Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem csak ez. Ha jól emlékszem új árbecslés is van. Emellett én is látom, hogy még az év közepén jóval többet kaptam volna a játékosaimért, mint most. Van egy emberem. 17 éves 80 naposan vettem nagyjából. 100 millába került megfelelő védekezéssel, megfelelő szélsőjátékkal, jó átadással, középszerű játékszervezéssel. Most a szélsőjátéka jó szinten, a védekezése remeken (1 hét múlva nagyszerűn, ha jól számoltam). Jelenleg ott tartok, hogy ezt a játékost annyiért tudnám eladni jó esetben, mint amennyiért megvettem. Nagyon durva. Viszont ma volt egy hatalmas vételem. 32 éves eleji titáni kp-t 16 milláért megszereztem. A formája pocsék, de azon sztem a következő szezonig tudok javítani.Cumbee írta:Az semmi, 2 szezonnal ezelőtt az öcsém 1,2 milliárdért adta el a titáni/középszerű kapusát, most örül, ha az újabb adagért 800-at kap majd. A szélsőhátvédemet 800 fölött vettem, most 400-at sem adnának érte, mondjuk az is igaz, hogy így 2 évet öregedett nálam, de drop nem volt. Nagyon lementek az árak, és nem csak az év vége miatt, hanem most már kijön az edzésgyorsítás hatása. El is gondolkodtam, hogy lehet jobban megérte volna, 1-2 évet alsóbb osztályban tengődni és a pénzemet tartogatni a számlámon, mint játékosokba fektetni.Barcaman1993 írta:Azta mindenit, de brutálisan lementek az árak. A szezon közepén nézegettem mennyiért is adhatnám el a játékosomat és 400-500 milla jött ki. Ebből mára 300-400 milla lett. Nagyon kemény.
Az semmi, 2 szezonnal ezelőtt az öcsém 1,2 milliárdért adta el a titáni/középszerű kapusát, most örül, ha az újabb adagért 800-at kap majd. A szélsőhátvédemet 800 fölött vettem, most 400-at sem adnának érte, mondjuk az is igaz, hogy így 2 évet öregedett nálam, de drop nem volt. Nagyon lementek az árak, és nem csak az év vége miatt, hanem most már kijön az edzésgyorsítás hatása. El is gondolkodtam, hogy lehet jobban megérte volna, 1-2 évet alsóbb osztályban tengődni és a pénzemet tartogatni a számlámon, mint játékosokba fektetni.Barcaman1993 írta:Azta mindenit, de brutálisan lementek az árak. A szezon közepén nézegettem mennyiért is adhatnám el a játékosomat és 400-500 milla jött ki. Ebből mára 300-400 milla lett. Nagyon kemény.
Ez egy akkora egy baromság az egész. Egyre jobban tönkrevágják a játékot. Először az edző riportja, most ez, majd a hűség, aztán meg majd az új személyzet. Teljesen kiveszik belőle a menedzseri kreativítást, ami miatt sokkal édesebb és izgalmasabb a győzelem íze, mint így. Ennek az az értelme, hogy egy kezdő rögtön olyan szinten legyen, mint egy profi. Poén az egész. Egyébként tényleg töltsd le a HO-t. Az tény, hogy van posztértékelés, de a HO nagyjából %-os értékben kifejezi, hogy az adott felállással hány % esélyed lesz a győzelemre, az x-re és a vereségre.Cumbee írta:Már nem kell ehhez HO, a mai naptól fogva, a mérkőzésutasításokon bellül is van 1 ilyen opció, ahol meg tudod nézni, hogy milyen értékelést kapna a csapatod a meccs ELEJÉN! Fontos, hogy ez nem a végső értékelés lesz, mert azt még több minden befolyásolhatja, de egy támpontnak jó. Ha gondoljátok, akkor összegyűjthetjük az előző hétvégi felállásunkra tippelt értékeket és a valós értékeket, valamint megjátszhatjuk ezt a szerdai barimeccsek után és akkor kb látszódni fog, hogy mekkora eltéréssel érdemes számolni. (Ha valaki esetleg beírja az értékeléseit, akkor ne felejtse ki a legjobb 11 játékos átlag erőnlétét sem lesírni. Nyilván nem lesz pontos, mert valszeg senkinél sem z a 11 játékos játszik, amit a Ht néz, de azért közelítőleg jó lesz)
Már nem kell ehhez HO, a mai naptól fogva, a mérkőzésutasításokon bellül is van 1 ilyen opció, ahol meg tudod nézni, hogy milyen értékelést kapna a csapatod a meccs ELEJÉN! Fontos, hogy ez nem a végső értékelés lesz, mert azt még több minden befolyásolhatja, de egy támpontnak jó.Barcaman1993 írta:Töltsd le a hattrick organizert és azzal ki lehet sakkozni mi a lehető legjobb taktika az aktuális ellenfél ellen.Initom írta:újabb segítségre szorulok...
