de az már ismerős lehet a mk vs dc-ből...
a kivégzések kumma jóra sikeredtek. van egy jópár új szereplő is pl:nightwolf,akiről azt se tudom,hogy ki.
de összességében hasonlít a dc-re.
én már halálra untam magam azért vittem végig 3-4 nap alatt.
egy dupla dvd-t megér szerintem,próbáld ki.
hát baromira megterhelődaffy írta:írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.
a régieket nagyon szerettem,de az új dc-s nem jött be. a kedvenc anno a mk3 volt segan.
PC-re van egy kettő, milyenre gondolsz, point-click, vagy amiben "akció" is van!2006os, de szerintem a valaha volt egyik legjobb kalandjáték a Fahrenheit!szajko írta:valaki x360-ra tudna ajánlani kaland játékot,de lehetőleg a fable sorozaton kívűl,mert azt már kivégeztem egy párszor.
de ha valaki pc-re tud normális kaland játékot,akkor az sem gond.
Nézz róla videókat. Egyébként meg a történet:MessiFan írta:Ez milyen játék? Mászkálós lövöldözős mint a GTA vagy a városban csak küldetéseknél lehet lenni? Mert lehet rajta lesz a listámon xboxraMessithebest írta:L.A. Noire![]()
Eddig a lista: Fifa, NBA, Black Ops, GTA IV
írhatnál pár sort róla,ha nem megterhelő.szajko írta:én már végig is toltamdaffy írta:valaki nyomta már az új mortal kombatot?
Ez milyen játék? Mászkálós lövöldözős mint a GTA vagy a városban csak küldetéseknél lehet lenni? Mert lehet rajta lesz a listámon xboxraMessithebest írta:L.A. Noire![]()
Dragon Age , Dragon age 2szajko írta:valaki x360-ra tudna ajánlani kaland játékot,de lehetőleg a fable sorozaton kívűl,mert azt már kivégeztem egy párszor.
de ha valaki pc-re tud normális kaland játékot,akkor az sem gond.