Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.14. 21:39:33

Slither írta:A Kolorban élőben követhetitek a lottery-t. Most vagdosom szét a cetliket. :D
Ha előbb olvasom. 15 perce mentem el mellette... :mrgreen: Ráadásul ha a Király utcairól van szó, akkor még az üzletvezetőjét is ismerem, ha ott dolgozik még. :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.04.14. 21:18:34

A Kolorban élőben követhetitek a lottery-t. Most vagdosom szét a cetliket. :D

@krisztian: a Playoff Reseeding azt jelenti hogy az egyes playoff körök után a párosítások az alapszakasz eredménye alapján lesznek, nem pedig előre meghatározott ágak alapján. Pl. ha az elején meglepetésre a 8. helyezett kiüti az 1.-t akkor utána nem a 4-5 győztesével játszik, hanem a bennmaradó legjobb helyezettel. :wink:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.14. 16:34:00

Sziasztok, Slither ha az aukciós ligában a Scoring & Settings-nél a Playoff Reseeding-et YES-re állítod akkor nyomhattuk volna a PlayOff-ba is (remélem nem kérdeztem nagy baromságot :oops: )?Csak azért mert ha igen akkor jövőre a családi ligában erre állítom!Egyébként a fiam mellett már a feleségem is elég jól nyomja "nagyon amatőr" szinten, fogékonyabbak mint én. :mrgreen:

Valahol ezt olvastam, ez megfelel a valóságnak? :arrow:

Az Az offline draft ennél kevésbé izgalmas. Ebben az esetben a játékosok egyszer összegyűlnek, vagy valamilyen más módon kiválasztják az általuk preferált játékosokat, amely összetételeket végül a ligamenedzser visz be manuálisan a rendszerbe.

A türelmeteket és a válaszokat köszi előre is. =D> :wink: :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.14. 16:19:12

Ne sört igyatok, hanem whiskeyt. fejenként fél liter tisztán elég. És utána jöhet a vidi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Részemről amúgy ok, de azt hittem csak vicc. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.14. 16:02:29

Game90 írta:Ha akarjátok, akkor majd csinálunk egy videót két sör között.
Ha elég sokat isztok, akkor inkább két videót csináltok egy sör között. :wink:
Game90 írta:.De ha ez a papírfecnis megoldás nem tetszik nektek/nem bíztok bennünk (1. én húznék, mert Slither és Eazzy érdekelt a lottery-ben, videót is csinálnánk, 2. biztos csalnánk, ugyanis egy nagyon fontos dologról van szó, Slither lenne az 1/1, Eazzy meg az 1/2... :roll: ), akkor mondjatok valami más módszert.
1. Természetesen nem bízunk bennetek, mivel...
2. ... természetesen csalnátok.

#-o

Amúgy szerintem jó ez a módszer, videót is csinálhattok a móka kedvéért, de igazából nem lényeges. Ahogy gondoljátok.
PCsabi
aka Game90

2014.04.14. 15:48:59

neobarca írta: Hehe. :mrgreen: Na jó de most komolyan. Ezt a rendszer csinálja nem? Remélem nem sajtfecniken akartok sorsolni, mert akkor a hitelesség kedvéért én is részt akarok venni. ;) Ráadásnak a sörben is benne lennék. :lol:

Amúgy hh már most sorsoltok? Alig telt el a bajnokság. Ennyi izgalmat egyszerre nem bír el a szívem. :lol:
Csak ma találkozunk (Slither, Eazzy, én), aztán akkor gyorsan lezavarjuk a lottery-t.

Yahoo szerintem nem tudja megcsinálni.

