neobarca írta:Varnagykrisztian: Te is csapatot vettél át, Hardenért meg sokat áldoztál. Jó tanuló év volt számodra, de még bőven van hova fejlődni. PO-ban tisztes helytállást tanúsítottál, sztem jövőre még jobban fog menni. Értékes tagja leszel a közösségnek véleményem szerint, mert a lelkesedésed és az érdeklődésed kimagasló. Csak így tovább!
Sziasztok.Köszönöm a biztató szavakat, minden rólam leírt betűddel egyet értek, jövőre saját csapattal is cél a PO, sok múlik egy jó drafton de ha jönnek a sérülések......Gratula mindenkinek de főként neked a bajnoki címhez, és külön köszönetet mondanék
Slither-nek hogy bevett beugróként a csapatba, tudom zöldfülüként sok hülyeséget kérdeztem de sokat is tanultam tőletek, okultam a hibáimból (pl.
HARDEN megszerzése) de nem hiszem hogy Anthony Davis és Serge Ibaka megtartásával több esélyem lett volna a dobogóra, az tudom hogy most ezerrel belevetem magam az új csapatom tervezésébe és remélem jövőre is az
EUROBARCA TEAM tagja lehetek, most babázok ezerrel de ígérem felkészülten fogom várni az új évadot.Még köszönetet mondanék
Bob_Marley-nek is a rengeteg segítségért……remélhetőleg jövőre veletek ugyanitt, még egyszer 1000 köszönet nektek a barátságért.