Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.23. 17:54:30

Na szerintem kezdek egy másik Ass-t egy másik csapattal,mert elég nagy baklövést csináltam: LeBront elcseréltem Durantre..... Playoffban már az első körben kiejtett a Pacers... (3ik szezon ez már,előzőben a Boston vert ki a Keleti fináléban) Szóval szerintem kezdek 1et a Celtics-el.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.23. 15:24:56

Bizony beindult mindenki….jó ezt látni!Messifan utánanéztem a dolgoknak majd valamikor megpróbálhatjuk a héten….Amúgy ezt muszáj megosztanom, mert tényleg számomra „vicc”, hogy egy ilyen népszerű játék amelyik évről évre rengeteget fejleszt nem tudja megoldani 2011-ben hogy működjön az online játék…..Tavaly állandósult bug volt, hogy online ha leszedted a támadót és visszaakartad tenni, puff kilépett….s meccset csak előröl lehetett kezdeni!Valamikor random kilépett, s nem tudtak rájönni miért….
OK 2011-ben meg tegnap egy jó másfél órát szenvedtünk Messifannal, hogy működjön, s mire végre belépett hihetetlenül laggolt….ráadásul idénre az általános bug, hogy a gép kiválaszt egy medium graf beállítást, bármilyenre állítod, s úgy megy a game….net sebességünkkel nem volt probléma mégis laggolt!
Aztán meg én egyedül egy ismeretlen ellen kipróbáltam és nem laggolt….aztán utána megint!
Pedig komolyan ha 5-6an összejönnénk akár innen a fórumról már lehetne online ligát csinálni, mert jó buli, s bármikor le lehet játszani egy meccset, meg van PO is, sajnos tavaly egy fórum kezdeményezés végén nem tudtuk befejezni a ligát, mert a PO-ra már kiléptek emberek, mert tényleg gáz volt, hogy kilépett a jáétk!Pedig pl egy fantasy draft utáni liga hatalmas poén lenne!

szerk:Zsák:Sprint+dobás!
Ha jobb kart használsz akkor sprint+jobb kar jobb akkor sima „egyszerű” zsákot csinál, sprint+jobb kar balra, akkor speciális zsákot, sprint+jobb kar előre a telibeemberrel együtt zsák, amolyan Griffin féle felmászós :lol: Illetve van a 360 fokos amit sprint+jobb kar körbe 360 fokosan, a speciális zsákokhoz olyan emberek kellenek, akiknek megvan a képességük!360 fokos pl J-Rich, JR Smith biztos, s ők minden látványos zsákolást tudnak!Tomahawk, Windmill stb stb
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.23. 15:23:32

:evil: :evil: :evil: Mindig megvernek. Ilyen nincs :cry:
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.23. 15:23:27

Ahogy Balázs is mondta nekem: Sprint + dobás!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.23. 15:17:40

socio66 írta:na,milyen nba láz van már.
nemrég én is elkezdtem újra játszani.
viszont a zsákolás mikéntjére eddig nem jöttem rá,meg a védekezésemet sem igazán tudom rendesen megszervezni.
meg hát alapból nem értem a kosárlabda lényegét,mivel nem szoktam nézni,ezért néha olyan átátszó zárásokkal ver át a gép,hogy nevetséges.
A shot stick up gombbal kell elvileg zsákolni. Ha folyamatosan nyomod, akkor zsákol. Illetve, ha sokáig nyomod, variálsz az irányokkal mellé, akkor különböző trükköket is belevisz. Nekem pc-én "d" a dobás és "w" ez a shot stick up". Elég használható így. Ja és simán is eldobja a w-el, nem csak zsákol. Nyilván attól függ, hogy milyen messziről csinálod ( el tud-e ugrani a játékos odáig), illetve meddig nyomod a gombod. Ha csak egy sima dobás erejéig, akkor nem zsákol. Lenyomva kell tartani.
socio66

2011.02.23. 15:08:31

na,milyen nba láz van már.
nemrég én is elkezdtem újra játszani.
viszont a zsákolás mikéntjére eddig nem jöttem rá,meg a védekezésemet sem igazán tudom rendesen megszervezni.
meg hát alapból nem értem a kosárlabda lényegét,mivel nem szoktam nézni,ezért néha olyan átátszó zárásokkal ver át a gép,hogy nevetséges.
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.02.23. 11:30:19

