neobarca írta:Nah szépen lassan kezd szertefoszlani a bajnoki álmaim. Ennyi sérülttel hiába a kemény csapat, egyszerűen PO-ra el fogok fogyni sajnos. Egyszer fent egyszer lent. Kár érte...

Csak Anderson aki gáz azon kívül Chandler biztos, hogy lassan visszajön meg szerintem Knight sem súlyos. Én a helyedben azért nem aggódnék főleg ha körbe nézel máshol mi a helyzet.
Hát elérkeztünk odáig, hogy van hátra kettő hét, ha kiesek akkor azt csakis magamnak köszönhetem. Sérülések ide, pocsék forma oda itt én vagyok a ludas és meg is érdemlem...Csak hogy jelezzem mennyin múlnak a dolgok Clarkson fog megölni. Pont neo ellen úgy lett 9-3 hogy utolsó napon úgy voltam vele hogy minek erőlködjek még egy kategória miatt (1 különbség volt triplában) mikor Zellerben nagyobb lehetőséget látok mint Clarksonban. Ebből lett egy FA csere, a többit tudjuk. Clarkson elfogadható, Zeller leépült és az az 1 kategória a végén nagyon sokat érhet (ha jól emlékszem 3 triplát dobott azon a Vasárnapon Clarkson és 8-4 lett volna a vége...). Plusz most meslija ellen is, bíztam Brooksban (aki sikeresen kinyírta egy kategóriámat) és nem cseréltem Szombat-Vasárnapra pedig alig volt különbség assistban vagy éppen pattanóban. Mérges is vagyok, csalódott is meg igazságtalannak érzem ezt a szezont.

Szerdáig várok, aztán ha nagyon rosszul áll a dolog, akkor mindenek vége......És megint kamaj nyír ki, pedig szerintem erősebb csapatom van, csak hát Leonard végre most kezd valamit mutatni előtte botrány volt, Hayward semmi, Jackson 1 jó meccs és borzalom, Green semmi és társai. Bargnani az egyik legjobb emberem, Covingtonnal együtt, na akkor már baj van.

Utóbbi természetesen le is sérült, mert hát Beal visszajött Szombaton így valakinek be kellett adni a kulcsot Vasárnap...Átkozott egy liga ez, ebben egészen biztos vagyok. Jövőre jó lenne ha valahogy átkonvertálnánk az ESPN-re.

Ott legalább a rövidített hetek sem bosszantóak (amit egyébként én szívtam meg a legjobban, miután ember nélkül pár nap alatt csinálj csodát...) és meccs közben sem lehet embert felvenni. 6 vereségem van, abból Messifan-fcbarca0827-varnagykrisztian-kanty kvartett volt. Na ez a bosszantó, hogy kamajt is vertem anno teljes csapattal 10-2re, most meg kifog ejteni.

Átkozott egy liga, ezt leírom megint mert tuti így van, valaki nagy vajákos ebben a ligában és sámánkodik.

Viszont mindenki ellen elfogadhatót kell nyújtani, én meg pont itt a végére teljesen leépültem. Nehéz mit mondani, nagyon nagy fájdalmat érzek, mert semmi sikerélményem nincs ebben a ligában (jelezném hogy kétszer estem ki az első körben...) pedig sok munkám van vele, s hiába.
De amíg él a remény, addig én küzdök, 3 napom maradt 4 kategória előny két hétre, amiből Game ellen tuti vereség mert pont rossz arra a hétre a sorsolásom, úgyhogy varnagykrisztián és meslija bennetek bízok a legjobban, s a legnagyobb szurkolótok én vagyok.

Döntetlen esetén mi a döntő? Több elért győzelem vagy egymás elleni? Mondanom sem kell hogy ahogy áll jelenleg a helyzet, lehet ez fog dönteni, mondjuk szerintem nem mert 2-3 kategóriával lefogok maradni...de hátha.
Ja és félre értés ne essék, kamaj előtt le a kalappal. Nagyon mélyről jött fel, volt pár héttel ezelőtt 25-30 fór előnyöm, s Durant nélkül tolja. Jó példa azoknak, akik talán kevesebbet foglalkoztak a csapatukkal, hogy odalehet érni.