Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dokumentumokból másold ki az NBA mappát,tedd újra a game-t,másold vissza a dokumentumokba,és elvileg mentve van.neobarca írta:Húúú gyerekek nagy a baj! Vírust szedett be a játékom és az irtó letörölt pár fontos filet így nem működik az NBA-m. Viszont pont most fejeztem be az alapszakaszt és nem szeretném újrakezdeni! Kérdés: Menthető az esetem?
Megvárod a draft lottery-t,utána kiadja a listát hogy ki lesz az első,és tőlük próbálod meg megvenni a jogot.MessiFan írta:Egyébként ez a draft lefoglalást szezon közben kell vagy év végén kiválaszthatok majd 1-2 fiatalt akit fel akarok hozni?
Későn írsz tesóBob_Marley írta:Melyik Brewer?MessiFan írta: Belemenjek-e egy ilyen cserébe?
Boozer 85/PF és 28 éves 5 évre 75 milliót kér. + Korver aki 65/SG 29 éves és 3 évre kér 15 milliót.
Garnett 83/PF 34 éves és 2 évre 40 milliót kér szal + Brewer aki játékpercekért rinyál közben nem játszik jól.
![]()
Fogas kérdés ez a csere, én lehet nem cserélnék, mert Garnett nagyon jó védekezésben, s labdalopásban, Boozerrel meg lesznek problémáid büntetődobásnál, s középtávoli dobásoknál![]()
Az overral meg nem annyira lényeg, minden játékosnak van rengeteg előnye, meg hátránya, persze minél több mindenben jobb valaki annál jobb összességében is, de lehet mindenkit fejleszteni!Garnett azt hiszem opciós szerződésű, s 1 év eltettével már 10 milliót kér egy évre, ha 4esre akasrz hozni valakit, én mindenféleképpen Josh Smith próbálnám meg ha már "sztárt" akar az ember!fiatal, s meglátod miket tud, félelmetes a pali![]()
Szumma szummárum én nem cserélném Garnettet Boozerre, inkább mást próbálnék meg
Rookie szinten,mert Pro-n már elgyaláznakMessiFan írta:Na sikerült elcserélnem és nem tom.. Ugyan olyan mint Garnett.
Viszont Korver nagyon jól dobja a hármasokat. Heat ellen megvolt az első vereségem. 20 hármas próbálkozásból 7 ment be. No cement...
Lebront csak Piercevel és Shaqkel lehet megállítani. Senki mással.
Innye de felhúztam magam.
De azért a 8-1-es átlag is szép
mtb te milyen szinten játszol?
Melyik Brewer?MessiFan írta: Belemenjek-e egy ilyen cserébe?
Boozer 85/PF és 28 éves 5 évre 75 milliót kér. + Korver aki 65/SG 29 éves és 3 évre kér 15 milliót.
Garnett 83/PF 34 éves és 2 évre 40 milliót kér szal + Brewer aki játékpercekért rinyál közben nem játszik jól.
Szerintem lazán megérné. Boozernek jobb az OVR-ja és fiatalabb is. Bár én PF posztra mindig Griffint szoktam megvenni.MessiFan írta: Belemenjek-e egy ilyen cserébe?
Én LeBronnal vágtam egyszer 52-t.MessiFan írta:Allen 40 pont.
Dettósocio66 írta: egyedül ami annyira nem tetszik-ha már nagyon mondani kellene valamit-az a sok mojolás. az ellenfél 4-5ször kér időt meccsenként,szünetekben belök a gép egy halom match previewt,statisztikát,meg mindenféle tök hangulatos dolgot,csak éppen nem érdekel,ha lehetne mindet egy skippel kinyomnám.
én sem,sokszor nem is értettem mit csináltam rosszul.LM10 írta:NBA2K11-ről szól a topic már hetek óta. Lehet ezt fogom kipróbálni. Az a gond, hogy a kosárban nagyon nem vagyok otthon
NBA-t szerintem XBOXon próbáld ki,vagy ha van kontrollered gépen akkor úgy,mert a 360 fokos mozgás így jobb. Szabályokba meg van itt pár segítőkész ember,ha akarod én is,elmondja hogy mit merre hogy. Ha kérdésed van,tedd fel nyugodtan.LM10 írta:NBA2K11-ről szól a topic már hetek óta. Lehet ezt fogom kipróbálni. Az a gond, hogy a kosárban nagyon nem vagyok otthon
Azt múltkor én is letöltöttem, csak még előtte kiakarom vinni a Mafia 2-tLM10 írta:NBA2K11-ről szól a topic már hetek óta. Lehet ezt fogom kipróbálni. Az a gond, hogy a kosárban nagyon nem vagyok otthon
Akkor Mafia 2, Spiderman: Web of Shadows, CoD - sztem akármelyikLM10 írta:Mondhatsz bármilyen típustbence-barca írta:Én most játszok a Mafia 2-vel, nálam elég bejövős.LM10 írta:Srácok ha gépezek, akkor megöl az unalom, ha nem netezek. FM11-el szoktam játszogatni, de már meguntam. Fifával meg XBOX-on ritkán. PC-re tudnátok ajánlani pár jó játékot?
De milyen játékokra gondolsz? Mert tudok ajánlani párat, de lehet nem olyanokra gondolsz
Mondhatsz bármilyen típustbence-barca írta:Én most játszok a Mafia 2-vel, nálam elég bejövős.LM10 írta:Srácok ha gépezek, akkor megöl az unalom, ha nem netezek. FM11-el szoktam játszogatni, de már meguntam. Fifával meg XBOX-on ritkán. PC-re tudnátok ajánlani pár jó játékot?
De milyen játékokra gondolsz? Mert tudok ajánlani párat, de lehet nem olyanokra gondolsz
Én most játszok a Mafia 2-vel, nálam elég bejövős.LM10 írta:Srácok ha gépezek, akkor megöl az unalom, ha nem netezek. FM11-el szoktam játszogatni, de már meguntam. Fifával meg XBOX-on ritkán. PC-re tudnátok ajánlani pár jó játékot?
Billentyűvel tudsz ott oldalra lépni. A "pont és kettős pont" gombbal, vagy az "ő" gombbal.FCBMessi19 írta:Az mitől van, hogy Trade-re rámegyek, kiválasztom a csapatomból a játékost akit akarok cserélni és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Boston Celtics-ből enged cserélni.. A bal és jobb nyíl ahol lehetne a csapatokat válogatni, egyszerűen inaktív. Másnál is volt már ilyen, vagy én állítottam el valamit? Kerestem, de az options-be nem találtam ilyesmit.