Itt vagyok, nem tűntem el, csak agyalok, azért nem írtam senkinek sem. Őszintén szólva nem nagyon jött eddig olyan ajánlat, amit vártam volna, így inkább nem kapkodom el a dolgot, nézegettem a rostereket, ilyesmi, nem akartam mindenkinek annyit visszaírni, hogy ez így nagyon gyenge.
Viszont, hogy ne álljon a dolog annyira mindenkinek válaszolok még ma, de leírom így közösbe az alap elképzeléseimet.
Bledsoe-t kivehetjük a képből, érte így sérülten nem is nagyon jelentkeztetek, pláne, hogy van még jobb opció is, vele így kivárok, meglátjuk, hogy a trade deadline előtt mekkora érdeklődés lesz irányába.
Cousins-Irving. Bár Irving James után a "2. kedvenc" játékosom, most úgy áll a helyzet, hogy inkább Cousinst tartanám meg. Persze érte is jöhetnek ajánlatok, nem cserélhetetlen, de tényleg csak nagyon jó ajánlat esetén adom.
Irving: Nemtom ki hogy van vele, nálam ő sima szupersztár. Már most iszonyat jó és az egyik legfiatalabb sztár a ligában, így még bőven van benne potenciál. Nem véletlen az idei 6-os ADP-je, idén rosszul kezdett, de folyamatosan javul és bár nem segít neki, hogy a Cavsnél ekkora káosz van, ez csak átmeneti dolog, nagyon símán első körös tehetség, főleg keeper ligában, így az árát is meg fogom kérni. Ilyen szintű játékost emlékeim szerint eddig nem nagyon cserélt senki ebben a ligában, CP3 akire emlékszem, más ember, aki hosszú távon első körös szint nem nagyon ment el eddig.
Amit várok: Idén sem akarok bukni, szóval az idei értékét várom játékosokban, + az elit keeper értéke miatt, normális picket is szeretnék még mellé. Nyilván a pick és a játékos csomag összefüggésben van, szóval extra csomag mellé nem feltétlen elit picket kérek, elit pick esetén pedig nem kérek sokkal több értéket játékosban, mint amit adok.
Kb ennyi. De válaszolok majd egyénileg is, csak gondoltam így tisztább.
Ja és még annyi, hogy ez az All-Star gálás deadline ez a beszélgetések kezdetének szólt, nem hajt a tatár, így nem tervezet, szotyiért elkótyavetyélni csak azért, hogy cseréljek, ha úgy érzem, hogy nem kapok olyan ellenértéket amit szeretnék, akkor inkább megtartom egyelőre, oszt majd meglátjuk, hogy később mi lesz.