Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha előbb olvasom. 15 perce mentem el mellette...Slither írta:A Kolorban élőben követhetitek a lottery-t. Most vagdosom szét a cetliket.
Ha elég sokat isztok, akkor inkább két videót csináltok egy sör között.Game90 írta:Ha akarjátok, akkor majd csinálunk egy videót két sör között.
1. Természetesen nem bízunk bennetek, mivel...Game90 írta:.De ha ez a papírfecnis megoldás nem tetszik nektek/nem bíztok bennünk (1. én húznék, mert Slither és Eazzy érdekelt a lottery-ben, videót is csinálnánk, 2. biztos csalnánk, ugyanis egy nagyon fontos dologról van szó, Slither lenne az 1/1, Eazzy meg az 1/2...), akkor mondjatok valami más módszert.
Csak ma találkozunk (Slither, Eazzy, én), aztán akkor gyorsan lezavarjuk a lottery-t.neobarca írta: Hehe.Na jó de most komolyan. Ezt a rendszer csinálja nem? Remélem nem sajtfecniken akartok sorsolni, mert akkor a hitelesség kedvéért én is részt akarok venni.
Ráadásnak a sörben is benne lennék.
![]()
Amúgy hh már most sorsoltok? Alig telt el a bajnokság. Ennyi izgalmat egyszerre nem bír el a szívem.
Hehe.Game90 írta:Ha akarjátok, akkor majd csinálunk egy videót két sör között.
Gareth Tello írta: Azt hiszem, Slither élő közvetítést ütemez majd be a youtube-fiókján, de nem elképzelhetetlen, hogy a köztévé is élőben fogja adni a nagy eseményt, már kivezéreltek pár tudósítót a helyszínre.![]()
Azt hiszem, Slither élő közvetítést ütemez majd be a youtube-fiókján, de nem elképzelhetetlen, hogy a köztévé is élőben fogja adni a nagy eseményt, már kivezéreltek pár tudósítót a helyszínre.neobarca írta:Azt honnan fogjuk látni? Mármint esetleg követhető a neten?
Azt honnan fogjuk látni? Mármint esetleg követhető a neten?Slither írta:Ma este megcsinaljuk a Keeper League lotteryjet, holnap berakom az eredmenyt. (elso 3 lesz kisorsolva, a tobbi a helyezesek alapjan).
Őőőőőő......nem......de köszi a választ.Game90 írta:Nem ezeket kérdezted meg a szezon elején is?varnagykrisztian írta: Köszi az infót, három auto draft lehetőség van és egy off-line draft, akkor ez utóbbi az hogy én választok draft-kor? És a total points és a head-to-head között mi a különbség.Bocsi hogy ezzel fárasztalak......gyorsan tanulok.![]()
Nem ezeket kérdezted meg a szezon elején is?varnagykrisztian írta: Köszi az infót, három auto draft lehetőség van és egy off-line draft, akkor ez utóbbi az hogy én választok draft-kor? És a total points és a head-to-head között mi a különbség.Bocsi hogy ezzel fárasztalak......gyorsan tanulok.
Köszi az infót, három auto draft lehetőség van és egy off-line draft, akkor ez utóbbi az hogy én választok draft-kor? És a total points és a head-to-head között mi a különbség.Bocsi hogy ezzel fárasztalak......gyorsan tanulok.neobarca írta:Auto=gépi, tehát nem te draftolsz. Snake=kígyó, tehát kígyózva megy a választás a körökben. tehát pl ha első körben első választó voltál, akkor a másodikban utolsó leszel. Majd a 3.ban értelem szerűen megint első. Ez fedi nagyjából a valós NBA draftot egyébként.![]()
Jó hát Game, jóban vagyunk meg minden, de nem ismerhetem az összes spanodat a konditeremből...Game90 írta:Gyúrós Józsi. Így már ismerős?
Auto=gépi, tehát nem te draftolsz. Snake=kígyó, tehát kígyózva megy a választás a körökben. tehát pl ha első körben első választó voltál, akkor a másodikban utolsó leszel. Majd a 3.ban értelem szerűen megint első. Ez fedi nagyjából a valós NBA draftot egyébként.varnagykrisztian írta:Próbaképp csináltam egy családi ligát és ezt választottam:Draft Type: Auto Draft - Snake Format
Ez mit foglal magába?
