detto nekem is ez van,de egyelőre semmimessibarca írta:Valaki nem tud megoldást a szaggatásra ? nagyon zavar !!:/ a lentebb írt progit próbáltam ,de nincs változás ,a rendszer követelény pedig magasan meg vanPC-n tolom
Fifa, PES, FM
- messibarca
- Jugador d'estrella
Valaki nem tud megoldást a szaggatásra ? nagyon zavar !!:/ a lentebb írt progit próbáltam ,de nincs változás ,a rendszer követelény pedig magasan meg van
PC-n tolom

a siget készítette Victor (vuvu)
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Játszottam pár meccset. Profi szinten kezdtem a Manchester City-vel egy bajnokságot. Eddigiek alapján azt szűrtem le, hogy egyelőre nem az én szintem ez a profi, szenvedek nagyon, de nem baj, majd belejövök. Főleg a védekezést kell szoknom. A mozgásokat sikerült eltalálnia a tervezőknek, egészen élethűek lettek. Agüero egy állat.
Veszett gyors, és még billentyűzeten is egész szépen tudok cselezni vele.
Egyelőre Nasrival ketten viszik a hátukon a csapatot.
Szóval úgy összességében, egyértelműen a legjobb eddigi FIFA lett PC-re, átjön rendesen a cucc.

Szóval úgy összességében, egyértelműen a legjobb eddigi FIFA lett PC-re, átjön rendesen a cucc.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Sziasztok!
1,
Akinek szaggat a játék töltse le : http://www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa ... timalizalo
2, Valaki nem tudja honnan lehet letölteni xbox 360-ra a fifa 12-őt teljesen magyarul (szinkron+felirat) torrenten ?
Aki igen dobjon pü-t .
Köszi!
1,
Akinek szaggat a játék töltse le : http://www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa ... timalizalo
2, Valaki nem tudja honnan lehet letölteni xbox 360-ra a fifa 12-őt teljesen magyarul (szinkron+felirat) torrenten ?
Aki igen dobjon pü-t .
Köszi!
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nem kiáltok apokalipszist,csak ez nekem nagyon lerombolta a játék iránti szeretetem...és ennyi...megleszek ezzel a hibával együtt is,mint ahogy megvoltam a 07-től kezdve a félpályáról gólt lövök buggal meg a többivel is,de azért akkor is...L.Messi 10 írta:Honnan próbálod indítani? Nekem akkor szokott ilyet, ha a tálcáról indítom és nem a játék mappájából.Dabas írta:igen megvolt minden....:S
Messi-Ini:
Ha nem befolyásolja a játékot a bug akkor miért kell egyből apokalipszist kiáltani? Ha nem használod ki ezt a kis hibát, akkor úgysem változik a játék menete...

letöltöttem,kibontom,és nem engedi telepíteni...már a falat kaparok kb.
Mindig azt írja ki a végén,hogy kiírás,CD áááá.
Mindig azt írja ki a végén,hogy kiírás,CD áááá.

Abi & Tito
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Honnan próbálod indítani? Nekem akkor szokott ilyet, ha a tálcáról indítom és nem a játék mappájából.Dabas írta:igen megvolt minden....:S
Messi-Ini:
Ha nem befolyásolja a játékot a bug akkor miért kell egyből apokalipszist kiáltani? Ha nem használod ki ezt a kis hibát, akkor úgysem változik a játék menete...

