2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a 2000-ben volt és randomra ment, csak ha elvitt 5 embert az ufo, akkor vége lett a meccsnek. volt olyan is, hogy belecsap a villám a játékosba és hamu lesz a helyén, de azokat valamiért visszakaptad...Varatrix írta: Én még emlékszem asszem a 2002-es játékba volt valami olyan csalás, hogy ha valaki pirosat kapott, akoor elvitte egy UFO . Hatalmas!
Nosztalgiának jó. Legalábbis annak aki ezekkel kezdte.Firefox írta:Köszönöm, elindult, de nem valami nagy durranás, ahogy itt egy-ketten állítottákNa nembaj
Köszönöm, elindult, de nem valami nagy durranás, ahogy itt egy-ketten állítottákL.Messi 10 írta:http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=938Firefox írta:Háj evribádi!
Letöltöttem a FIFA 2005-öt.Feltelepítettem.Leszedtem hozzá a magyarosítást, de Cracket az ég világon nem találok hozzá.Tudna valaki segíteni ebben?Megköszönném ...![]()
jobb egérgomb,tulajdonságok,kompatibilitás átállítása? háthaTocy írta:Akartam egyet csapatni a klasszikus FIFA 2002-vel...de nem indul, rálövök az exe-re, és semmi reakció. WTF?
http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=938Firefox írta:Háj evribádi!
Letöltöttem a FIFA 2005-öt.Feltelepítettem.Leszedtem hozzá a magyarosítást, de Cracket az ég világon nem találok hozzá.Tudna valaki segíteni ebben?Megköszönném ...![]()
Nem lőttek,úgyanúgy tudsz multizni,csak arra figyelj,hogy ha magyar csapattal akarsz lenni,akkor elötte kérdezd meg a gyereket akivel játszol,hogy neki is fent van-e a hsp,mert ha nincs,akkor nem lehetsz magyarral,mert kidob!!De ha például kivel tolsz,és a Barcaval leszel,nem magyar csapattal,akkor simán menni fog!faithnomore írta:feltételezem ha felrakom a hsp-t akkor a multinak lőttek igaz? mert gamerangeren sokat multizok de kipróbálnám magyar csapatokkal is.
valaki tudja esetleg?
Valami olyasmit írtak fifahungary-n, hogy 1-2fájlt el kell menteni, utána kitörölni, mehet a multi majd ha megint csak simán játszanál vissza kell másolni a fájlokat. De nem tudom hol láttam. Vagy a HSP leírásában, vagy valamelyik hozzászóló írta.faithnomore írta:feltételezem ha felrakom a hsp-t akkor a multinak lőttek igaz? mert gamerangeren sokat multizok de kipróbálnám magyar csapatokkal is.
valaki tudja esetleg?
Nekem simán feltelepítette. Nem tudom nálad mi lehet a hiba.MessiFan írta:Nem engedi telepíteni a fifa05-öt...
47%-nál az első lemeznél kiír valami errort, és vagy megpróbálom még1x vagy vissza az egész. Hiába nyomom az ismétlést, megint kiírja. Asszem valami .dll megint a baja.
Pedig szívesen állatkodtam volna a 2005-ös Barcával
Nem, szerintem rohadt jó, csak baromi nehéz.messideco írta:Épp töltöm a HSP patchet. Akinek már telepítve van: mi a véleményetek? Rizikós a játékra/gépre nézve a patch?
Akkor azt nemtudod véletlenül, hogy egymás között játékost cserélni hogy lehet? Mármint úgyértem, hogy hallottam, hogy azonos értékű játékosoknál nem kell fizetni egyik félnek sem... igaz ez?t.henry5511 írta:Igen, én játszok, és egész jó kis csapatom van már:PRikinho20 írta:Játszik innen valaki fészbukon az EA Sports Fifa Superstars-al?!
Igen, én játszok, és egész jó kis csapatom van már:PRikinho20 írta:Játszik innen valaki fészbukon az EA Sports Fifa Superstars-al?!
Sziasztok!L.Messi 10 írta:Kisbetű-nagybetű?ibra írta:Nem tudnátok segíteni abban, hogy ha online módban akarok játszani, kér egy CD kulcsot amit a játékhoz kaptam. Én beírtam azt ami a füzet hátulján van, de azt írja, hogy "ADJ MEG ÉRVÉNYES CD KULCSOT!"
Nem tudom, hogy mit csináljak.
Remélem segítetek.
Kisbetű-nagybetű?ibra írta:Nem tudnátok segíteni abban, hogy ha online módban akarok játszani, kér egy CD kulcsot amit a játékhoz kaptam. Én beírtam azt ami a füzet hátulján van, de azt írja, hogy "ADJ MEG ÉRVÉNYES CD KULCSOT!"
Nem tudom, hogy mit csináljak.
Remélem segítetek.