Gamez - Kedvencek játékok
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem.
Felraktam az NBA 2K10-et és mikor elindítanám akkor az egérnél tölt 1 kis ideig utána semmi. Nem tudom mi lehet a probléma hiszen mindent rendesen telepítettem Crackeltem és a directX is telepítve van.
Felraktam az NBA 2K10-et és mikor elindítanám akkor az egérnél tölt 1 kis ideig utána semmi. Nem tudom mi lehet a probléma hiszen mindent rendesen telepítettem Crackeltem és a directX is telepítve van.
Ha akkor dobja ki mikor indítod a játékot akkor crack baja van,meg sztem amugy is akkor szokott ilyeneket írkálni.fifaorult írta:NBA 2K10et felraktam de folyamatosan az a hibaelhárításos ablakot dobja föl...Valaki tudna segíteni?

-
- Llegenda del Barça
S.Agüero írta:Valaki tud ajánlani nekem 1-2 játékot ami jó és 1-2 óra alatt lejön?
Sport játékok lehetnek meg akciós játékok.
Előre is köszi a tippeket!![]()
Azt nemtom mien hamar jön le, ahonnan én töltöttem gyorsan jött, de NHL 09. Vagy Spiderman Web of Shadows, az is egy jó kis játék....

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Én most töltöttem le a Prince of Persia The Forgotten Sands-ot,nekem nagyon bejön,tiszta "pókember".S.Agüero írta:Valaki tud ajánlani nekem 1-2 játékot ami jó és 1-2 óra alatt lejön?
Sport játékok lehetnek meg akciós játékok.
Előre is köszi a tippeket!![]()

NBA 2K10et felraktam de folyamatosan az a hibaelhárításos ablakot dobja föl...Valaki tudna segíteni? 

"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003

MTE! 1987*1996*2003

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hát az biztos. Esetleg valami infókat tudnál írni erről a "flashelésről", hogyan kell, vagy valaki jártas ebben, eltudná magyarázni nekem?Dotn93 írta: Ha nem töröd fel, akkor nem működik. Én a helyedben tuti flasheltetném (azt hiszem PSP-nél is így hívják, nekem WII-m van, annál tuti így, mer a PSP-met használtan vettem.) Megéri, mert horribilis összegűek a játékok ahhoz képest, hogy milyen hamar megunod.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Dotn93 rájöttél már,hogy kell NBA2K10-ben igazolni? 

Ha nem töröd fel, akkor nem működik. Én a helyedben tuti flasheltetném (azt hiszem PSP-nél is így hívják, nekem WII-m van, annál tuti így, mer a PSP-met használtan vettem.) Megéri, mert horribilis összegűek a játékok ahhoz képest, hogy milyen hamar megunod.Ronaldinho&Barca írta:Srácok, egy nagy kérdésem lenne, illetve segítségre lenne szükségem. Van egy PSP-m és így a nyáron gondoltam előkapom, de kicsit túl drágák a gémek hozzá.. ha netről/torrentről letöltöm, akkor hogyan tudnám rátenni, hogy működjön? Vagy ez nem működik, ha "fel nem töröm"? Valakit tudna segíteni, mert szeretnék pár játékot tenni rám pl. a vb-s játékot is többek között.Előre is köszönöm a válaszokat.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Okés..fcbarca0827 írta:Állandóan isohuntról töltök, semmi baj nincs vele. Nyugodtan használd, amit linkeltek.18Barca99 írta:Igen tudom, ott kihozza ezeket, de innen szoktam kapni a legtöbb vírust, én ilyen regisztrálós torrentes oldalra gondoltam, asszem az offtopicba linkeltek egyet de az már sajna betelt:SMessiFan írta:Beírtam hogy Battlefield Bad Company torrent a gugliba és ezt dobta ki:
http://isohunt.com/torrents/Battlefield ... any?iht=-1
Sztem te is megtaláltad volna de azért szívesen![]()

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Srácok, egy nagy kérdésem lenne, illetve segítségre lenne szükségem. Van egy PSP-m és így a nyáron gondoltam előkapom, de kicsit túl drágák a gémek hozzá.. ha netről/torrentről letöltöm, akkor hogyan tudnám rátenni, hogy működjön? Vagy ez nem működik, ha "fel nem töröm"? Valakit tudna segíteni, mert szeretnék pár játékot tenni rám pl. a vb-s játékot is többek között.
Előre is köszönöm a válaszokat. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Állandóan isohuntról töltök, semmi baj nincs vele. Nyugodtan használd, amit linkeltek.18Barca99 írta:Igen tudom, ott kihozza ezeket, de innen szoktam kapni a legtöbb vírust, én ilyen regisztrálós torrentes oldalra gondoltam, asszem az offtopicba linkeltek egyet de az már sajna betelt:SMessiFan írta:Beírtam hogy Battlefield Bad Company torrent a gugliba és ezt dobta ki:

