Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha Razor1911-es,akkor rajta kell legyen. A bemountolt Iso-t nyisd meg jobb klikk-->>megnyitás.(Nálam pl. F1 2010 (J:) ). Ott benne van egy Razor1911 nevű mappa,a benne levő pedig a crack,azt bemásolod a játék mappájába. Vagy ez megvan, és nem jó? Más crack-et nem tudok.LM10 írta:Kösz szépen ez megvan. Viszont a Crack sem jó. Nincs rajta....valaki dobna 1 linket?
Ha Razor1911, akkor 01911-01911-01911-01911-01911.LM10 írta:Lejött az F1 PC-re. De ahogy telepíteném ugye kéri a serial számot amit én nem találok. Tudna lökni valaki egy ilyet?
Teljesen igazad van!amúgy valaki kérdezte a kipörgéseket,hát ne viccelj,nem kell full gázt nyomni a kanyarkijövetelnél,ahol necces és kész.
ha bekapcsolsz minden segítséget,akkor félig a gép kezeli az autót,nem is te,az meg nem buli szerintem.
egyedül az automata váltó amire azt mondom hogy kell,bár élvezetes lehet kapcsolgatni,ha megy.
Hát sztem pont a kipörgésgátló az ami kellsocio66 írta: ha bekapcsolsz minden segítséget,akkor félig a gép kezeli az autót,nem is te,az meg nem buli szerintem.
egyedül az automata váltó amire azt mondom hogy kell,bár élvezetes lehet kapcsolgatni,ha megy.
elhiszem,bár elég űridőnek tűnik,nem hiszem hogy ennyit ki lehetne hozni úgy ahogy én nyomom.S.Agüero írta:Képem nincs, de hiszed, nem hiszed.socio66 írta:amúgy lehetne egy kis köridő-battle is néha,valaki bedobna valami (szerinte)atomidőt,persze képpel együtt,aztán lehetne rákontrázni.
persze nem mindegy,hogy valaki kormánnyal nyomja-e vagy gombokkal,vagy ugye milyen segítségeket használ,stb.
itt van pl egy hungaroringes idő,szerintem nem olyan nagy durranás,de azért elmegy.
http://img827.imageshack.us/i/qwelo.jpg/
2009-es F1en, billentyűzettel 1.17.9(5?) a legjobb időm.
Persze ott könnyebb gondolom, mint ahogy te játszol.
Egyébként fék nélkül, de váltó az auto volt.
Ja ezt nagyon elrontották.. Pedig a videókban , azzal "vagánykodtak" , hogy milyen Isten lett a törés meg stb...Xanthor írta:A nehézségi szintnél, amikor customre teszed és mindent állíthatsz, ott van az is, hogy off/csak vizuális/full. Nekem fullon van, de így is idegesítő, mert kb csak az első szárny törik, egyébként meg oldalról belém jönnek és csak karcolódik...geridoss írta:F1-ben azt be tudom állítani, hogy a saját autóm is törjön? Mert a többiekét azt le tudom amortizálni akár darabokra is, de az enyém meg se karcolódik :S
A nehézségi szintnél, amikor customre teszed és mindent állíthatsz, ott van az is, hogy off/csak vizuális/full. Nekem fullon van, de így is idegesítő, mert kb csak az első szárny törik, egyébként meg oldalról belém jönnek és csak karcolódik...geridoss írta:F1-ben azt be tudom állítani, hogy a saját autóm is törjön? Mert a többiekét azt le tudom amortizálni akár darabokra is, de az enyém meg se karcolódik :S
a kiprögésgátlót kapcsold be (traction control), ez amúgy pont mediumon aktiválódik asszemXanthor írta:Én is tolom már pár napja az F1 2010-el hardon (+automata váltó, ABS), de nekem eléggé meggyűlik vele a bajom, pedig nem vagyok ügyetlen autós játékok terén![]()
A legfőbb gondom a kipörgések. Vannak egyes kanyarok ahol ha egy picit rámegyek a kerékvetőre vagy pöppet előbb gyorsítok ki rögtön elindul a kocsi háta és hát ilyen nélkül egy versenyt nem tudok végig menni, tehát elég kellemetlen... Lenne valami tanácsotok, hogy esetleg ezt, hogy lehetne kiküszöbölni? (kocsi beállítás vagy akármi)
Az az idegesítő, hogy megnéztem mediumon is, ott meg simán nyertem a Lotussal...
Gta Episodes From Liberty City.geridoss írta:Áhh megérkezett az XBOX-om
Tudtok mondani pár jóféle kis játékot rá?
FIFA 11
FIFA WC 2010
GTA 4
F1 2010
Left 4 Dead 2
Eddig ezeket sikerült beszereznem
Red Dead Redemptiongeridoss írta:Áhh megérkezett az XBOX-om
Tudtok mondani pár jóféle kis játékot rá?
FIFA 11
FIFA WC 2010
GTA 4
F1 2010
Left 4 Dead 2
Eddig ezeket sikerült beszereznem
Képem nincs, de hiszed, nem hiszed.socio66 írta:amúgy lehetne egy kis köridő-battle is néha,valaki bedobna valami (szerinte)atomidőt,persze képpel együtt,aztán lehetne rákontrázni.
persze nem mindegy,hogy valaki kormánnyal nyomja-e vagy gombokkal,vagy ugye milyen segítségeket használ,stb.
itt van pl egy hungaroringes idő,szerintem nem olyan nagy durranás,de azért elmegy.
http://img827.imageshack.us/i/qwelo.jpg/
Hát most már nekem is! Anélkül nem tudom hogy lehet menniFCBPOWER írta: A kipörgésgátló nekem be van kapcsolva !
Működik a dolog, csak egy kicsit nehéz megtalálni, h hogyan kell offline profilt csinálni (nemtom mit értesz kis ablak alatt, de az akár lehet az is h online akar menni és nem veszi be a kódot)Ronaldinho&Barca írta:Nektek működik a razoros crack ami a telepítő mellé egy mappába mellékelve van? Mert nekem (se) indult el otthon, egy kis ablakot írt ki amibe X volt, vagy hibát talált és leállt..Valakinek volt hasonló gondja, vagy esetleg nem tudja hogyan lehet ezt orvosolni?