De ha ez a papírfecnis megoldás nem tetszik nektek/nem bíztok bennünk (1. én húznék, mert Slither és Eazzy érdekelt a lottery-ben, videót is csinálnánk, 2. biztos csalnánk, ugyanis egy nagyon fontos dologról van szó, Slither lenne az 1/1, Eazzy meg az 1/2... :roll: ), akkor mondjatok valami más módszert.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.14. 15:13:14

Game90 írta:Ha akarjátok, akkor majd csinálunk egy videót két sör között.
Hehe. :mrgreen: Na jó de most komolyan. Ezt a rendszer csinálja nem? Remélem nem sajtfecniken akartok sorsolni, mert akkor a hitelesség kedvéért én is részt akarok venni. ;) Ráadásnak a sörben is benne lennék. :lol:

Amúgy hh már most sorsoltok? Alig telt el a bajnokság. Ennyi izgalmat egyszerre nem bír el a szívem. :lol:

PCsabi
aka Game90

2014.04.14. 13:52:14

Gareth Tello írta: Azt hiszem, Slither élő közvetítést ütemez majd be a youtube-fiókján, de nem elképzelhetetlen, hogy a köztévé is élőben fogja adni a nagy eseményt, már kivezéreltek pár tudósítót a helyszínre. :)
:mrgreen:

Ha akarjátok, akkor majd csinálunk egy videót két sör között.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.14. 13:45:35

neobarca írta:Azt honnan fogjuk látni? Mármint esetleg követhető a neten?
Azt hiszem, Slither élő közvetítést ütemez majd be a youtube-fiókján, de nem elképzelhetetlen, hogy a köztévé is élőben fogja adni a nagy eseményt, már kivezéreltek pár tudósítót a helyszínre. :)

A sorsolást közjegyző fogja hitelesíteni természetesen. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.14. 13:37:14

Slither írta:Ma este megcsinaljuk a Keeper League lotteryjet, holnap berakom az eredmenyt. (elso 3 lesz kisorsolva, a tobbi a helyezesek alapjan).
Azt honnan fogjuk látni? Mármint esetleg követhető a neten?

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.04.14. 12:53:53

Ma este megcsinaljuk a Keeper League lotteryjet, holnap berakom az eredmenyt. (elso 3 lesz kisorsolva, a tobbi a helyezesek alapjan).
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.10. 20:46:25

Game90 írta:
varnagykrisztian írta: Köszi az infót, három auto draft lehetőség van és egy off-line draft, akkor ez utóbbi az hogy én választok draft-kor? És a total points és a head-to-head között mi a különbség.Bocsi hogy ezzel fárasztalak......gyorsan tanulok. :mrgreen:
Nem ezeket kérdezted meg a szezon elején is? :mrgreen:
Őőőőőő......nem......de köszi a választ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként az off-line draft-nál én választok játékosokat? :-k
PCsabi
aka Game90

2014.04.10. 16:19:27

varnagykrisztian írta: Köszi az infót, három auto draft lehetőség van és egy off-line draft, akkor ez utóbbi az hogy én választok draft-kor? És a total points és a head-to-head között mi a különbség.Bocsi hogy ezzel fárasztalak......gyorsan tanulok. :mrgreen:
Nem ezeket kérdezted meg a szezon elején is? :mrgreen:

Head-To-Head: van mondjuk 8 ember a ligában, akkor ők egymás ellen játszanak, 1 párharc 1 hétig tart, az nyer, aki több kategóriát tudott behúzni.

Total Points: itt nincsenek párharcok, csak simán összeadódnak a pontjaid (pont, lepattanó, assist stb).
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.10. 15:29:52

neobarca írta:Auto=gépi, tehát nem te draftolsz. Snake=kígyó, tehát kígyózva megy a választás a körökben. tehát pl ha első körben első választó voltál, akkor a másodikban utolsó leszel. Majd a 3.ban értelem szerűen megint első. Ez fedi nagyjából a valós NBA draftot egyébként. 8)
Köszi az infót, három auto draft lehetőség van és egy off-line draft, akkor ez utóbbi az hogy én választok draft-kor? És a total points és a head-to-head között mi a különbség.Bocsi hogy ezzel fárasztalak......gyorsan tanulok. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.10. 11:12:13

