Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is kérnék hozzá segítséget.Talma írta:Nekem fenn van, miben kell segítség?FCBMessi19 írta:Valaki tudna segíteni NBA2K10-el kapcsoltaban?
Na szóval,kezdtem egy Assotiasons-t és öö hát finoman szólva el vagyok tévedveTalma írta:Nekem fenn van, miben kell segítség?FCBMessi19 írta:Valaki tudna segíteni NBA2K10-el kapcsoltaban?
Nekem fenn van, miben kell segítség?FCBMessi19 írta:Valaki tudna segíteni NBA2K10-el kapcsoltaban?
mi benne a [auto_cenzúra]? spec engem érdekel kíváncsi vagyok mik a tapasztalataid.szajko írta:Leszedtem és kiírtam ezt a Pure Football-t. Ez a játék 1 rakat ürülék...
El ne pazaroljatok rá 1 dupla dvd-t
Most hogy így mondod, én is megemeltem akkor mikor a fifa10 elromlott...Hunter91 írta:Vigyázzatok a Box-ra,mert ha működik és megemelitek egy kicsit is,akkor a futtatott lemezt kidobhatjátok.
Megvettem hozzá még annó a Pes09-et (eredetibe 16ezerért) és olyan szépen belekarcolt,hogy majdnem elsírtam magam szenteste.
Én 2 éve vettem a boxom,nincs rajt semmi módosítás,csak flashelve lett,hibátlanul működik.
Bocs, csak most vettem észre az írásod. Nekem ha emlékezetem nem csal szvsz. 2-3 hete van meg az Xbox360-am. Arcade, hdd nélkül, hűtésmódosított, és hűtés késleltetett. Mivel a FIFA a kedvenc játékom, ezért feltelepítettem a legújabb dashboard updatet aminek köszönhetően pendrive-ot is kezeli a gép. 8 gigás pendrive-om van, erre pont fel fér 1db játék, és még marad is valamennyi hely az egyéb dolgoknak, háttérképek, stb...LM10 írta:barca_bome és danko! Nektem korrekten működik a Box még mindig? Mert valószínű, hogy én is a golemkonzolt választom. Csak itt is írták, hogy volt olyan, hogy nem volt flash+hűtésmódosítás sem. És nem szeretnék így járni.
Ha meglesz akkor a Fifa10,World Cup 2010, GTA , menni fog
köszi ! de az is volt márfcbarca0827 írta:Medal of Honor.Barcaádám írta:elég ha minőségi fps vagy tps, inkább csapatban szereplünk és nem cod nem battlefield nem brothers in arms nem rainbow six vegas nem crysis
Medal of Honor.Barcaádám írta:elég ha minőségi fps vagy tps, inkább csapatban szereplünk és nem cod nem battlefield nem brothers in arms nem rainbow six vegas nem crysis
Köszi!!Fecooo írta:tps-nek ott van a Halász Samu: ConvictionBarcaádám írta:hello mindenki!
tudtok olyan minőségi játékot ajánlani ami "kommandózós" hangtompítós fegyókkal nyomulós fps és nem rainbow six vegas vagy cod? előre is köszi és
van másfajta akciózós fps is, ami ráadásul jófajta magyar szinkront is kapott: Crysis:Warhead(ha ismered Vass Gábort, akkor tudod milyen minőségű szinkront várj
)(de ez nem hangtompítós)
tps-nek ott van a Halász Samu: ConvictionBarcaádám írta:hello mindenki!
tudtok olyan minőségi játékot ajánlani ami "kommandózós" hangtompítós fegyókkal nyomulós fps és nem rainbow six vegas vagy cod? előre is köszi és
Úgy tudom,hogy nem fog kijönni.Sanama írta:Read Dead Redemption remélem minnél harmabb kijön PC-re
Read Dead Redemption remélem minnél harmabb kijön PC-rebarca99 írta:-Red Dead Redemption
-Just Cause 2
-Alan Wake
-Splinter Cell Conviction
Persze attól függ, milyen műfajt szeretsz, de kategórián belül ezek a legjobbak között vannak.
Ebből 3 játékot végigjátszottam(RDR,AW,SCC). A Just Cause 2 még várat magára.barca99 írta:-Red Dead Redemption
-Just Cause 2
-Alan Wake
-Splinter Cell Conviction
Persze attól függ, milyen műfajt szeretsz, de kategórián belül ezek a legjobbak között vannak.