2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd belejössz... félprofi szinten szerintem nem olyan nehéz a védekezés. Én legendáson levédekezek bárkit. Nyomassad a meccseket és majd kitapasztalod.messideco írta:A védekezés pedig no komment, csapnivaló. Egyszerűen lehetetlen jól védekezni...
Szerintem meg sokkal élethűbb lett ezáltal a játék. Persze hogy mindenki 4-5gólokkal nyer Profin ha a védekezés abból áll, hogy nyomsz folyamatosan egy gombot, és már a tiéd is a labda. Személy szerinte a demotól hányingerem volt, de letoltam a Juventussal Profin egy szezont, és ki merem jelenteni, hogy a valaha is legjobb focis játék amit kiadtak PC-re! Egyszerűen imádom ezt a fajta védekezést. Neked kell olyan pozícióba kerülni, hogy sikeres szerelést tudj végrehajtani, a becsúszásokat is sokkal jobban lehet alkalmazni... Fantasztikus.mekkora írta:Sztem is elég tré a védekezés , mármint online meccsen. mert ugye ott nem állíthatod be a rági, azaz a klasszikus védekezést, hanem automatán az új fajta van. egyszerűen olyan gólokat kapok a védekezés miatt, amik soha nem esnének ha nem úgy kéne játszanom a védekezést, ahogy ők akarják/beállították. és ezért kiadtam 49€-t...
Sztem is elég tré a védekezés , mármint online meccsen. mert ugye ott nem állíthatod be a rági, azaz a klasszikus védekezést, hanem automatán az új fajta van. egyszerűen olyan gólokat kapok a védekezés miatt, amik soha nem esnének ha nem úgy kéne játszanom a védekezést, ahogy ők akarják/beállították. és ezért kiadtam 49€-t...messideco írta:
...
A védekezés pedig no komment, csapnivaló. Egyszerűen lehetetlen jól védekezni...
állítsd át a régire azt készmessideco írta:Elég kóser a Fifa12
Az Arsenallal vagyok félprofi szinten.
A kezdőm:
Fiorillo (Sziszi sérült)
Sagna-Mertesacker-Hangelad-Vermaelen(Gibbs)
---------- --Song-Wilshere--------------------------
---------------Rosicky--------------------------------
Walcott-------Huntelaar---------Arshavin
Rvp kérte az eligazolását, a Merte-Hangelad páros világszínvonalú, így Verminator a balszélső. Rosicky meg egyszerűen jobb, mint Arteta
A védekezés pedig no komment, csapnivaló. Egyszerűen lehetetlen jól védekezni...
de.a játékban van állítási lehetőség,értelem szerűen a beállításoknálXaviMessifan írta:heloo h kell sprintelni fifa12ben? és nemlehet vhogy visszaállitani a régi billre?
Felraktam valami directx-et, ezzel elmúlt ez a hibaüzenet. Elindul a game, bejön hogy FIFA12, megy a homokóra, és utána fekete képernyő, majd kilép ugyan oda ahonnan elindultam (asztal).csababarca írta:nekem is ezt csinálta...aztán szereltem másfél órát mindenféle fórumról,de semmit nem ért,töröltem is lefelé.
nekem is ezt csinálta...aztán szereltem másfél órát mindenféle fórumról,de semmit nem ért,töröltem is lefelé.
Sajnos nincs más ötletem.daffy írta:nem jó. már ezer féle trükköt bevetettem,de sehogy sem működikVictor_Valdes írta:Ha ati kártyátok van, kapcsoljátok be az azzal kapcsolatos beállítást, a beállításokba. ( már mint nem a játékba, hanem az elején akis ablakba, ahol belépsz a játékba)
nem jó. már ezer féle trükköt bevetettem,de sehogy sem működikVictor_Valdes írta:Ha ati kártyátok van, kapcsoljátok be az azzal kapcsolatos beállítást, a beállításokba. ( már mint nem a játékba, hanem az elején akis ablakba, ahol belépsz a játékba)
Én a helyedben örömömben ugrálnék hogy ilyen csapatot össze tudok rakni ilyen egyszerűen.Messi-Ini írta:Nem kiáltok apokalipszist,csak ez nekem nagyon lerombolta a játék iránti szeretetem...és ennyi...megleszek ezzel a hibával együtt is,mint ahogy megvoltam a 07-től kezdve a félpályáról gólt lövök buggal meg a többivel is,de azért akkor is...
Akkor ,legalább nem vagyok egyedüldaffy írta:detto nekem is ez van,de egyelőre semmimessibarca írta:Valaki nem tud megoldást a szaggatásra ? nagyon zavar !!:/ a lentebb írt progit próbáltam ,de nincs változás ,a rendszer követelény pedig magasan meg vanPC-n tolom