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Igen tudom, ott kihozza ezeket, de innen szoktam kapni a legtöbb vírust, én ilyen regisztrálós torrentes oldalra gondoltam, asszem az offtopicba linkeltek egyet de az már sajna betelt:SMessiFan írta:Beírtam hogy Battlefield Bad Company torrent a gugliba és ezt dobta ki:
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Beírtam hogy Battlefield Bad Company torrent a gugliba és ezt dobta ki:18Barca99 írta:Hali!
Nem rég jelent meg a Battlefield sorozat Bad Company része. Valaki nem tudna linkelni egy helyet ahonnan le tudom tölteni? Megbízható!!! helyre lenne szükségem, de torrent is jó.
Sztem te is megtaláltad volna de azért szívesen

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Hali!
Nem rég jelent meg a Battlefield sorozat Bad Company része. Valaki nem tudna linkelni egy helyet ahonnan le tudom tölteni? Megbízható!!! helyre lenne szükségem, de torrent is jó.
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Huuhh köszi már nagyon megyHunter91 írta:Az alap irányításban van egy olyan gomb hogy "Clutch", ezt tartsd lenyomva és közbe nyomd meg a passz gombot. Ekkor feldobja a labdát, majd az érkező játékosnál már csak a dobás gombot kell megnyomni.Perrero írta:probáld ki te...
nba 2k10be pc-n h lehet feldobni a labdát h a csoka bezsákolja a levegőbenátvariáltam a bill.kiosztást szal lehetőleg a cucc nevét mondjátok, köszi
Szerk: itt egy Alley oop video is, ami ugyan ezt bemutatja

- Hunter91
- Capitá del Barça
Az alap irányításban van egy olyan gomb hogy "Clutch", ezt tartsd lenyomva és közbe nyomd meg a passz gombot. Ekkor feldobja a labdát, majd az érkező játékosnál már csak a dobás gombot kell megnyomni.Perrero írta:probáld ki te...
nba 2k10be pc-n h lehet feldobni a labdát h a csoka bezsákolja a levegőbenátvariáltam a bill.kiosztást szal lehetőleg a cucc nevét mondjátok, köszi

Szerk: itt egy Alley oop video is, ami ugyan ezt bemutatja
http://dnl-reader.en.softonic.com/downloadbarca_bome írta:dnl fájlokkal mit kell kezdeni? Xbox 360 játékot töltöttem le, ilyen kiterjesztéssel még nem találkoztam. Eddig mindig volt egy dvd fájl meg egy iso.
dnl-t se kicsomagolni, se semmi nem lehet vele csinálni...
nem próbáltam, de a google szerint "dnl reader".
csak saját felelősségre,mert lehet h semmire nem jó

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Arra gondolt,hogy az egyik játékos feldobja a másiknak a labdát,és az bezsákolja. Meccsenként a COM legalább 5-ször megcsinálja ellenem,de én sem tudom,hogy kell szóval engem is érdekelne.Dotn93 írta:Ha a palánk közelében vagy , akkor tartsd nyomva a sprintet és úgy nyomd meg a dobást. Az alacsonyabb jáékosoknak lendület kell,hogy tudjanak zsákolni.Perrero írta:probáld ki te...

Nekem meg az lenna e kérdésem, hogy az NBA 2K10-ben hogyan lehet az assosiation módban igazolni? Mert vmi olyasmit hallottam, hogy kb azonos fizetésű játékosokat tudok elcserélni.
Mer elv ezt a General Manager/Manage roster/trades/trade -nél lehet, de felajánlom a játékost egy másikért és semmi nem történik. Sőt akire elcserélném ott nem tudok csapatot váltani. Tehát a Lakersel vagyok és csak az Orlandoból engedne elvben igazolni, mer nem tudok csapatot váltani.
Tudnátok segíteni? Köszönöm!
Mer elv ezt a General Manager/Manage roster/trades/trade -nél lehet, de felajánlom a játékost egy másikért és semmi nem történik. Sőt akire elcserélném ott nem tudok csapatot váltani. Tehát a Lakersel vagyok és csak az Orlandoból engedne elvben igazolni, mer nem tudok csapatot váltani.
Tudnátok segíteni? Köszönöm!
Ha a palánk közelében vagy , akkor tartsd nyomva a sprintet és úgy nyomd meg a dobást. Az alacsonyabb jáékosoknak lendület kell,hogy tudjanak zsákolni.Perrero írta:probáld ki te...
- barca_bome
- Jugador d'estrella
dnl fájlokkal mit kell kezdeni? Xbox 360 játékot töltöttem le, ilyen kiterjesztéssel még nem találkoztam. Eddig mindig volt egy dvd fájl meg egy iso.