bence-barca írta:Azt a hülye globális hálózatot kéne kivágni.
Engem nem zavar, jobb felderítőkkel lehet látni egyből a statokat a jó játékosoknál is, sőt, nekem egyébként is mutatja a 83-84 fölöttieket, akik a köztudatban vannak. Sőt, nekem még tetszik is, a problémám inkább az, ezzel kapcsolatban, hogy limitálva van a felderítők mennyisége (a tehetségkutatásban is ez a problémám). Korábban lehetett edzéseket is szervezni, most is jó lenne egy ilyen lehetőség, hogy ne mindig ugyanazok a statok fejlődjenek más statokat kihagyva. Az ifik fejlődése is röhej, gyakorlatilag az összes alacsony és lassú, s az is marad.
Ezen kívül jó lenne, ha játékost is lehetne kérni egy játékosért, sőt, az is jó lenne ha először érdeklődne egy klub egy játékos áráról és utána adna ajánlatot. Jó lenne az is, ha lehetne fejleszteni az orvost, edzőket a gyorsabb gyógyulás/fejlődés érdekében. Az is hiányzik, hogy a kölcsönben lévő játékosok játsszanak.
Egy másik problémám az, hogy nem mutat egy körülbelüli(!) potenciált a játék minden játékosnál megfigyelés után. Megadhatná pl a következőképpen: 81-84.
Azt is beletehetnék, hogy az akadémiákon rá lehessen gyúrni bizonyos statokra, amikre szükség van a csapatban.
Ezenfelül jó lenne, ha a pénzem nem veszne el következő évre, hanem megmaradna és egy bajnoki cím után ne 4m euróval kezdjem a spanyol első osztályt.
Jó hosszú lett, szóval igen, sok apróságot hiányolok, sokkal élvezhetőbb lenne a menedzser mód, ha nem tojnák le. Az UEFA licenceket meg sem említem...