Bob erre lehet majd jelentkezni?Bob_Marley írta:nba.com fantasy
Röviden: Minden napra 1 embert lehet választani, akinek a pont-pattanó-assist statisztikája összeadódik. Egy játékost csak egyszer lehet választani az egész PO-ban. Ha adott ember nem játszik aznap, akkor újra választhatod később.
Próbaképp csináltam egy családi ligát és ezt választottam:Draft Type: Auto Draft - Snake FormatBob_Marley írta:Ezt meg Cumbee találta anno:
http://www.fantasypostseason.com/" target="_blank
Ez nagyon egyszerű, ugyanúgy draft van (nyilván valamelyest lutri, mert emlékszem pl mikor játszottunk a Bulls különítménnyel jól befürdött mindenki, miután kiestek az első körben) s ahogy szépen halad előre a PO esnek ki játékosok, helyettük újat veszel fel, stb-stb. Ugyanolyan volt mint a yahoo, azzal a különbséggel, hogy sokat számít melyik játékos meddig jut el a rájátszásban.
Ettől nem kell félned, kb. bottom 2 leszek.MichaaBee írta: szerk.: Game, ha ilyen pickekkel is behúzod jövőre a harmadikat, akkor bráfó, de többet nem jövök...
Gyúrós Józsi. Így már ismerős?neobarca írta: Utána néztem a magyar illetve a történelem könyveimben, de "VV Józsefről" nem találtam semmi infót. Milyen területen ténykedett eme nagy tudású elme?![]()
![]()
PL Fantasy-t ellopta tőlem GT, asszem már 2 éve ő csinálja a ligát.Bob_Marley írta:Petr lesz majd VB-s játék, meg Game szokott mindig PL fantasyt indítani, figyelgesd a topikot.
Utána néztem a magyar illetve a történelem könyveimben, de "VV Józsefről" nem találtam semmi infót. Milyen területen ténykedett eme nagy tudású elme?Game90 írta:MessiFan írta:helyjelNem tudta eldönteni, hát biztosra ment.Game90 írta:Amúgy meg mostanában elég sok mindenben változott a magyar nyelvtan.
![]()
Game90 írta:VV Józsit idézném: "Vagy nagyba, vagy sehogy.
Sziasztok.Köszönöm a biztató szavakat, minden rólam leírt betűddel egyet értek, jövőre saját csapattal is cél a PO, sok múlik egy jó drafton de ha jönnek a sérülések......Gratula mindenkinek de főként neked a bajnoki címhez, és külön köszönetet mondanék Slither-nek hogy bevett beugróként a csapatba, tudom zöldfülüként sok hülyeséget kérdeztem de sokat is tanultam tőletek, okultam a hibáimból (pl. HARDEN megszerzése) de nem hiszem hogy Anthony Davis és Serge Ibaka megtartásával több esélyem lett volna a dobogóra, az tudom hogy most ezerrel belevetem magam az új csapatom tervezésébe és remélem jövőre is az EUROBARCA TEAM tagja lehetek, most babázok ezerrel de ígérem felkészülten fogom várni az új évadot.Még köszönetet mondanék Bob_Marley-nek is a rengeteg segítségért……remélhetőleg jövőre veletek ugyanitt, még egyszer 1000 köszönet nektek a barátságért.neobarca írta:Varnagykrisztian: Te is csapatot vettél át, Hardenért meg sokat áldoztál. Jó tanuló év volt számodra, de még bőven van hova fejlődni. PO-ban tisztes helytállást tanúsítottál, sztem jövőre még jobban fog menni. Értékes tagja leszel a közösségnek véleményem szerint, mert a lelkesedésed és az érdeklődésed kimagasló. Csak így tovább!![]()
Örülök, hogy mindenkinek ennyire meg annyira szimpatikus a taktikám, bár remélem tudjátok azért, hogy a taktika fele abból áll, hogy nem fektettem elég energiát normális csere kidolgozásába...Gareth Tello írta:Én is gratulálok mindenkinek, elsősorban természetesen a címvédő Game-nek és a különösen szimpatikus taktikát alkalmazó MichaaBee-nek, aukciósban pedig neo-nak, megérdemelt volt mindkét győzelem.![]()