Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én első körben a games for windows live mappára gondoltam, de ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor tedd meg az F1 mappával isLM10 írta:
Mentsem le a program fileson belül az F1 mappát, és azt másoljam majd be miután kitelepítettem újra a gameet az új windowsba?
Mentsem le a program fileson belül az F1 mappát, és azt másoljam majd be miután kitelepítettem újra a gameet az új windowsba?sjd írta:Ilyen esetben én azzal próbálkoznék, h kimásolom a gameslive-os mappát a programfiles-ból és ezzel írom felül az újrarakott gameslive-otLM10 írta: Igen tudom, anno innen mentettem le a Batmant is(az is windows liveos), és mikor bemásoltam nem érzékelte a játék, csak új játékot lehetett kezdeni
(vagy lehet h magával a játékkal kell megcsinálni, csak az meg helyigényes)
Ilyen esetben én azzal próbálkoznék, h kimásolom a gameslive-os mappát a programfiles-ból és ezzel írom felül az újrarakott gameslive-otLM10 írta: Igen tudom, anno innen mentettem le a Batmant is(az is windows liveos), és mikor bemásoltam nem érzékelte a játék, csak új játékot lehetett kezdeni
Igen tudom, anno innen mentettem le a Batmant is(az is windows liveos), és mikor bemásoltam nem érzékelte a játék, csak új játékot lehetett kezdenisjd írta:Nekem Dokumentumok/My Games/FormulaOne az elérési útvonal, gondolom ez lesz a mentett játékLM10 írta: Erre senki nem tudja a választ?
Nekem Dokumentumok/My Games/FormulaOne az elérési útvonal, gondolom ez lesz a mentett játékLM10 írta: Erre senki nem tudja a választ?
Erre senki nem tudja a választ?LM10 írta:Srácok! Új ra teszem majd a gépemet rövidesen. És a múltkori hibából kiindulva megkérdezem: Hogyan lehet Windows Liveos játékot lementeni valahova?(Mármint az elmentést) Mert anno én a Batmannal szívtam meg. F1- eddigi karriert szeretném am.
minden ilyen FPSnek ez a bajaPerrero írta:medal of honornak az a baja h rövid..
Akkor a jó öreg http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/MessiFan írta: 1-et akartam írni bocsi
1-et akartam írni bocsisjd írta:öööö..........minden?MessiFan írta:Valaki tudna nekem ajánlani játékokat aminek max 2 giga ram kell?
(én még nem igazán futottam össze olyannal, aminek 2nél több kellett volna)
öööö..........minden?MessiFan írta:Valaki tudna nekem ajánlani játékokat aminek max 2 giga ram kell?
írd meg PÜben nekemTyson16 írta:Ismeri valaki azt a játékot hogy 1848? Mert ha igen kérnék egy kis segítséget...
FPS és RPG vagyis szerepjátékmessideco írta:Perrero: ez valami FPS? Mert akkor szóba sem jöhet nálam![]()
http://golemkonzol.hu/Ronaldinho&Barca írta:Srácok!Tanácsokat szeretnék kérni tőletek konzolok kapcsán. PC-m nem a legújabb és mai játékok már eléggé szaggatnak rajt,így napokban eléggé erősen gondolkodok egy konzol beszerzésén. Ahogy nézem boltokba PS2 kezd eltűnni?Pedig abban gondolkodtam, mert 30 rugóért nem vészes. Vagy inkább PS3-ban vagy xbob360-n gondolkodjak,ha már ilyen beruházást tervezek? Amúgy mi a kettő között a külömbség? Mit tanácsoltok?Pctúl drága lenne idővel meg ugyis elavul, így konzol jobb lenne talán. Várom a véleményeteket illetve azokét aki rendelkezik velük.