Lesz info, de egyelőre még azt se tudni ki lesz a PO-ban, így meg azért nehéz. :D Jövő hét közepére kiderül mi lesz a végső sorrend, akkor majd megcsináljuk a PO-s ligákat.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.10. 08:34:42

Game90 írta:Gyúrós Józsi. Így már ismerős? :mrgreen:
Jó hát Game, jóban vagyunk meg minden, de nem ismerhetem az összes spanodat a konditeremből... :mrgreen:
varnagykrisztian írta:Próbaképp csináltam egy családi ligát és ezt választottam:Draft Type: Auto Draft - Snake Format

Ez mit foglal magába?
Auto=gépi, tehát nem te draftolsz. Snake=kígyó, tehát kígyózva megy a választás a körökben. tehát pl ha első körben első választó voltál, akkor a másodikban utolsó leszel. Majd a 3.ban értelem szerűen megint első. Ez fedi nagyjából a valós NBA draftot egyébként. 8)

Más: Ilyen PO-s játékban én is benne vagyok! Majd lökjétek az infót... :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.10. 06:34:50

Bob_Marley írta:nba.com fantasy

Röviden: Minden napra 1 embert lehet választani, akinek a pont-pattanó-assist statisztikája összeadódik. Egy játékost csak egyszer lehet választani az egész PO-ban. Ha adott ember nem játszik aznap, akkor újra választhatod később.
Bob erre lehet majd jelentkezni?
Bob_Marley írta:Ezt meg Cumbee találta anno:
http://www.fantasypostseason.com/" target="_blank
Ez nagyon egyszerű, ugyanúgy draft van (nyilván valamelyest lutri, mert emlékszem pl mikor játszottunk a Bulls különítménnyel jól befürdött mindenki, miután kiestek az első körben) s ahogy szépen halad előre a PO esnek ki játékosok, helyettük újat veszel fel, stb-stb. Ugyanolyan volt mint a yahoo, azzal a különbséggel, hogy sokat számít melyik játékos meddig jut el a rájátszásban.
Próbaképp csináltam egy családi ligát és ezt választottam:Draft Type: Auto Draft - Snake Format

Ez mit foglal magába?

KÖSZI :mrgreen:
Barca+
Jugador del Barça

2014.04.09. 13:54:33

Sziasztok bocsi az off-ért de nagyon szeretném megtudni,hogy a hattricken,hogy tudok a magyar kupában részt venni? sehol nem találom. :(
Segítsetek! :) :)
előre is köszönöm

Szerk.: van hattrick topik :wink: G90.
PCsabi
aka Game90

2014.04.09. 12:51:25

MichaaBee írta: szerk.: Game, ha ilyen pickekkel is behúzod jövőre a harmadikat, akkor bráfó, de többet nem jövök... :D
Ettől nem kell félned, kb. bottom 2 leszek.
neobarca írta: Utána néztem a magyar illetve a történelem könyveimben, de "VV Józsefről" nem találtam semmi infót. Milyen területen ténykedett eme nagy tudású elme? :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Gyúrós Józsi. Így már ismerős? :mrgreen:
Bob_Marley írta:Petr lesz majd VB-s játék, meg Game szokott mindig PL fantasyt indítani, figyelgesd a topikot.
PL Fantasy-t ellopta tőlem GT, asszem már 2 éve ő csinálja a ligát.

VB Fantasy meg várós 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.08. 10:16:24

Én is gratulálok mindenkinek, 1-2 konzekvenciát majd ebből a szezonból is le kell szűrni, de nem akarok előjönni még az ötletekkel mert sokkot kaptok. :D
PO-ban remélem összejön pár ember és csinálunk nba.comos meg másik ligát is, de amíg nincsenek meg a bejutók erről nem lehet érdemben beszélni.