337453566 nyertem a 2. ellen ,látható itt a meccs. 5-0 ra. most már én vagyok a 2. helyen,de csak 2 ponttal , ő tuti nyer,én pedig az első ellen játszok
nem látok esélyt.... ez ellen mit lehet kitalálni?
meccsei:
337453565
348256053
337453560
348106463
nos?
Töltsd le a hattrick organizert és azzal ki lehet sakkozni mi a lehető legjobb taktika az aktuális ellenfél ellen.Initom írta:újabb segítségre szorulok...
337453566 nyertem a 2. ellen ,látható itt a meccs. 5-0 ra. most már én vagyok a 2. helyen,de csak 2 ponttal , ő tuti nyer,én pedig az első ellen játszok
nem látok esélyt.... ez ellen mit lehet kitalálni?
meccsei:
337453565
348256053
337453560
348106463
nos?
Nekem bejön, bár tényleg nem működikInitom írta:csak nekem nem jön be a hattrick?
Sorsdöntő meccsem van,erre nem tudom élőbe néznikas7as írta:Initom írta:csak nekem nem jön be a hattrick?
u.i:
Hattrick is currently down for emergency maintenance. Our firewalls are being rebooted and we hope this will solve the problems with the slow site we have seen during the afternoon. We will be down for at least one hour. We are doing our very best to get Hattrick up again as soon as possible.
Follow Hattrick on the web
Nekem se megy (Erdely)! orakkal ezelott megallt az oldal, biztos kapott egy rugast a szerver es hordagyon vittek le a palyarol es most apoljak!!!
Initom írta:csak nekem nem jön be a hattrick?
u.i:
Hattrick is currently down for emergency maintenance. Our firewalls are being rebooted and we hope this will solve the problems with the slow site we have seen during the afternoon. We will be down for at least one hour. We are doing our very best to get Hattrick up again as soon as possible.
Follow Hattrick on the web
Ha 45 percet játszik, akkor 45 percnyi edzést kap, magyarul fél edzést.Totoka írta:Srácok, lenne egy kérdésem:
Védőket edzek, 5-3-2, vagy 5-4-1 taktikával állok fel mindig, így ugye 10 védőt tudok edzeni, a 2 meccs alatt. Ifiből sikerült felhoznom egy 17 éves, jó védekezésű srácot, őt is jó lenne edzeni. Ha pl barátságos meccsen beállítom hogy félidőben váltsa az egyik védőmet, akkor megkapják mind a 2en az edzést, vagy vmelyik nem? Vagy csak fél edzést kapnak?? Ilyenkor mi a szabály, ezt nem vágomMert őt mindenképpen akarom edzeni tovább, de van pl már nagyszerű szintű védőm, belőle az én szintemen egész jó pénzt akaszthatnék, és akkor inkább eladom, ha így nem kap mindenki teljes edzést. Előre is köszi a válaszokat!
Ezzel ki tudod számolni, hogy kb mikorra várható esés a képességben. Egyébként játékosonként eltérő. Azzal gondolom tisztában vagy, hogy eséskor nem 14-ről esik 13-ra, hanem 14,00-ról 13,99-re. Szóval világvége akkor sincs, ha esik éppen.Barcaman1993 írta:Azért majd figyelnem kell, hogy mennyire esik majd a szintjük. Mert még világklasszis szinten el fog menni a dolog, de lejjebb már nem. Hány évet bír nagyjából ki egy játékos természetfeletti és világklasszis szinten? Bár ezzel a hűség bónusszal sem tudom mennyire érdemes számolni. Mert ha már esik egy szintet, akkor is már érdemes lehet újat venni, mert zéró hűséggel is arra lesz nagyjából képes, mint az egy szinttel gyengébb társa.
Azért majd figyelnem kell, hogy mennyire esik majd a szintjük. Mert még világklasszis szinten el fog menni a dolog, de lejjebb már nem. Hány évet bír nagyjából ki egy játékos természetfeletti és világklasszis szinten? Bár ezzel a hűség bónusszal sem tudom mennyire érdemes számolni. Mert ha már esik egy szintet, akkor is már érdemes lehet újat venni, mert zéró hűséggel is arra lesz nagyjából képes, mint az egy szinttel gyengébb társa.MichaaBee írta:Ja hogy 31-33... Az annyit is tud.Most itt a hűségbónusz szerintem nagyon max 31 évest érdemes igazolni, vagy 32-nek a legelején járót. Így többet kibírnak, egy idő után javul a teljesítményük, ráadásul az erőnlétük is magasabban tartható.