Na akkor egy kis élménybeszámoló

:
Elindultam a Barca-val a Karrier módban.Legnehezebb szinten,tehát Legendás a játékszint és a vezetőség elvárása is.Először is visszahívtam a kölcsönben lévő játékosaimat,és eladó listára tettem őket.Elment Keita,Adriano,Maxwell,Affelay,Pinto,Hleb,Henrique,J.Soriano,és kölcsönbe adtam Bartra-t és Keirisont is,mert őt először el akartam adni,de mivel nem vitte el senki,az utolsó 2 órában befutott egy kölcsönajánlat,amit elfogadtam.
Érkezett Schmelzer a Dortmund-tól Abidal mellé,jött Götze ugyancsak a Dortmund-tól,és megvettem még Müller-t+Hoilett-et a Blackburn-től.Jelenleg így néz ki a csapatom:(3-4-3-ban tolom)
Valdes(Mino)
Alves(Montoya)-Pique(Puyol/Fontas)-Abidal(Schmelzer)
Mascherano(Busquets)
Xavi(JDS)
Iniesta(Thiago)-Fabregas(Götze)
Sanchez(Hoilett)-Messi(Müller)-Villa(Pedro)
A 3 felkészülési meccsemből 1gy 1d 1v a mérleg,otthon 2:3 a Wolfsburg ellen,majd idegenben nyertem az Ajaccio ellen 1:0-ra ha jók az emlékeim,és otthon jött egy 2:2 az Mu-val.
Ezek után jött a Szuperkupa döntő,ahol az első meccsen,jó játékkal és egy Messi villanással nyertem 1:0-ra,úgy,hogy CR még az első félidőben a kapufát találta el egy tizenegyesből,bár szerintem ha nem kapufa akkor megfogtam volna,mert Valdes nagyon rajta volt..A második meccsen türelmesen játszottam,próbáltam kicsalogatni a bekkelő vendégeket,ami néha-néha sikerült,de az adandó helyzeteimet nem sikerült kihasználni.Az első félidőben 71:29 volt a labdabirtoklás ide,és a Real-nak elvétve sem volt helyzete.Erre jött a második félidő eleje,az 51. percben Cr egy szabadot bevágott kb. 20 méterről.Innentől kezdett meleg lenni a pite,kitámadni nem mertem,ezért elég kevés volt a helyzet.Szép lassan elcsordogált az idő,és vége is lett a rendes játékidőnek.A hosszabítás első félidejében húztam egy nagyon jó cserét,Sanchez elfáradt,kihúztam a helyére Messi-t,és Messi helyére betettem Müller-t.A 105. percben Messi-vel 3 embert becsapva húztam befelé,majd kilőtttem a hosszót.Innentől kezdve a Real-nak helyzete sem volt,míg én Müller-rel villogtam,rendkíül jól állt be.Ez lett a vége is,így 2:1-es összesítéssel megnyertem a Szuperkupát,amelynek ünneplése során egyébként elképedtem,fantasztikusan kidolgozták az ünneplést,a Gránátvörös-Kék komfetti eső és a tüzijáték is zseniális volt.
Ezután kezdődött a bajnokság,ahol az első fordulóban beragadtam,2:1-re kikaptam a Malaga-tól,de ezután sikerült javítanom,nyertem a Villareal és a Sociedad ellen is.
Egyébként Messi a Villareal elleni meccs elött jelezte hogy el akar menni,és tegyem átigazolási listára,de gondoltam hogy hülye leszek eladni

Ezekután a Villareal ellen az ő góljával nyertem,és úgyanígy a Sociedad ellen is,mindkét meccsen ő lett a meccs legjobbja is,és eddig úgy néz ki hogy befogta
Eddig kb. ennyi,majd szezon végén ismét jelentkezem,egy rövidebb írással (sorry hogy hosszó lett

)