Ez konkrétan két okból sokkolt.

Mikor lefeküdtem 4-7 volt Gamenek (és kamajnak is négy kategóriája volt), mikor ma ránéztem az illendőség kedvéért fél tíz körül, akkor láttam hogy kamaj lett a hatodik. Na mondom jó van, bejött a megérzésem. Nemrég meg ebédszünetben just for fun jelleggel rámentem telefonon, hogy kiket sikerült megszereznem FA-ról és döbbenten látom, hogy én vagyok a hatodik.

Mondanom sem kell, hogy nagyon-nagyon örülök még ha ennek vezéráldozatai is voltak, mert pl Covington az egyik legjobb triplázóm volt, de muszáj volt kitennem, mert mostanában nem sültek neki (mondjuk mikor kitettem richtig 6/12 triplát tolt...) és próbáltam megfogni a tripla% kategóriát. Viszont megérte, mert jött a tripla és a PO is meglett. Nagyon boldog vagyok, mert már lemondtam az idei évről. Így viszont hogy a tartós sérültjeim is rendbe jöttek (mire leírom úgyis valaki beadja a kulcsot.

), Ibaka day to day és a PO is meglett nagyon nagy öröm.
Slither meg szépen becápázta 2 emberemet is, akiket muszáj volt kitennem előző héten......De végül is csak bejöttek a számítások Smart-Payton kettősnek nagy pacsi, főleg előbbi 5 labdaszerzése nagyon kellett. Utóbbi meg kiosztott egy rahedli gólpasszt (még ha a büntit szépen elintézte, de azt amúgy is feladtam már hét közepén, mert nem estek a biztos büntetőzőimtől, Hardentől meg számítottam egy 15+ büntetős meccsre). Tényleg leírhatatlanul boldog vagyok, s végre úgy tudok neki menni egy hétnek, hogy VAN EMBEREM.

Idejét nem tudom mikor volt olyan, hogy 1 day to day sérültem van, s most az se érdekel, hogy az speciel az egyik legjobb játékosom, végre azt látom, hogy betudok tenni 10 embert egy napra, meg nem 5 sérültem van.
Slithert kétszer vertem az alapszakaszban, de ő csak erősödött azóta én meg talán csak gyengültem (Jackson trade nagyon nem jött be, főleg hogy miatta kapok büntetést is). Első körös kiesést már előre belehet írni, mert ez az én formám, de már az hogy itt lehetek akkora löketet ad, hogy próbálok meglepetést okozni. Igazából fel sem tudom mérni elsőre mik lehetnek az én kategóriáim, annyira nem készültem erre. Előző héten vertem volna Slithert 7-5 arányban, ezt most is elfogadnám.

Blokkban-pattanóban elég erős, TO-t tuti bukom, FG% sem az én kategóriám, Thomas már lesz, úgyhogy a tripla-büntetőt is cefet nehéz lesz, meglátjuk. Most még az első körös kiesés sem jelentene csalódást, mert már itt vagyok és amúgy is megszoktam.

Kétszer estem eddig ki 9-3 eredménnyel, most nem szeretném ilyen könnyen adni magam, meglátjuk, rajtam már nem fog múlni, amit lehet megpróbálok okoskodni FA felvételekkel meg erősítéssel. Slither az esélyesebb, de reménykedni szabad.
Másik első kör sokkal brutálisabbnak ígérkezik, az az ág amúgy is nagyon szépen néz ki.

Mi águnkon az a kérdés, hogy Cumbeenak ki lesz az ellenfele, mielőtt döntős, viszont a Game-neo-meslija trió szerintem eléggé egyben van.
Most jelenleg így érzem magam:
Kamaj előtt le a kalappal, álmomban nem gondoltam volna, hogy ekkora szenvedés lesz a vége. Mikor kiesett Griffin, akkor valaki viccesen megjegyezte, hogy lehet be se jutok a PO-ba, akkor azért ezt nem nagyon tudtam "komolyan venni", aztán min múlott? Volt köztünk vagy 40 kategória különbség, s Durant nélkül jött fel, hatalmas tett volt és mint már írtam jó példa volt a többieknek is, hogy kellő munkával előrébb lehet jutni és oda lehet kerülni. Egy semmiségen múlt, hogy én jutottam be és nem ő, 1 kategória....