Messithebest írta:Na gyorsan átrágtam magam(szimuláltam)a 2ik szezonon is. A Heat-tel megnyertem a Keleti Főcsoportot,így mehettem a rájátszásba,ahol a Cavaliers-t és az Atlanta-t is levertem. Most viszont elég nehéz dolgom van,hiszen a drágajó,szeretett Celtics-t kaptam,és ugye 4 meccset kell nyerni,a Boston eddig 3-2re vezet. Egyébként ha nyerek a döntőben az Utah Jazz lesz az ellenfelem.
szimulálásnak mi értelme? :roll:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.23. 06:10:40

Na gyorsan átrágtam magam(szimuláltam)a 2ik szezonon is. A Heat-tel megnyertem a Keleti Főcsoportot,így mehettem a rájátszásba,ahol a Cavaliers-t és az Atlanta-t is levertem. Most viszont elég nehéz dolgom van,hiszen a drágajó,szeretett Celtics-t kaptam,és ugye 4 meccset kell nyerni,a Boston eddig 3-2re vezet. Egyébként ha nyerek a döntőben az Utah Jazz lesz az ellenfelem.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.22. 20:10:32

Victor_Valdes írta:
ATI RADEON HD 3650 ...remélem viszi. :)

Nekem a 10est sem viszi a hd 4530 512 MBos.
ehhez még jön 4gb ram, és duplamagos amd athlon 2,1 GhZ-es proci, de kevés hozzá.
Vagy lehet valamit nem jól csinálok,de hiába crackelem a játékot, rákattintok az ikonra, pörög a kurzor, aztán megáll. A feladatkezelőben is megjelenik, de aztán el is tűnik onnan a program.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.22. 20:06:44

Teszem hozzá, sose nézek kosárt, sőt nem is szeretem.. :D :D Csak egyik filmbe láttam, hogy a srác kosarazik, és kedvet kaptam hozzá. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.22. 19:49:04

Victor_Valdes írta:
MessiFan írta:
Victor_Valdes írta:nba 2k10, sose játszottam még kosaras játékkal, de most kedvet kaptam hozzá. Még most töltöm, így elöljáróba valami hasznos tipp, stb ? :)
1. Ne a 2k10-et hanem a 11-et töltsd mert az jobb és grafikába is ugyan az. :D
Azt töltöm, csak elírtam. Bár nem tudom a videó kártyám mennyire fogja bírni. :D

szerk.: Valaki elmondaná az irányítást, stb? :D

szerk2.: Bill-el is élvezhető a játék? Vagy mindenképp kell hozzá gamepad? :?
PC-n nincs meg így arról nem tudok szólni. De szerintem egy Ass-t mindenképp kezdj mert az nagyon élvezetes. Legalábbis nekem az 1. szezon alapján nagyon tetszik. Én azért választottam a Miami Heatet,mert ott 2 97es van LBJ és Wade. De nagyon jó még Kobe,Durant,Duncan,Anthony,Paul,Rondo,Ming,Howard stb.
Ja és benne van Obama is :mrgreen: (Szezon végén a győztes csapat elmehet a Fehér Házba találkozni az elnökkel :lol:)
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.22. 19:26:13

MessiFan írta:
Victor_Valdes írta:nba 2k10, sose játszottam még kosaras játékkal, de most kedvet kaptam hozzá. Még most töltöm, így elöljáróba valami hasznos tipp, stb ? :)
Azt töltöm, csak elírtam. Bár nem tudom a videó kártyám mennyire fogja bírni. :D

szerk.: Valaki elmondaná az irányítást, stb? :D

szerk2.: Bill-el is élvezhető a játék? Vagy mindenképp kell hozzá gamepad? :?
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.22. 19:23:44

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.22. 19:21:23

nba 2k10, sose játszottam még kosaras játékkal, de most kedvet kaptam hozzá. Még most töltöm, így elöljáróba valami hasznos tipp, stb ? :)
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.22. 19:16:46

Messithebest írta: C.Anthony is az lett,leakartam igazolni nem engedte valami Cap miatt. Miez?
Nem vagyok járatos kosárban, de ez engem a fizetési sapkára enged következtetni
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.22. 19:07:46

Üdv! Kérdésem lenne: Az miért van hogy,ugye vannak az előszezonban a feladatok,és ott van h Free Agency,azaz szabadúszó játékost kell igazolni. C.Anthony is az lett,leakartam igazolni nem engedte valami Cap miatt. Miez?

Ja és majd elfelejtettem: Egyébként(sokak nagy örömére) a Celtics nyerte a Playoffot :D
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.02.22. 18:25:26

Leomessi14 írta:Koszonom mindenkinek a segitseget, most mar mindent tudok,mehet a szezon hatralevo 81 meccse. :lol: Egyebkent a Celtics-et vertem meg nagyon nagy meccsen 50-49-re, ugy,hogy James 5 mp-vel a vege elott hajitott egy laza 3-ast. :)
Azigen :shock:
Mondjuk azért James a játékban is durva, nagyon :D.
Még 1 óra s le is töltötte nekem is az NBA 2k11-t :D
més que un club
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.22. 18:11:15

Koszonom mindenkinek a segitseget, most mar mindent tudok,mehet a szezon hatralevo 81 meccse. :lol: Egyebkent a Celtics-et vertem meg nagyon nagy meccsen 50-49-re, ugy,hogy James 5 mp-vel a vege elott hajitott egy laza 3-ast. :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.22. 18:00:30

Balázs you get redy? Ha nem akkor is feljöhetnél msn-re mert lenne 1-2 kérdésem :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.22. 17:44:09

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:Na befejeztem az első szezonomat a Heattel. 5ik helyen végeztem és így bekerültem a rájátszásba. Első körben a Cavalierst vertem,de aztán az Orlando Magic elvert a negyeddöntőben.

Kérdés: Hogy lehet elkezdeni a következő szezont? Mert én nem találom :?
Xbox kontroller start gomb :lol: ki írja ki nyerte meg, ki lett a finals MVP, s uccu neki lehet bogarászgatni az offseasonben :lol:
Ennyi? :D #-o Köszi!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.22. 17:39:03

Messithebest írta:Na befejeztem az első szezonomat a Heattel. 5ik helyen végeztem és így bekerültem a rájátszásba. Első körben a Cavalierst vertem,de aztán az Orlando Magic elvert a negyeddöntőben.

Xbox kontroller start gomb :lol: ki írja ki nyerte meg, ki lett a finals MVP, s uccu neki lehet bogarászgatni az offseasonben :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.22. 17:35:57

Na befejeztem az első szezonomat a Heattel. 5ik helyen végeztem és így bekerültem a rájátszásba. Első körben a Cavalierst vertem,de aztán az Orlando Magic elvert a negyeddöntőben.

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.22. 09:55:10

A F.E.A.R. 2-vel játszóktól kérdezném:

Van a Reborn és a F.E.A.R. 2 része a játéknak, amit lehet választani a főmenüben. A Reborn részt végigvittem, de elég rövidnek találtam. Majd a F.E.A.R. 2 módot akarom indítani, de visszadob indítás után a főmenübe. Mi lehet ennek az oka?
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.22. 09:44:51

Leomessi14 írta:Szuper jatek ez az NBA! :D Megvan az elso gyozelmem is 5 meccs utan.... :P
A kerdesem az lenne,hogy lehet igazolni,mert eddig talaltam olyat h Trade,de ott csak cserelni lehet, s mindenki majdnem Wade-t es James-t keri....Vagy csak ez a lehetoseg van?
Pénzes igazolás mint tudjuk, nem igazán van az NBA-ben. Cserélni lehet és figyelni kell a fizetéseket, illetve, hogy 12 játékosod maradjon. Ha mindez oké, akkor zöld led világít mindkét oldalon elviekben és akkor már csak az jöhet közbe, hogy nem fogadja el a másik csapat :D Ha okosan csinálod akkor nincs ezzel gond.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.22. 06:07:30

Leomessi14 írta:Szuper jatek ez az NBA! :D Megvan az elso gyozelmem is 5 meccs utan.... :P
A kerdesem az lenne,hogy lehet igazolni,mert eddig talaltam olyat h Trade,de ott csak cserelni lehet, s mindenki majdnem Wade-t es James-t keri....Vagy csak ez a lehetoseg van?
Trade Finderben is lehet,és akkor rámész valamelyik játékosodra,és megnézed ki melyiket adná érte.Vagy Player Finder,keresőbe beírod a nevét,és ott is Trade Finder és kiadja h mikért adnák. Egyébként én Wade-t be áldoztam Arroyo-val együtt,adta érte a Celtics Rondo-t és Allen-t.
visca el barca írta: whoa ez az :D gyermekkorom visszatér :D
(kár hogy a MK, meg a tekken nincs (már) pc-n..)
Nekem a Tekken 6(Elvileg ez a legújabb),megvan Xboxon,nem tudom van e neked. De ha jól tudom PC-re is kiadták,ha nem akkor bocsi,azért keress rá.
Kép
Válasz küldése