Slither írta:
Ujrainditom a masik ligat akkor. Kikuldtem a regieknek a meghivot, aki nem kapta meg es az ujaknak itt a join link:
https://yho.com/nba?l=61644&k=9f3c807f6 ... 0a06027b3c" target="_blank (ha kell jelszo akkor: eurobarca)
Minden be lesz allitva amint megvannak a keeperek, addig ugysem lehet a draft pickeket beallitani rendesen.
Oké, értem, de szerintem miután ki van sorsolva ki hányadik helyen húz a lotteryben, onnantól a draftjogok és a pontos helyek tisztázódnak. Úgyis az utolsó 3 kör van a keeperknek. Nyilván te jobban tudod, de mit befolyásol ki kit tart meg, hiszen azok a végére kerülnek, vagy nem?
NFL:
Valaki szálljon már be varnagykrisztian helyett .
Xanthor: Nagyon nagy csata volt és gyakorlatilag ennyin múlt:
https://www.youtube.com/watch?v=PcHvD2Y82b8
Ha ezt nem ütik ki, akkor te nyersz. És ezen a mozdulaton lehet a Lions szezonja is elment.0-4 után egy csapat jutott PO-ba 92-ben a San Diego......
Nyilván hogy elég bosszú lehetsz, mert nem mindegy, hogy 1-3 vagy 2:2, de azért még rengeteg van hátra és lesz majd visszavágó is.
Jön vissza Coleman, nagyon kíváncsi vagyok Freemanre, ezek után hogy veszed ki a kezéből a labdát?
Végre sikerült jól eltalálni az utóbbi hetekben a csapatot, megfogadtam többet nem hallgatok az NFL.com előrejelzéseire, inkább más oldalakon keresgetek, mert az a második hét nagyon csúnya lett a 75 ponttal a padon. Azóta a harmadik héten csak 7 pont maradt bent és a negyediken 16. Kezdek némiképp bizakodni, ilyenkor szokott jönni a pofára esés.

És a vicc az hogy, amúgy ritka mákos vagyok és a kezdők szerencséje eddig. Nem is Moncriefet vettem volna fel ha tudom, hogy 3 lehetőség van. Plusz a Cardinals-t kitettem volna már. És mondjuk a Panthers védelem elég jól muzsikál, s amúgy lehet jobb is lesz mint az Arizona, de pont utána csináltak egy 28 pontos meccset. Freeman senkinek nem kellett és utolsó előtti helyről húztam be waiveren. És Eddig Moncrief elég jól tolja és egyelőre jobb is mint Hilton, Freeman meg már ezért az egy hétért megérte.