Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kár...Ilúvatar írta:Najólvan, tényleg feladom.
Már nem bírom folytatni. A Börtönös pálya kikészített rendesen. Tisztának tűnt a terep, mászkáltam nyugodtan, mikor befordulok jobbra, összekoccintottam azzal a fehér hullaszerűvel amitől összevissza csokiztam magam. Ráadásul újra kellett kezdenem a pályát mert rosszul léptem ki. MÉG EGYSZER már nem fogom megcsinálni a pályát.
Vége.
Haver átjött meglesni milyen és úgy nem volt beszaratós annyira...Devid16 írta:Elkezdtük albitárssal eme remek alkotást.
Alexander.szajko írta:
És a fő cél megölni az öregembert, a neve nem jut eszembe.
Én már ahhoz takonypóc vagyok... Rájöttem, hogy Amnesia túl sok nekem, de végig kell vinnem. Nem hagyhatom félbeszajko írta:Ha végeztem az Amnesia-val végigjátszom a Penumbra összes részét.
És a fő cél megölni az öregembert, a neve nem jut eszembe.Ilúvatar írta:A főszereplő Daniel, aki a játék elején egy rejtélyes, hegyomlás sújtotta kastély falai között tér magához, és kisvártatva ráeszmél, hogy fogalma sincs, hogy került oda. Ahogy bolyong az elhagyatott falak között, jegyzeteket talál, melyeket saját maga írt, s melyekből kiderül, hogy amnéziájáért talán ő a valódi felelős. A Brennenburg kastély múltja és jelene ködbe vész, feladatunk pedig a sok megválaszolatlan kérdés feltárása lesz. Meg persze a túlélés, hisz a sötét folyosók megnevezhetetlen szörnyűségeket rejtenek.
LOL! Ezek még akkoris bexarnak ha fény van a szobában, s ott van mellette a haverja is.
Painkiller? ugye viccelsz? Baromi unalmas játék, szép grafikával. Ennyi.Lionel85 írta:Én régebben a Painkillertől voltam betojva. Nagyon meg volt csinálva a grafika, sejtelmes helyszínek és kb. egy fogpiszkálóval kellett a zombikat vagy miket lőni.Na akkor dobogott a szívem rendesen.
A főszereplő Daniel, aki a játék elején egy rejtélyes, hegyomlás sújtotta kastély falai között tér magához, és kisvártatva ráeszmél, hogy fogalma sincs, hogy került oda. Ahogy bolyong az elhagyatott falak között, jegyzeteket talál, melyeket saját maga írt, s melyekből kiderül, hogy amnéziájáért talán ő a valódi felelős. A Brennenburg kastély múltja és jelene ködbe vész, feladatunk pedig a sok megválaszolatlan kérdés feltárása lesz. Meg persze a túlélés, hisz a sötét folyosók megnevezhetetlen szörnyűségeket rejtenek.MessiFan írta:Egyébként elmagyaráznátok hogy mi a fenéről szól a játék?
Bújkálni kell a sötétben a szörnyek elöl egy lámpával és kész?:D
kb...év fórumozóiMessiFan írta:Egyébként elmagyaráznátok hogy mi a fenéről szól a játék?
Bújkálni kell a sötétben a szörnyek elöl egy lámpával és kész?:D
Néztem a videóból 1-2 percet. Elég röhejes de még így is féltem
Ilúvatar és szajko le a kalappal
Ilúvatar írta:hangfalat be és röhögj egy sortszajko írta:Ilúvatar, arról a gyerekről jöhet a videó.van 720p felbontásban is
http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY
Hát mert mondtam hogy mielőtt játszok vele, fel vagyok spannolva illetve bátorodva, s 5 perc elég volt hogy mindez elpárologjon... annyira h nem bírtam folytatni.Messithebest írta:Csak egy dolgot nem értek: Minek játszotok vele,ha 5 percenként szívbajt kaptok?![]()
Én már rég hagytam volna 2 vagy 3 próbálkozás után...
Ilúvatar írta: hangfalat be és röhögj egy sortvan 720p felbontásban is
http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY
hangfalat be és röhögj egy sortszajko írta:Ilúvatar, arról a gyerekről jöhet a videó.
Hát mert mondtam hogy mielőtt játszok vele, fel vagyok spannolva illetve bátorodva, s 5 perc elég volt hogy mindez elpárologjon... annyira h nem bírtam folytatni.Messithebest írta:Csak egy dolgot nem értek: Minek játszotok vele,ha 5 percenként szívbajt kaptok?![]()
Én 1-2 órákat játszok vele és nem lépek ki 5 percenként még ha péppé f*som magam akkor se. Csak más dolgom is van vagy éppen más játékkal nyomom,mondjuk az Fm2011-el.Messithebest írta:Csak egy dolgot nem értek: Minek játszotok vele,ha 5 percenként szívbajt kaptok?![]()
13 évesen szerintem hanyagold ezt a játékot,még videón is.Messithebest írta:Lehet hogy én vagyok a különleges,de én nem nagyon kapok szívbajt tőle. Igaz csak videón nézem,a ti hatásotokra,de lehet hogy úgy ti sem ijednétek be annyira,mint mikor játszotok. Mivel nekem nincs meg a játék,ezért nem tudom kipróbálni. De videón annyira nem vészes a dolog.