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
na ennyit a 12-ről...ilyen bakit elkövetni...hihetetlen...
Csak egy tipp,ha karrier módban elindulsz egy csapattal,és meg akarod erősíteni a kereted,akkor add el a csapatod háromnegyed részét,vagy akár az egészet,majd az értük kapott pénzt 1-től 1-ig csoportosítsd át a fizetésekhez,majd menj az átigazolási piacra,tégy egy kölcsönajánlatot mondjuk Messire,és legalul menj rá a "További költségek" részre,az alap ára,ami neki 120.000.000.,azt told fel 200-ra,és küld el az ajánlatot.Ezekután a Barca 1 évre kölcsön adja neked Messi-t...Ebben az a vicc,hogy simán nem adnák kölcsön,de így,hogy beigéred hogy a szezon végén leteszel nekik 200. milliót az asztalra,egyből odaadják,de szezon végén viszont,megkérdezik tőled e-mail-en keresztül hogy igényt tartasz-e a kölcsönjátékosokra,és ha te nemet mondasz,akkor visszamegy Barcelonába és ennyi...
Én a Fiorentinánál összeraktam egy ilyen csapatot egy fél nyár alatt:
Ruffier-Walker-Naldo-Bassong-Tremoulinas-Javi Martinez-Götze-Robben-CR7-Messi-Ibra vagy Rooney,mindketten elfogadták az ajánlatom,de egyelőre nem döntöttem
szóval ennyit a "nagy" karrier módrol....

Csak egy tipp,ha karrier módban elindulsz egy csapattal,és meg akarod erősíteni a kereted,akkor add el a csapatod háromnegyed részét,vagy akár az egészet,majd az értük kapott pénzt 1-től 1-ig csoportosítsd át a fizetésekhez,majd menj az átigazolási piacra,tégy egy kölcsönajánlatot mondjuk Messire,és legalul menj rá a "További költségek" részre,az alap ára,ami neki 120.000.000.,azt told fel 200-ra,és küld el az ajánlatot.Ezekután a Barca 1 évre kölcsön adja neked Messi-t...Ebben az a vicc,hogy simán nem adnák kölcsön,de így,hogy beigéred hogy a szezon végén leteszel nekik 200. milliót az asztalra,egyből odaadják,de szezon végén viszont,megkérdezik tőled e-mail-en keresztül hogy igényt tartasz-e a kölcsönjátékosokra,és ha te nemet mondasz,akkor visszamegy Barcelonába és ennyi...
Én a Fiorentinánál összeraktam egy ilyen csapatot egy fél nyár alatt:
Ruffier-Walker-Naldo-Bassong-Tremoulinas-Javi Martinez-Götze-Robben-CR7-Messi-Ibra vagy Rooney,mindketten elfogadták az ajánlatom,de egyelőre nem döntöttem

szóval ennyit a "nagy" karrier módrol....

- felician333
- Barça B
köszönöm,örök hálámDavidsNeD írta:A tűzfalban le kell tiltani a fifa.exe-t. (Kimenő és bejövő kapcsolatot is.)felician333 írta:valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.

„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
- samy85
- Capitá del Barça
hello! pár napja írtam itt le a problémámat, vagy is a problémánkat... ugye többek között Daffy adott választ... a probléma az volt hogy a haverom gépén a fifa 12 szaggat de eszméletlenül míg az enyémen hibátlanul fut, pedig ugyanaz a két konfig.... a különbség annyi hogy a vidikarim egy 9500 gtr, még a haveré egy shappire hd 5450.... azt mondták hogy ati kártyán szaggat a fifa12, ezért ily módon a haverén is... hát kicseréltem az én karimmal, és ugyanugy szaggat a g-forceal is... min, ill max grafon is... tehát mégsem a kártya a baj... de akkor mi??? ha valaki rájön az segítsen... sokan gondolkodtunk rajt, de senki nem tud rájönni... ( lentebb megtaláljátok a 2 gép konfigját) előre is kössz!:)

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Crackelés megvolt?Dabas írta:segítség kéne...el akarom indítani és ezt írja ki
Application load error 5:0000065434
ez mitől lehet ??? légyszi segítseket

