Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudod mi lehet az oka a cserének? második szezon után nő a tekintélyed és megkérdi a gép, hogy force them to agree? Ha itt rányomsz az ok-ra, akkor elcserél szinte bárki bárkire. Első szezonban ez nem él, de a másodiktól igen. Mindenesetre jó sok órát játszhatsz egy napMessithebest írta:Na a 3ik szezonon is túl vagyok. Kevesebb szimulálással most elképesztő,69-13as eredménnyel,simán hoztam az alapszakaszt. Először a Bobcatson gyalogoltam át 4-1re,majd jött a Pacers.Ő ellenük 3-3 volt,de az utolsó meccset 102-91re hoztam. Jött majd a Milwaukee Bucks,itt 3-1ről fordítottam meg 4-3ra és mehettem ismét a nagydöntőbe,ahol a Lakers várt. Elképesztőnek hangzik,de simán,4-0ra vertem őket(utolsó meccs 106-87).Ezzel ismét enyém lett az NBA!
Megint csináltam egy elég durva cserét,amit magam sem hittem el: Evan Turner(Free Agent volt,elhoztam szezon előtt)-t el tudtam cserélni Dwight Howardra!!!!!!(Trade Override ebben az esetben is Off volt)Bosh-t beáldoztam egy jobb Draft helyre és egy játékosra,így 1. körben 2-t húzhattam(2.ként és utolsóként),és húztam egy elég jót,Bert Samuel,85ös 21 éves.
Rose-Wade-LeBron-Samuel(sajnos PG és nem PF,de jó lesz itt is)-Howard
Elég brutális csapat szerintem. Rose már 95ös,Wade 99,LeBron 98,Samuel 85,Howard 91.
Szerk: Bocsi a dupláért.
Mondtam már hogy kb a felét. 8 perces negyedekkel kicsit sok idő.MessiFan írta:
Már bocs de te komolyan szinte az egész szezont csak szimulálod? Úgy mi értelme van?
Rose meg nagyon megérte sztem mert a játék egyik legjobb irányítója.
Már bocs de te komolyan szinte az egész szezont csak szimulálod? Úgy mi értelme van?Messithebest írta:Na befejeztem a 2ik szezonom is a Heat-tel. Az alapszakaszban a 2ik lettem a Celtics mögött így mehettem megint a rájátszásba. Ott első körben a Bobcats-sel szemben 4-1re nyertem,ezután jött az Atlanta Hawks. Itt 3-1ről hoztam fel 3-3ra,majd az utolsó meccsen 110-102re nyertem. Majd jött a Keleti Finálé,ahol a szeretett Celtics várt rám,itt,2-0ról fordítottam 2-4re és mehettem ismét a nagydöntőbe. Itt jött a Houston Rockets. Először én vezettem 2-0ra,majd 2-2,3-2 és az utolsó meccsen 120-105re nyertem,ezzel enyém lett ismét az NBA!
Az alapszakaszban csináltam egy elég durva cserét: Chalmerst elcseréltem a Chicago Bullsból Derrick Rose-ra(És nem,nem Trade Override-val)!!!! Shaq visszavonult így most egy ifi akit draftoltam(69-es 20 éves),Collins a kezdő.
Rose-Wade-LeBron-Bosh-Collins
Néztem én is köszi! Hát türelmem az nincs!Bob_Marley írta:neo a legfrissebb roster a 2k szerverről 23-i picit legyél türelemmel, ahogy kijön a legújabb belinkelem!
Sry nem akarlak én sem terhelni. Rendben, előre is köszönöm és várom!Bob_Marley írta:Megmondom őszintén annyit írtam ma az NBA-s topikba meg ide is, hogy elfáradtam![]()
Az a baj, ha elkezdek valamiről írni beszélni, akkor mindent megpróbálok „kivesézni”, szóval maradjunk annyiban délután, kora este majd letöltöm a friss rostert ami a hivatalos és belinkelem majd ide!
Azzal nem kell semmit variálni, bemásolod saves mappa és uccu neki!
Megmondom őszintén annyit írtam ma az NBA-s topikba meg ide is, hogy elfáradtamneobarca írta:Ha nem vagyok pofátlan leírnád nekem, hogy mit kell csinálnom a roster frissítéshez? Az angolom nem a legjobb és a számitástechnika sem az erősségem...Bob_Marley írta:http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436
már fent van olvasd végig az instrukciókat!
02.25-i roster de a többiből is kellenek dolgok!![]()
De ha leírnád pontról pontra akkor az menne. Egyébként Win 7-em van...
Sry a sok kérésért csak nagyon bezsongtam, rajtad meg látom, hogy profi vagy a témában...
Ha nem vagyok pofátlan leírnád nekem, hogy mit kell csinálnom a roster frissítéshez? Az angolom nem a legjobb és a számitástechnika sem az erősségem...Bob_Marley írta:http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436
02.25-i roster de a többiből is kellenek dolgok!
Nah akkor lesz mit otthon csinálni! Remélem menni fog...Bob_Marley írta:http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436
02.25-i roster de a többiből is kellenek dolgok!
Bob_Marley írta:szerk:Zsák:Sprint+dobás!
Ha jobb kart használsz akkor sprint+jobb kar jobb akkor sima „egyszerű” zsákot csinál, sprint+jobb kar balra, akkor speciális zsákot, sprint+jobb kar előre a telibeemberrel együtt zsák, amolyan Griffin féle felmászós Illetve van a 360 fokos amit sprint+jobb kar körbe 360 fokosan, a speciális zsákokhoz olyan emberek kellenek, akiknek megvan a képességük!360 fokos pl J-Rich, JR Smith biztos, s ők minden látványos zsákolást tudnak!Tomahawk, Windmill stb stb
Billentyűzeten sprint+dobás gomb és nyilakkal lehet variálni valamelyest!De ott is lehet zúzni nagy zsákolásokat!
Alley oop (feltenni zsákra): clutch+fake pass (shift+A)
Ha belemész game modes/practice/freestyle akkor minden lényeges dobással kapcsolatos infot leír a gép!
Illetve game modes/practice/scrimmage módban edzőmeccs van, ahol szintén van tutorial!
Érdemes végig futni mindkettőn, s scrimmageben meg gyakorolgass play hívásokat!
Illetve a practice módon belül van még lehetőség post moves (poziciós játék) gyakorlására, s a playeyeket is lehet gyakorolni külön ellenfél nélkül!
Rendben, köszi!Bob_Marley írta:
Bocs, ez elmaradt!
Amit linkeltem oldalt olvasd el alaposan az egészet, mert nem csak a roster file kell!
Amit letöltöttél az valóban 2 fájl, az egyik akkor kell ha cipő packet is feltettél a játékhoz, a másik a sima!
Ezeket be kell másolni a saves mappába!Ha arcokat, pályákat stb töltesz le akkor azokat főkönyvtárba kell másolni!
Saves mappát a C:\Users\[neved]\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves elérésnél találod!
Engedélyezni kell a rejtett fájlok megjelenítését!
Ez rendezés/mappa beállítások nézet fül majd legörgíted a rejtett fájlok részhez, ott bepucukázod a rejtett fájlok mappák megjelenítése karikát!
Ez Windows 7 alatt van, XP esetében C:\Documents and Settings\[Neved]\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves
Ide kell bemásolni a roster filekota!Illetve ha slider fájlt letöltesz azt is ide!
Bocs, ez elmaradt!neobarca írta: Kérdésem/kérésem még mindig, minden körülmények között áll!
Kérdésem/kérésem még mindig, minden körülmények között áll!neobarca írta:Bob Marley!
Akkor ha jól értelmezem még kell pár nap és meglesz a frissítés. Amúgy leszedtem az utolsót. (all star rosters) Kicsomagoltam és 2db ROS file van benne. Ilyet még életemben nem láttam!Mit kell vele csinálni?
Tapadj szorosan az emberedre(ne engedd megindulni,de arra is figyelj,hogy a beindulo embereket is levedd.Es tavoli dobasnal termeszetesen ugorj fel.messideco írta:A zsákolós tipp jól jön nekem is
Esetleg valami védekezési tipp?