Kupában 11-0 bot csapat ellen

Igen, a sérülések miatt vannak bent !MichaaBee írta:Orvosból minek 4? Vagy csak most van sérülés miatt?
Egyébként: 10 segéd. Sportpszichológus: osztályonként változik. Alacsonyabb osztályokban nem kell sok (1-2), ha már hatodosztályban akarsz bajnok lenni, akkor 6 körül van az ideális szám. Gyúróból mindenki annyit, amennyit jónak lát, én 1-et minimum ajánlok, jómagam 2-t tartok. Szóvivőből szurkolók száma osztva 250-nel. Orvos meg csak ha sérült van.
Segédedző 10 3 600 eFtBarcaman1993 írta:Nektek milyen elosztásban van a személyzet? És arra is kíváncsi lennék, hogy milyenben érdemes.
Így van, minden határontúli magyar szavazzon a magyar pályázatra!messideco írta:Szavazzatok Magyarországra, mint Vb-rendezőre!
rendben köszönöm a választBobberto írta: Természetesen nem csak általánosan lehet
Először is akiket érdemes elfogadni: 15 éveseket, legalább(!) megfelelő képességűt vagy jót/remeket. Ha 15 éves és jó vagy remek akkor jackpot, főleg, ha nem csak 1 remek vagy jó képessége lehet, de ez már egy másik történet.
Kérdésre: Szélsőjáték edzésselha ifi edzésre mész, akkor ott beállítod elsődlegesnek a szélsőjátékot és lent ki is írja kikre, hogy hat. Így totál látatlanba szélsőjáték + rövid passzok (átadást) választanék neki edzésként és szélsőként beállítod ifimeccsen játszani, ahogy a felnőtt csapatba is jó sokáig ( 3szint nem pár nap alatt lesz kimaxolva ).
Ha nem érthető szólj, vagy küldj egy HT-mailt Bobberto vagyok ott is
Természetesen nem csak általánosan lehetInitom írta:segítséget kérnék...
ifijátékost hogy lehet edzeni?
csak általánosan?
a játékosmegfigyelőm,hozott egy szélsőjáték:középszerű tulajdonságú játékost és remekre lehetne felnyomni...
tehát a kérdésem: edzeni csak a csapatot lehet vagy lehet egyéni utasítás?
azt tudom hogy az ifiakadémián 2 fajta edzést lehet.
Előre is köszi
nah akkor nem szóltammessideco írta:Még jó, hogy Romániában játszok:D
Akkor szerintem egyik jelöltre se szavazzatok!
nem lehet ..messideco írta:Szavazzatok Magyarországra, mint Vb-rendezőre!