2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
detto nekem is ez van,de egyelőre semmimessibarca írta:Valaki nem tud megoldást a szaggatásra ? nagyon zavar !!:/ a lentebb írt progit próbáltam ,de nincs változás ,a rendszer követelény pedig magasan meg vanPC-n tolom
Nem kiáltok apokalipszist,csak ez nekem nagyon lerombolta a játék iránti szeretetem...és ennyi...megleszek ezzel a hibával együtt is,mint ahogy megvoltam a 07-től kezdve a félpályáról gólt lövök buggal meg a többivel is,de azért akkor is...L.Messi 10 írta:Honnan próbálod indítani? Nekem akkor szokott ilyet, ha a tálcáról indítom és nem a játék mappájából.Dabas írta:igen megvolt minden....:S
Messi-Ini:
Ha nem befolyásolja a játékot a bug akkor miért kell egyből apokalipszist kiáltani? Ha nem használod ki ezt a kis hibát, akkor úgysem változik a játék menete...
Honnan próbálod indítani? Nekem akkor szokott ilyet, ha a tálcáról indítom és nem a játék mappájából.Dabas írta:igen megvolt minden....:S
köszönöm,örök hálámDavidsNeD írta:A tűzfalban le kell tiltani a fifa.exe-t. (Kimenő és bejövő kapcsolatot is.)felician333 írta:valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.
Crackelés megvolt?Dabas írta:segítség kéne...el akarom indítani és ezt írja ki
Application load error 5:0000065434
ez mitől lehet ??? légyszi segítseket
A tűzfalban le kell tiltani a fifa.exe-t. (Kimenő és bejövő kapcsolatot is.)felician333 írta:valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.
És ez pontosan milyen átalakító? Neked is az a 3 lyukú fekete valami a joystick kábeljének a vége? Meg pl Media Marktba lehet kapni, vagy hol? Nagyon hálás lennék a gyors válaszért még ma tudnék venni ilyetbence-barca írta:Van egy átalakítómMorminho írta:Hogyan játszol PS2-es joyal?bence-barca írta:Srácok én egy PS2es kontrollerel játszok, de a cselező kar nem működik. Elvileg belehet állítani valahogy, egy helyen találtam is, de nekem túl magas vt az, ahogy leírták. Ha valaki tudja és érthetően eltudná magyarzáni megköszönném![]()
(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)![]()
Valaki esetleg válasz a kérdésemre?
Az oké de nekem eleve egy kontroller hoz ki és csak azokat tudom állítani, illetve felcserélni a funkciókat. Billentyűt hol tudom beállítani? Valaki magyarázza el szájbarágósan mert nagyon nem értem. S:FCBMessi19 írta:Indítasz egy barátságos meccset, mikor elindult a meccs nyomsz egy esc-et. Menj rá a beállításokra-->vezérlés. Ott meg írja, hogy mi mi.Victor_Valdes írta:valaki help! fontos lenne.Victor_Valdes írta:Hogyan tudom beállítani a régi klasszikusra a billentyűzet kiosztást a 12-ben?
Tehát:
E-sprint
D-lövés
S-szerelés
A- ívelés
W-szöktetés
BalCTRL-cselezés
Sehol nem találtam..És beállítod.
Van egy átalakítómMorminho írta:Hogyan játszol PS2-es joyal?bence-barca írta:Srácok én egy PS2es kontrollerel játszok, de a cselező kar nem működik. Elvileg belehet állítani valahogy, egy helyen találtam is, de nekem túl magas vt az, ahogy leírták. Ha valaki tudja és érthetően eltudná magyarzáni megköszönném![]()
(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)
Hogyan játszol PS2-es joyal?bence-barca írta:Srácok én egy PS2es kontrollerel játszok, de a cselező kar nem működik. Elvileg belehet állítani valahogy, egy helyen találtam is, de nekem túl magas vt az, ahogy leírták. Ha valaki tudja és érthetően eltudná magyarzáni megköszönném![]()
(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)
sajnos nem lehet kikapcsolnifelician333 írta:valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni az elején a "kapcsolat ellenőrzése funkciót? szerintem értelmetlen,ha egyszer nem eredeti a játék,és nem tudok neten játszani.szóval? valaki,valami ötlet? nagyon irritáló már egy idő után,hogy annyit kell várni.