- DavidsNeD
- Jugador del Barça
A tűzfalban le kell tiltani a fifa.exe-t. (Kimenő és bejövő kapcsolatot is.)felician333 írta:valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.
Na vettem egy átalakítót én is, nekem működnek az analog karok, csak szeretnem átállítani a kontrollt, viszont a beállítások/irányítás alatt nem engedi, mert rámegyek h megváltoztatnám, nyomnám a gombot h mit akarok helyette de semmi reakció. Valakinek vmi ötlet?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- neobarca
- Director del Fútbol
Kajak elveszi az egésztől a kedvemet ez a morál dolog! Hogy a francba tudom magamhoz láncolni Messit?
Minden meccsen játszik, majd mind gólt is lő. Mégis honvágya van és el akar menni. Má hogy a p***ába akarna elmenni a valóságban???
Amúgy nagyon frankó a játék. Csak ebben adjon nekem vki vmi megoldást!!!
Minden meccsen játszik, majd mind gólt is lő. Mégis honvágya van és el akar menni. Má hogy a p***ába akarna elmenni a valóságban???
Amúgy nagyon frankó a játék. Csak ebben adjon nekem vki vmi megoldást!!!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
És ez pontosan milyen átalakító? Neked is az a 3 lyukú fekete valami a joystick kábeljének a vége? Meg pl Media Marktba lehet kapni, vagy hol? Nagyon hálás lennék a gyors válaszért még ma tudnék venni ilyetbence-barca írta:Van egy átalakítómMorminho írta:Hogyan játszol PS2-es joyal?bence-barca írta:Srácok én egy PS2es kontrollerel játszok, de a cselező kar nem működik. Elvileg belehet állítani valahogy, egy helyen találtam is, de nekem túl magas vt az, ahogy leírták. Ha valaki tudja és érthetően eltudná magyarzáni megköszönném![]()
(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)![]()
Valaki esetleg válasz a kérdésemre?

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Az oké de nekem eleve egy kontroller hoz ki és csak azokat tudom állítani, illetve felcserélni a funkciókat. Billentyűt hol tudom beállítani? Valaki magyarázza el szájbarágósan mert nagyon nem értem. S:FCBMessi19 írta:Indítasz egy barátságos meccset, mikor elindult a meccs nyomsz egy esc-et. Menj rá a beállításokra-->vezérlés. Ott meg írja, hogy mi mi.Victor_Valdes írta:valaki help! fontos lenne.Victor_Valdes írta:Hogyan tudom beállítani a régi klasszikusra a billentyűzet kiosztást a 12-ben?
Tehát:
E-sprint
D-lövés
S-szerelés
A- ívelés
W-szöktetés
BalCTRL-cselezés
Sehol nem találtam..És beállítod.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- messibarca
- Jugador d'estrella
Nem eredeti a játékom és nem tudom elinditani hiába kattintok a ikonra semmi ,vmi olyasmit hallotam ,h ha dokumentumok/fifa12/-ben lévő replays0 fájlt írásvédeté teszem akkor müködni fog de nekem a dokumentumok/fifa12/-ben csak egy fifasetup fájl van :/ mi lehet a gond ?:S

a siget készítette Victor (vuvu)
-
- Llegenda del Barça
Van egy átalakítómMorminho írta:Hogyan játszol PS2-es joyal?bence-barca írta:Srácok én egy PS2es kontrollerel játszok, de a cselező kar nem működik. Elvileg belehet állítani valahogy, egy helyen találtam is, de nekem túl magas vt az, ahogy leírták. Ha valaki tudja és érthetően eltudná magyarzáni megköszönném![]()
(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)

Valaki esetleg válasz a kérdésemre?