Petr lesz majd VB-s játék, meg Game szokott mindig PL fantasyt indítani, figyelgesd a topikot.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.08. 09:55:39

VV Józsi? Így írják újjabban az 55. Józsefet? :mrgreen: Uram segíts! :lol:
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.08. 08:56:01

Game90 írta:
MessiFan írta:helyjel
Game90 írta: :mrgreen:
Nem tudta eldönteni, hát biztosra ment. :mrgreen: Amúgy meg mostanában elég sok mindenben változott a magyar nyelvtan. :P
Game90 írta:VV Józsit idézném: "Vagy nagyba, vagy sehogy.
Utána néztem a magyar illetve a történelem könyveimben, de "VV Józsefről" nem találtam semmi infót. Milyen területen ténykedett eme nagy tudású elme? :oops: :mrgreen: :mrgreen:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.08. 05:49:30

neobarca írta:Varnagykrisztian: Te is csapatot vettél át, Hardenért meg sokat áldoztál. Jó tanuló év volt számodra, de még bőven van hova fejlődni. PO-ban tisztes helytállást tanúsítottál, sztem jövőre még jobban fog menni. Értékes tagja leszel a közösségnek véleményem szerint, mert a lelkesedésed és az érdeklődésed kimagasló. Csak így tovább! =D>
Sziasztok.Köszönöm a biztató szavakat, minden rólam leírt betűddel egyet értek, jövőre saját csapattal is cél a PO, sok múlik egy jó drafton de ha jönnek a sérülések......Gratula mindenkinek de főként neked a bajnoki címhez, és külön köszönetet mondanék Slither-nek hogy bevett beugróként a csapatba, tudom zöldfülüként sok hülyeséget kérdeztem de sokat is tanultam tőletek, okultam a hibáimból (pl. HARDEN megszerzése) de nem hiszem hogy Anthony Davis és Serge Ibaka megtartásával több esélyem lett volna a dobogóra, az tudom hogy most ezerrel belevetem magam az új csapatom tervezésébe és remélem jövőre is az EUROBARCA TEAM tagja lehetek, most babázok ezerrel de ígérem felkészülten fogom várni az új évadot.Még köszönetet mondanék Bob_Marley-nek is a rengeteg segítségért……remélhetőleg jövőre veletek ugyanitt, még egyszer 1000 köszönet nektek a barátságért. =D> :mrgreen:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.07. 23:06:29

Gareth Tello írta:Én is gratulálok mindenkinek, elsősorban természetesen a címvédő Game-nek és a különösen szimpatikus taktikát alkalmazó MichaaBee-nek, aukciósban pedig neo-nak, megérdemelt volt mindkét győzelem. =D>
Örülök, hogy mindenkinek ennyire meg annyira szimpatikus a taktikám, bár remélem tudjátok azért, hogy a taktika fele abból áll, hogy nem fektettem elég energiát normális csere kidolgozásába... :D Jobban mondva nagyon kötöttem az ebet a karóhoz minden esetben, így senkivel nem tudtam közös nevezőre jutni. Szegény Bob biz'Isten az elejétől a végéig jött Ro-Lo-ért, ezúton is elnézést kérek tőle a rejectelt huszonvalahány ajánlatért. :oops: :D

szerk.: Game, ha ilyen pickekkel is behúzod jövőre a harmadikat, akkor bráfó, de többet nem jövök... :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2014.04.07. 21:53:07

Először is gratulálok Game-nek. Örülök, hogy nyert, mert az ő játékstílusa számomra az egyik legszimpatikusabb, s kb. az enyémmel is megegyezik.

A szezonommal elégedett vagyok. Én középmezőnyben nem akarok végezni. Erre idén meglett volna az esélyen, de számomra nem ez a járható út. Bajnok akarok lenni, ha az aktuális szezonban nem, akkor mindent megteszek, hogy a következőben jók legyenek az esélyeim. Ezt nézve jól állok, végre megszabadultam egy problémás keepertől, helyette pedig szereztem, egy fiatal, nagy potenciállal rendelkezőt.
Szóval jövőre mindenképp a bajnoki címért akarok harcolni. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése