Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A shot stick up gombbal kell elvileg zsákolni. Ha folyamatosan nyomod, akkor zsákol. Illetve, ha sokáig nyomod, variálsz az irányokkal mellé, akkor különböző trükköket is belevisz. Nekem pc-én "d" a dobás és "w" ez a shot stick up". Elég használható így. Ja és simán is eldobja a w-el, nem csak zsákol. Nyilván attól függ, hogy milyen messziről csinálod ( el tud-e ugrani a játékos odáig), illetve meddig nyomod a gombod. Ha csak egy sima dobás erejéig, akkor nem zsákol. Lenyomva kell tartani.socio66 írta:na,milyen nba láz van már.
nemrég én is elkezdtem újra játszani.
viszont a zsákolás mikéntjére eddig nem jöttem rá,meg a védekezésemet sem igazán tudom rendesen megszervezni.
meg hát alapból nem értem a kosárlabda lényegét,mivel nem szoktam nézni,ezért néha olyan átátszó zárásokkal ver át a gép,hogy nevetséges.
szimulálásnak mi értelme?Messithebest írta:Na gyorsan átrágtam magam(szimuláltam)a 2ik szezonon is. A Heat-tel megnyertem a Keleti Főcsoportot,így mehettem a rájátszásba,ahol a Cavaliers-t és az Atlanta-t is levertem. Most viszont elég nehéz dolgom van,hiszen a drágajó,szeretett Celtics-t kaptam,és ugye 4 meccset kell nyerni,a Boston eddig 3-2re vezet. Egyébként ha nyerek a döntőben az Utah Jazz lesz az ellenfelem.
Victor_Valdes írta:
ATI RADEON HD 3650 ...remélem viszi.
PC-n nincs meg így arról nem tudok szólni. De szerintem egy Ass-t mindenképp kezdj mert az nagyon élvezetes. Legalábbis nekem az 1. szezon alapján nagyon tetszik. Én azért választottam a Miami Heatet,mert ott 2 97es van LBJ és Wade. De nagyon jó még Kobe,Durant,Duncan,Anthony,Paul,Rondo,Ming,Howard stb.Victor_Valdes írta:Azt töltöm, csak elírtam. Bár nem tudom a videó kártyám mennyire fogja bírni.MessiFan írta:1. Ne a 2k10-et hanem a 11-et töltsd mert az jobb és grafikába is ugyan az.Victor_Valdes írta:nba 2k10, sose játszottam még kosaras játékkal, de most kedvet kaptam hozzá. Még most töltöm, így elöljáróba valami hasznos tipp, stb ?
ATI RADEON HD 3650 ...remélem viszi.
szerk.: Valaki elmondaná az irányítást, stb?
szerk2.: Bill-el is élvezhető a játék? Vagy mindenképp kell hozzá gamepad?
Azt töltöm, csak elírtam. Bár nem tudom a videó kártyám mennyire fogja bírni.MessiFan írta:1. Ne a 2k10-et hanem a 11-et töltsd mert az jobb és grafikába is ugyan az.Victor_Valdes írta:nba 2k10, sose játszottam még kosaras játékkal, de most kedvet kaptam hozzá. Még most töltöm, így elöljáróba valami hasznos tipp, stb ?
1. Ne a 2k10-et hanem a 11-et töltsd mert az jobb és grafikába is ugyan az.Victor_Valdes írta:nba 2k10, sose játszottam még kosaras játékkal, de most kedvet kaptam hozzá. Még most töltöm, így elöljáróba valami hasznos tipp, stb ?
Nem vagyok járatos kosárban, de ez engem a fizetési sapkára enged következtetniMessithebest írta: C.Anthony is az lett,leakartam igazolni nem engedte valami Cap miatt. Miez?
AzigenLeomessi14 írta:Koszonom mindenkinek a segitseget, most mar mindent tudok,mehet a szezon hatralevo 81 meccse.Egyebkent a Celtics-et vertem meg nagyon nagy meccsen 50-49-re, ugy,hogy James 5 mp-vel a vege elott hajitott egy laza 3-ast.
Ennyi?Bob_Marley írta:Xbox kontroller start gombMessithebest írta:Na befejeztem az első szezonomat a Heattel. 5ik helyen végeztem és így bekerültem a rájátszásba. Első körben a Cavalierst vertem,de aztán az Orlando Magic elvert a negyeddöntőben.
Kérdés: Hogy lehet elkezdeni a következő szezont? Mert én nem találomki írja ki nyerte meg, ki lett a finals MVP, s uccu neki lehet bogarászgatni az offseasonben
Xbox kontroller start gombMessithebest írta:Na befejeztem az első szezonomat a Heattel. 5ik helyen végeztem és így bekerültem a rájátszásba. Első körben a Cavalierst vertem,de aztán az Orlando Magic elvert a negyeddöntőben.
Kérdés: Hogy lehet elkezdeni a következő szezont? Mert én nem találom
Pénzes igazolás mint tudjuk, nem igazán van az NBA-ben. Cserélni lehet és figyelni kell a fizetéseket, illetve, hogy 12 játékosod maradjon. Ha mindez oké, akkor zöld led világít mindkét oldalon elviekben és akkor már csak az jöhet közbe, hogy nem fogadja el a másik csapatLeomessi14 írta:Szuper jatek ez az NBA!Megvan az elso gyozelmem is 5 meccs utan....
![]()
A kerdesem az lenne,hogy lehet igazolni,mert eddig talaltam olyat h Trade,de ott csak cserelni lehet, s mindenki majdnem Wade-t es James-t keri....Vagy csak ez a lehetoseg van?
Trade Finderben is lehet,és akkor rámész valamelyik játékosodra,és megnézed ki melyiket adná érte.Vagy Player Finder,keresőbe beírod a nevét,és ott is Trade Finder és kiadja h mikért adnák. Egyébként én Wade-t be áldoztam Arroyo-val együtt,adta érte a Celtics Rondo-t és Allen-t.Leomessi14 írta:Szuper jatek ez az NBA!Megvan az elso gyozelmem is 5 meccs utan....
![]()
A kerdesem az lenne,hogy lehet igazolni,mert eddig talaltam olyat h Trade,de ott csak cserelni lehet, s mindenki majdnem Wade-t es James-t keri....Vagy csak ez a lehetoseg van?
Nekem a Tekken 6(Elvileg ez a legújabb),megvan Xboxon,nem tudom van e neked. De ha jól tudom PC-re is kiadták,ha nem akkor bocsi,azért keress rá.visca el barca írta: whoa ez azgyermekkorom visszatér
(kár hogy a MK, meg a tekken nincs (már) pc-n..)