Hogyan játszol PS2-es joyal?bence-barca írta:Srácok én egy PS2es kontrollerel játszok, de a cselező kar nem működik. Elvileg belehet állítani valahogy, egy helyen találtam is, de nekem túl magas vt az, ahogy leírták. Ha valaki tudja és érthetően eltudná magyarzáni megköszönném![]()
(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)

Olyan problémám van. hogy a gamepadom (Saitek Ps 1000) a fifa játékon belül pl az 2-es gomb helyett a 3-asat érzékeli, és ez majdnem minden gombomnál felcseréli az ilyen párosokat...
Hogy lehet ezeket felcserélni?
(Pesnél meg tudtam oldani, mert ott ugye a setting.exe fájl elindításakor a controller fül alatt meglehet adni, hogy valamelyik gomb megnyomásakor a megfelelő gombot érzékelje, de a fifában ilyet nem találtam se játékon belül, se a külső beállítási lehetőségként se...)
Drivert is töltöttem hozzá, de nem változott semmi.
Előre is köszi a segítséget!
Hogy lehet ezeket felcserélni?
(Pesnél meg tudtam oldani, mert ott ugye a setting.exe fájl elindításakor a controller fül alatt meglehet adni, hogy valamelyik gomb megnyomásakor a megfelelő gombot érzékelje, de a fifában ilyet nem találtam se játékon belül, se a külső beállítási lehetőségként se...)
Drivert is töltöttem hozzá, de nem változott semmi.
Előre is köszi a segítséget!
sajnos nem lehet kikapcsolnifelician333 írta:valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.

- felician333
- Barça B
valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
- Fernando
- Llegenda del Barça
Na egy kis élménybeszámoló részemről:
Ma kezdtem el egy karrier módot a Cesenaval.
Orbitális játékosmozgás nem volt, inkább eladtam játékosokat mint vettem. Volt néhány fiatal ám kevésbé jó játékos, őket eladtam. Velük együtt távozott Mutu is, őt megvette a Milan, elég jó pénzért. Emellett eladtam egy középső védőt is a kezdőből, van Borgen-t. A Swansea harmadik ajánlatát már elfogadtam, mindig egy misivel emeltek, így 6-ért mehetett. Vettem is néhány játékost azért, de csak a hiányposztokra, pl Maduro a Valenciából van Borgen helyére, bár először Forlínt néztem ki az Espanyolból, de iszonyatosan magas fizetést kért, holott korábban nem keresett ennyit az Espanyolban. A kezdőbe több játékos nem is került, kispadra vettem néhány játékost azért. Bolanost a Köbenhavntól, Posebbont a Santosból és egy fiatal német tehetséget kölcsönbe, Leitnert. Jah és egy balhátvédet a Parmaból talán, Biviot.
A kezdő:
Antonelli,- Cacciarelli, Maduro, Rossi, Bivio,- Comotto,- Parolo, Candreva,,- Elder,- Ghezzal, Martínez
Eléggé élvezetes játék lett belőle.
Ma kezdtem el egy karrier módot a Cesenaval.
Orbitális játékosmozgás nem volt, inkább eladtam játékosokat mint vettem. Volt néhány fiatal ám kevésbé jó játékos, őket eladtam. Velük együtt távozott Mutu is, őt megvette a Milan, elég jó pénzért. Emellett eladtam egy középső védőt is a kezdőből, van Borgen-t. A Swansea harmadik ajánlatát már elfogadtam, mindig egy misivel emeltek, így 6-ért mehetett. Vettem is néhány játékost azért, de csak a hiányposztokra, pl Maduro a Valenciából van Borgen helyére, bár először Forlínt néztem ki az Espanyolból, de iszonyatosan magas fizetést kért, holott korábban nem keresett ennyit az Espanyolban. A kezdőbe több játékos nem is került, kispadra vettem néhány játékost azért. Bolanost a Köbenhavntól, Posebbont a Santosból és egy fiatal német tehetséget kölcsönbe, Leitnert. Jah és egy balhátvédet a Parmaból talán, Biviot.
A kezdő:
Antonelli,- Cacciarelli, Maduro, Rossi, Bivio,- Comotto,- Parolo, Candreva,,- Elder,- Ghezzal, Martínez
Eléggé élvezetes játék lett belőle.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)